Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8071 artikelen gevonden. Artikel 3251 tot 3255
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 3 februari 2014

4 goede redenen waarom de GOUDprijs blijft stijgen

Door een barslecht ISM-rapport in de Verenigde Staten stijgt de GOUDprijs weer fors. Maar dit is niet de enige reden waarom de GOUDprijs opnieuw stijgt. 

Investment U ziet 4 goede redenen waarom het een goed idee is om GOUD te kopen:

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 3 februari 2014

Waarom je NU GOUDmijnaandelen moet kopen

Fred Hickey is misschien een minder bekende naam, maar hij behoort wel tot de top analisten in de Verenigde Staten. Hij vindt het belangrijk om naar het grote geheel te kijken. Diegene die in 2000 en 2007 niet naar het grote geheel keken, werden genadeloos afgeslacht op de beurs. Dit kan vandaag opnieuw gebeuren.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 3 februari 2014

China verdubbelde import GOUD in 2013

China heeft in 2013 twee keer zoveel GOUD geïmporteerd via Hong als in 2012. Het totaal kwam uit op meer dan 1.100 ton GOUD. In de maand december importeerde China netto ruim 76 ton GOUD, een stijging van 18% ten opzichte van november. De Chinezen kopen GOUD als een vorm van spaargeld en laten zich niet afschrikken door lagere prijzen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 3 februari 2014

GOUDprijs moet omhoog of de mijnen gaan sluiten binnen 6 maanden

Als de GOUDprijs in ieder geval nog lang op dit niveau blijft of zelfs terug lager gaat, zullen er veel mijnen hun deuren sluiten binnen het jaar - en vermoedelijk zelfs al binnen de 6 maanden.

GOUDmijnen hebben traditioneel een stevige marge nodig. Een mijn in productie brengen kosten miljarden. Om een dalende GOUDprijs of stijgende kosten op te vangen, moeten de GOUDmijnen een stevige marge hanteren of de mijn wordt onherroepelijk onrendabel. Die marge is er nu niet meer door de daling van de GOUDprijs de laatste jaren.

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: maandag 3 februari 2014

ABN Amro uitgeroepen tot beste voorspeller GOUDprijs 2013

Georgette Boele, analist Valuta en Edelmetalen van ABN AMRO, is vandaag door Metal Bulletin Apex uitgeroepen tot meest nauwkeurige voorspeller van de GOUDprijs in 2013. Deze organisatie verzamelt en analyseert de nauwkeurigheid van prognoses van en onderzoek naar metaalprijzen van banken en andere marktpartijen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$