Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8071 artikelen gevonden. Artikel 3241 tot 3245
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 4 februari 2014

Golden Cross voor junior GOUDmijnen?

Junior GOUDmijnen op de Canadese beurs zitten stevig in de lift de laatste weken. Sinds begin dit jaar steeg de S&P/TSX Venture Composite Index van 890 punten naar 980 punten om daarna terug te vallen naar 940. In dit proces werd het 50-daags en 200-daags gemiddelde opwaarts doorbroken. Er is zelfs een 'golden cross' in de maak, dit is een zeer bullisch signaal.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 4 februari 2014

Koperprijs op het laagste niveau in twee maanden

Op de markten voor grondstoffen is het sentiment nogal wisselvallig te noemen. De koperprijs staat op het laagste niveau van de afgelopen twee maanden terwijl de GOUDprijs de afgelopen weken weer in wat betere doen was, hoewel de grote doorbraak voorlopig nog is uitgebleven. Veel waarnemers zijn echter van mening dat GOUD krachten aan het verzamelen is om die doorbraak te forceren.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 4 februari 2014

GOUD beschermt tegen geldontwaarding

GOUD wordt vaak bestempeld als een hedge tegen inflatie, maar daar valt het nodige op af te dingen. Zo is de GOUDprijs in euro's en dollars  vorig jaar fors onderuit gegaan, terwijl de inflatie niet opeens sterk veranderd is. GOUD is eigenlijk een hedge tegen geldontwaarding, want in verschillende vreemde valuta werd GOUD het afgelopen jaar nauwelijks goedkoper. Een grafiek op Marketupdate laat dat zien.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 4 februari 2014

Hedge funds steeds positiever op GOUD

Hedge funds breiden hun long posities in GOUD gestaag uit en minstens zo belangrijk: de grote short posities worden teruggedraaid. Het sentiment rond het edelmetaal verbetert, gesteund door onrust bij de Emerging Markets.

Bron: weebly.com
Geplaatst: dinsdag 4 februari 2014

FED mag, door fraude en oplichting, geen GOUD meer verhandelen

Al jarenlang houdt de media stil wat ik u nu ga vertellen. Iedereen hoort te weten wat er hem en haar financieel boven het hoofd hangt. De dollar is zijn eminente positie in de financiële wereld aan het verliezen en Amerika stevent op een heus faillissement af. Alle landen die hun munt hebben gekoppeld aan de dollar zullen mee worden getrokken in de Amerikaanse ellende indien ze op lokale schaal, dus in hun eigen land, geen orde op zaken gaan stellen en dollars gaan dumpen op de markt. Ook de euro en Britse pond zijn gekoppeld aan de dollar.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$