EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3256 tot 3260 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

Video: GOUD en de petrodollar

“Wie GOUD wil begrijpen moet eerst de dollar begrijpen, en om de dollar te begrijpen moet je olie begrijpen”, zo luidt de openingszin van deze interessante video op YouTube. In deze video van vijftien minuten gaat het over het verhaal van GOUD, de dollar en olie sinds Nixon een einde maakte aan de koppeling tussen de dollar en GOUD. Kijken dus!

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

Commodities met lage correlatie aandelen lijken kansrijk

2014 kan het jaar worden dat de prijzen voor commodities opnieuw door het dak schieten. De meeste investeerders concentreren zich wat grondstoffen betreft op GOUD en zilver en laten de meeste andere commodities links liggen. Ten onrechte, zo leert het verleden ons. Wie bij de pinken is kan een stevige stuiver verdienen aan een investering in een korfje van commodities.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

GOUDmarkt: optimisme keert terug

2013 was een jaar om zo snel mogelijk te vergeten voor GOUD, zilver en de andere edele metalen. De GOUDprijs ging kopje onder in verschillende verkoopgolven waarbij telkens opviel dat een bepaalde marktpartij grote hoeveelheden GOUD in de uitverkoop zette.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

Terugkeer ‘GOUDen Jaren’ voor Japan is ver weg

De laatste tijd is er genoeg nieuws geweest over de Japanse economie, maar de GOUDen jaren lijken achter de rug voor dit exportland. De economie loopt minder goed dan de afgelopen jaren, en nu geeft die enorme druk op de beleidsmakers in het land.

Overigens is Japan niet het enige land met veel groeizorgen, China kan zich daar rustig bij aansluiten. De groei van China moet naar beneden bijgesteld worden, en daardoor noteerde de Chinese beurs op de laagste stand in 5 jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

GOUD: Diegene die de “pain” hebben doorstaan, krijgen nu de “gain”

Beleggers in GOUD en GOUDmijnen hebben enkele moeilijke jaren achter de rug. US Fund vergelijkt het met een loopwedstrijd van 10 km die uiteindelijk een marathon blijkt te zijn. Maar diegene die de pijn hebben doorstaan, plukken daar nu de vruchten van. De Philadelphia Gold & Silver Index (XAU) steeg dit jaar al meer dan 25 % en doet het daarmee veel beter dan de algemene markt.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs