Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7985 artikelen gevonden. Artikel 326 tot 330
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 24 oktober 2016

De laatste keer dat dit gebeurde, ver-3-dubbelde de GOUDprijs

Wie jonger is dan 50 jaar heeft het nog nooit meegemaakt, maar het is geen leuke periode wanneer er stagflatie optreedt. Stagflatie is een combinatie van zwakke economische groei met inflatie. Dat betekent dat alles wat je bezit goedkoper wordt en alles wat je moet betalen duurder. De laatste keer dat er stagflatie was, verdrievoudigde de GOUDprijs.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: maandag 24 oktober 2016

GOUDprijs stijgt verder in 2017 volgens Hedge Fund Manager

Ondanks dat de GOUDprijs dit jaar al 19% is gestegen ziet hedge funds manager van.....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 24 oktober 2016

Tijdschema voor de GOUDrally

Als je vandaag een 100% GOUDstandaard zou introduceren, moet de prijs van GOUD stijgen tot boven 50.000 USD/ounce om de lading te dekken. Voer je een ‘GOUDstandaard light’ in, zoals onder Bretton Woods, dan valt de dekkingsgraad terug tot bijvoorbeeld 40%, en bekom je een GOUDprijs van zo’n 25.000 USD.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: maandag 24 oktober 2016

Huizenprijzen in GOUD sinds 1969

De huizenprijzen in Nederland stijgen de laatste jaren weer, maar hoeveel kilo GOUD kost een gemiddeld huis eigenlijk? We verzamelden de cijfers en maakten daar de volgende grafiek van, die in één oogopslag laat zien hoeveel GOUD je vanaf 1969 tot en met nu moet neerleggen om een huis te kopen. Door de huizenprijzen niet in euro's, maar in een edelmetaal uit te drukken dat al duizenden jaren als waardevol beschouwd wordt, krijgen we een heel andere kijk op de ontwikkeling van de huizenprijzen in Nederland.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 24 oktober 2016

China ruilt dollars voor Japanse yen

China heeft in de eerste acht maanden van dit jaar voor omgerekend $86,6 miljard aan Japanse staatsobligaties gekocht, ruim drie keer zoveel als in dezelfde periode van vorig jaar. Dat schrijft de Nikkei Asian Review op basis van cijfers van het Japanse ministerie van Financiën. De centrale bank van China wil meer diversificatie en ruilt daarom dollarreserves in voor GOUD en andere valuta. Zo verkocht de People’s Bank of China in de eerste acht maanden van dit jaar ongeveer $48 miljard aan Amerikaanse staatsobligaties.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$