Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 3271 tot 3275
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 12 februari 2014

Mike Maloney voorspelde de financiële crisis in 2005

Mike Maloney voorspelde al in 2005 een crash van de Amerikaanse huizenmarkt en de aandelenmarkt. Ook zat hij goed met zijn verwachting dat de GOUDprijs en de zilverprijs zou gaan stijgen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 12 februari 2014

Peter Schiff en de explosie van de GOUDprijs

Peter Schiff voorspelde dat de aandelenmarkten zouden corrigeren eens de Federal Reserve zou beginnen met 'tapering'. De markten zouden dan door krijgen dat het herstel van de Amerikaanse economie helemaal geen herstel is waarbij ze zouden vluchten naar GOUD. In het begin van dit jaar kregen we alvast een voorsmaakje van de correcte voorspelling van Schiff.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 12 februari 2014

Bitcoin imago loopt stevige deuk op

Bitcoin blijft voer voor stevige discussies tussen voor- en tegenstanders. Toch staat één ding vast: de flash crash van gister waarbij bitcoins even 80 procent in waarde kelderden, heeft het imago geen goed gedaan.

De afgelopen dagen is de GOUDprijs aan een opmars begonnen. Die opmars verloopt kalmpjes aan, van grote schokken op de GOUDmarkt is zeker geen sprake. Maar zo hebben we het eigenlijk graag: rustig aan, dan breekt het lijntje niet. Heel vaak zijn hardlopers namelijk doodlopers.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 11 februari 2014

GOUDprijs in Kazachstan: +19%

Vandaag sprak Janet Yellen voor het eerst in de rol van voorzitter van de Federal Reserve de markt toe. Ze maakte duidelijk dat de centrale bank door zal gaan met taperen. De schade van de tapering wordt steeds meer zichtbaar, Kazachstan devalueert haar munt om valutaspeculanten voor te zijn.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 11 februari 2014

Er zitten voor miljarden aan GOUD en zilver in ons afval

“Miljoenen dollars aan GOUD en zilver liggen voor het oprapen in stortplaatsen. De edelmetalen zijn verwerkt in de componenten van oude, weggeworpen laptops, telefoons en andere elektronica. Hoe meer de vraag naar nieuwe technologie stijgt, hoe meer oude hardware we weggooien, maar met de juiste recyclagetechnieken kunnen we die metalen terugwinnen en verkopen tegen hoge winsten. Dat proces heet ‘urban mining’”Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$