EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3271 tot 3275 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 19 maart 2014

Krijgen we een eerlijkere prijsvorming in de GOUDmarkt?

Een artikel in de The Financial Times heeft heel wat opschudding gewerkt. ‘Gold price rigging fears put investors on alert’, laat vermoeden dat de geruchten over manipulatie van de GOUDprijs wel degelijk op waarheid berusten. Dat betekent dat we mogelijk jarenlang bij de neus zijn genomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 19 maart 2014

Dutch Gold & Silver Event 2014

Op zaterdag 29 maart vindt in ‘t Veerhuis te Nieuwegein het GOUD & Zilver Event 2014 plaats. Een viertal zeer boeiende presentaties vormen de hoofdmoot van dit event. Internationaal bekende sprekers zullen spreken over GOUD, geld, zilver, bitcoin en de economie.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 maart 2014

Bewijzen GOUDprijs manipulatie steeds sterker!

In hoeverre zijn de financiële markten gemanipuleerd? De vraag stellen is één, het antwoord geven is echter een heel ander paar mouwen. Maar dat het een en ander niet pluis is, staat als een paal boven water. De manipulatie van de LIBOR rente is al een bewezen feit, er werden in deze zaak al fikse boetes uitgedeeld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 18 maart 2014

GOUDprijs stijgt door problemen in Oekraïne

De GOUDprijs heeft afgelopen vrijdag het hoogste niveau bereikt in 6 maanden tijd. De oplopende spanningen rondom Oekraïne zorgen ervoor dat beleggers afstand doen van hun stukken in aandelen en de veilige haven zoeken in GOUD. Dit kan natuurlijk ook grote gevolgen hebben op de koers van GOUD als deze problemen eenmaal zijn opgelost. Maar omdat de oplossing van deze problemen nog ver weg lijkt kan de GOUDprijs nog veel verder gaan stijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 18 maart 2014

Goldman Sachs en Societe Generale houden koppig vol: de GOUDprijs zal niet stijgen

Langzaam maar zeker is het sentiment rond het GOUD verbeterd. De edelmetalen raken hun stigma stilaan kwijt. Over de afgelopen 13 maanden was GOUD ofwel het favoriete speeltje van de shorters ofwel werden GOUD, zilver, platina ect. door de investeerders compleet verwaarloosd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs