EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3261 tot 3265 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zaterdag 22 maart 2014

GOUDprijs met meer dan 15% omhoog in 2014

[...]

De spanningen in de Oekraïne lijken meer vat te hebben op GOUD dan op de olieprijs. De aandelenhandel ligt weer wat onder druk, maar dat is bijna altijd inherent aan een stijgende GOUDprijs. De recente aanpak in China kan ook verstorend gaan werken op een stijgende GOUDprijs indien hierdoor de fysieke vraag uit dit land zou gaan teruglopen. Dit zal de komende maanden waarschijnlijk wel duidelijk gaan worden. Mochten de Chinese autoriteiten de controle over dit proces gaan verliezen kan dit wederom een vlucht in GOUD e.d. gaan betekenen.

Lees verder op TOV Hazel
Geplaatst op: vrijdag 21 maart 2014

Is zilver nog te duur tegenover GOUD?

We hoeven u uiteraard niet te vertellen dat 2013 een belabberd jaar is geweest voor de edelmetalen. Ondanks een beperkt herstel tijdens de laatste week zullen bezitters van GOUD en zilver met zeer gemengde gevoelens terugblikken op het voorbije jaar. Eigenlijk was het niets anders dan kommer en kwel in 2013.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 21 maart 2014

John Embry: “Blijf sterk, bezit GOUD & zilver en wacht …”

Volgens John Embry van Sprott Asset Management is de wereld niet wat het lijkt. Er zijn veel te veel schulden, in alle landen en op alle niveaus. Als je te veel schulden hebt, kan je geen nieuwe schulden creëren om de economie te laten groeien. In die situatie zitten we nu globaal. Alle reeds gemijnd GOUD ter wereld is zo'n $ 7 biljoen waard, dit is veel te weinig om de bordjes gelijk te hangen. Er is dus een veel hogere GOUDprijs nodig.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 20 maart 2014

Heft Europa de beperkingen om GOUD te verkopen op?

Mogelijk maken de Europese centrale banken een einde aan hun beperking om GOUD te verkopen. De beperking werd voor het eerst ingesteld in 1999 en was onrechtstreeks de aanleiding voor de enorme stierenmarkt van GOUD deze eeuw. De Europese centrale banken bevestigen wel dat het opheffen van deze beperking niet wil zeggen dat ze ook effectief GOUD gaan verkopen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 20 maart 2014

Wie nam initiatief voor manipulatie GOUDprijs?

De vermoeden waren al geruime tijd aanwezig dat de GOUDmarkt gemanipuleerd werd en dan nog geen klein beetje ook. In het begin werd vermoed dat er iets loos was op de COMEX want het was meestal rond de opening van deze markt dat de GOUDprijs plots een onverwachte wending nam. Meestal was de ingeslagen richting omlaag.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs