Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 3261 tot 3265
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 13 februari 2014

GOUD: is dit China’s masterplan?

Dat er flink GOUD wordt ingeslagen door China is een bekend gegeven. Maar de vraag was altijd wáárom. Welnu, mogelijk dat het antwoord op die vraag zojuist is gevonden.

GOUD en China vormen al jaren twee handen op één buik. Allereerst is de Chinese bevolking erg GOUD minded, maar ook de Chinese overheid doetn een flinke duit in het zakje. Althans, daartoe bestaan sterke vermoedens. De officiële GOUDreserves van China blijven onbekend: de laatste opgave vanuit die hoek dateert van 2009 en daar is zonder enige twijfel het nodige bijgekomen.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 13 februari 2014

Nieuwe kluis voor 1.500 ton GOUD in Shenzhen

De Chinesen Gold & Silver Exchange Society wil binnen een jaar een nieuwe GOUDkluis voor 1.500 ton GOUD en een nieuw handelsplatform voor fysiek GOUD operationeel maken in de vrijhandelszone van Shenzhen. In deze regio zitten veel juweliers die gebruik kunnen maken van deze faciliteit. China is de grootste GOUDmarkt en bouwt daarom steeds meer opslagruimte voor edelmetaal.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 13 februari 2014

GOUD kust 1300 dollar!

De kogel is door de GOUDen kerk: de GOUDprijs neemt de zware technische barrière op 1300 dollar uit. Reden? Slecht economisch nieuws, Yellen die haar kruisverhoor uitsteld, u noemt het maar… GOUD is bezig om een trendwijziging in te zetten, zoveel is duidelijk. Het volgende punt van aandacht voor GOUD ligt op 1304 dollar, waar het 200-daags gemiddelde gekruist kan worden.

Bron: wordpress.com
Geplaatst: donderdag 13 februari 2014

Ratio GOUD/zilver is in beweging

De US Mint heeft in 2013 een recordhoeveelheid zilver verkocht. Wanneer we kijken naar de verhouding tussen de verkopen van zilver en GOUD dan verkocht het munthuis in 2013 54 keer meer zilver dan GOUD in de vorm van de American Eagle en gemeten in ounces. In het jaar 2012 lag deze verhouding op 1/45. In 2011 werd er 40 keer meer zilver verkocht dan GOUD. De trend in de ratio is dat er steeds meer zilver wordt verkocht dan er GOUD wordt verkocht. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 13 februari 2014

China speelt het spel slim in de valutaoorlog

Het Westen heeft nooit goed begrepen wat er zich allemaal afspeelt in China. Maar China weet wel degelijk waar ze mee bezig zijn, zo staat op In  Gold We Trust. Door de jaren heen heeft China ook noodgedwongen zijn spelregels aangepast omdat het anders te veel in zijn kaarten liet kijken. Maar de opbouw van de Chinese GOUDreserves is veel groter dan de meeste nu durven vermoeden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$