Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8165 artikelen gevonden. Artikel 3266 tot 3270
Bron: Thesilvermountain.nl
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

Overzicht geeft inzicht

Terwijl GOUD en zilver met de dag meer glans krijgen, en de HUI, de index van de grootste GOUDmijnbedrijven dit jaar al 25,9 % gestegen is en de GLDX, waarin de wat kleinere producenten zijn ondergebracht zelfs al 45,5 %, kan het geen kwaad het lange termijnplaatje er weer eens bij te halen.

[...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

Hoe olie de werkelijke waarde van GOUD kan onthullen

Iran, of welke andere grote oliestaat dan ook, heeft de macht om het huidige dollarsysteem om zeep te helpen. Door olie in fysiek GOUD af te rekenen, zonder tussenkomst van de dollar, kan het GOUD opnieuw gewaardeerd worden tegen een veel hogere koers. Dit zal een einde maken aan de derivatisering van de hele GOUDmarkt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

Peter Schiff praat banen, GOUD en Janet Yellen

Peter Schiff gaf vorige week zijn kijk op de ontwikkelingen in de markten. En wat hij zag was niet bepaald geweldig. Het aantal nieuwe banen in de VS in januari 2014 viel behoorlijk lager uit dan eerder was verwacht. En blijkbaar zoekt de overheid een excuus bij het slechte weer, ronduit belachelijk volgens Peter Schiff.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

Ook zilver ontwaakt

De beleggers in zilver hebben er lang op moeten wachten. Enkele jaren geleden was 'the sky the limit' voor het kleine broertje van GOUD. En terwijl de GOUDprijs al enkele weken bezig is met een opmars, was het voor zilver wachten tot eind vorige week om een definitief signaal te krijgen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

4 grafieken over GOUD die je hart sneller doen slaan

Je kunt er niet naast kijken, het momentum van GOUD zit goed. Tegen alle verwachtingen in is GOUD het best presterend actief op de financiƫle markten dit jaar. Onderstaande 4 grafieken laten de GOUDbeleggers alvast hun hart sneller slaan, aldus US Funds. GOUD had er vorige week zijn beste week opzitten sinds oktober vorig jaar, de call opties voor een GOUDprijs van $ 2.200 tegen juni 2015 stegen afgelopen week 24 %, maar er is meer.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$