EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
40
kliks
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
26
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3241 tot 3245 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

Terugkeer ‘GOUDen Jaren’ voor Japan is ver weg

De laatste tijd is er genoeg nieuws geweest over de Japanse economie, maar de GOUDen jaren lijken achter de rug voor dit exportland. De economie loopt minder goed dan de afgelopen jaren, en nu geeft die enorme druk op de beleidsmakers in het land.

Overigens is Japan niet het enige land met veel groeizorgen, China kan zich daar rustig bij aansluiten. De groei van China moet naar beneden bijgesteld worden, en daardoor noteerde de Chinese beurs op de laagste stand in 5 jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

GOUD: Diegene die de “pain” hebben doorstaan, krijgen nu de “gain”

Beleggers in GOUD en GOUDmijnen hebben enkele moeilijke jaren achter de rug. US Fund vergelijkt het met een loopwedstrijd van 10 km die uiteindelijk een marathon blijkt te zijn. Maar diegene die de pijn hebben doorstaan, plukken daar nu de vruchten van. De Philadelphia Gold & Silver Index (XAU) steeg dit jaar al meer dan 25 % en doet het daarmee veel beter dan de algemene markt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 13 maart 2014

De zenuwoorlog om het Duitse GOUD in Amerika

Op internet doen al een tijd geruchten de ronde als zou Amerika weigeren 1.500 ton GOUD, dat eigendom is van Duitsland en bij de Federal Reserve in New York ligt opgeslagen, terug naar Berlijn te zenden. Duitsland stockeerde zijn GOUD tijdens de Koude Oorlog om strategische redenen bij de Fed, de Bank of England en de Banque de France.

Op internet doen al een tijd geruchten de ronde als zou Amerika weigeren 1.500 ton GOUD, dat eigendom is van Duitsland en bij de Federal Reserve in New York ligt opgeslagen, terug naar Berlijn te zenden. Duitsland stockeerde zijn GOUD tijdens de Koude Oorlog om strategische redenen bij de Fed, de Bank of England en de Banque de France.

Begin vorig jaar raakte dan bekend dat onze oosterburen 300 ton GOUD uit New York zouden repatriëren en 374 ton uit Parijs.

Omdat deze operatie vertraging opliep doen nu zo veel samenzweringstheorieën de ronde dat al 15.000 Duitsers de petitie ‘Breng ons GOUD terug’ hebben ondertekend.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 13 maart 2014

Is de GOUDprijs nu écht vertrokken?

Vorige week presteerde de GOUDprijs nog redelijk zwak, zeker met de geopolitieke spanningen. Deze week lijkt de GOUDprijs weer in betere doen, op het moment van schrijven staat de GOUDprijs klaar om door te breken door de grootste weerstand van $ 1.370.  Is dit de definitieve doorbraak van de GOUDprijs?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 12 maart 2014

Zeer opmerkelijk bericht over GOUD

Een must read:

Een must read:

Het feit dat er in een keer 33 ton GOUD is verscheept naar de Verenigde Staten in een dag spreekt boekdelen. De Bundesbank heeft aangegeven haar GOUD terug te willen halen onder andere vanuit New York. Het gaat om 300 ton GOUD wat de VS moet leveren. Duitsland moet 7 jaar wachten voordat dit GOUD wordt geleverd vanuit New York. De operatie is vorig jaar gestart en in dat jaar werd er maar 5 ton GOUD geleverd door de Verenigde Staten. Logistieke kwesties zouden hieraan ten grondslag liggen. Nu blijkt dat in 1 dag 33 ton GOUD kan worden verscheept en het schijnt dat dit met 1 vliegtuig is uitgevoerd.

[...]

Lees verder op Reinoudbogert
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs