Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7985 artikelen gevonden. Artikel 3261 tot 3265
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 16 januari 2014

China stimuleert GOUDhandel in Chinese yuan

De Shanghai Gold Exchange wil in de eerste helft van dit jaar een nieuwe spotmarkt voor GOUD opzetten in de vrijhandelszone van Shanghai. Via deze markt kunnen handelaren makkelijker GOUD verhandelen in de Chinese valuta.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

Wil de echte manipulator van de GOUDprijs nu opstaan?

De GOUDprijs wordt gemanipuleerd, daarvan zal velen overtuigd, Dat bewijzen, is vers twee. Feit is en blijft dat er geregeld flash crashes optreden op de GOUDmarkt: veel te vaak om dit louter aan handelaarsfouten te wijten.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

GOUDprijs update 15 januari 2014

De GOUDprijs zakte vandaag met bijna 1% naar $1.240,90 per troy ounce, terwijl zilver bijna 2% lager staat op $20,27 per troy ounce. De prijzen van de edelmetalen staan onder druk door een positief bericht van de Wereldbank over de groei van de wereldeconomie. Ook speelde de sterkere dollar een rol.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

Faber: “De bubbel zal barsten” en “Geef mij maar GOUD i.p.v. Bitcoins”

In een interview met Bloomberg TV praat de legendarische belegger Marc Faber over de desastreuze gevolgen van het beleid van de Federal Reserve.

Dit beleid zorgt voor problemen over heel de wereld. De rubberen band is zo ver uit elkaar getrokken, dat ze ieder moment kan knappen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

China stelt GOUDmarkt verder op

De ANZ bank en HSBC hebben eind vorig jaar toestemming gekregen om GOUD te importeren op de Shanghai Gold Exchange. China houdt nog stevig controle op de GOUDmarkt, maar wil deze langzaam maar zeker openstellen voor buitenlandse banken.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$