Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 326 tot 330
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 januari 2017

Beleggers verliezen het vertrouwen in GOUD

De GOUDprijs heeft er een bewogen beursjaar opzitten. In het jaar 2016 wist het gele edelmetaal tijdens de eerste maanden van het jaar flink in waarde te stijgen en het edelmetaal was zelfs even het best presterende product binnen de financiƫle markten.

Sinds de zomer zijn de rollen echter omgedraaid. De GOUDprijs zit sinds augustus in een dalende trend en steeds meer beleggers beginnen hun vertrouwen in het edelmetaal te verliezen. Per saldo wist de GOUDprijs in 2016 in waarde te stijgen, maar gezien de winsten die er in de zomer nog op de borden stonden, is dat slechts een schrale troost.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 11 januari 2017

Grootste GOUD ETF groeide 179 ton in 2016

De grootste GOUD ETF zag een instroom van 179 ton GOUD aan nieuwe beleggingen. Er was een sterke correlatie tussen de GOUDprijs en het aantal participaties. Maar beleggers verkochten in de laatste....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 10 januari 2017

Trump heeft de dollar vleugels gegeven

Sinds de verkiezingsoverwinning van Trump is er binnen de financiƫle markten heel wat veranderd. Zo heeft de Mexicaanse peso heel wat terrein moeten inleveren en ook de Amerikaanse beursgenoteerde bedrijven die afhankelijk zijn van Mexico hebben de nodige beurswaarde moeten inleveren.

De dollar beleeft daarentegen op dit moment een GOUDentijd. Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Bloomberg, is te zien dat de Bloomberg Dollar Spot Index sinds de overwinning van Trump flink in waarde is gestegen. Sinds dat moment is er al sprake van een stijgende trend en er zijn heel wat analisten die verwachten dat die trend zich ook de komende tijd zal gaan voortzetten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 9 januari 2017

7 GOUDen regels waarmee iedereen rijk kan worden

Rijk worden is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Maar hoe je het ook draait of keert, je hebt een bepaalde houvast nodig om dit doel te bereiken. De wereld om ons heen is zo ingewikkeld dat eenvoud vaak het beste resultaat oplevert.

Deze 7 GOUDen regels bestaan al decennia, maar in een razendsnelle wereld zijn ze belangrijker dan ooit wil je rijk worden.

Wil jij in 2017 jouw eerste stappen zetten om rijk te worden, is het aan te raden deze 7 GOUDen regels te volgen.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: maandag 9 januari 2017

GOUDreserves China dalen voor het eerst in 17 jaar

De wijziging in de GOUDreserves van China is verrassend. Voor het eerst in 17 jaar verkocht......Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$