Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8074 artikelen gevonden. Artikel 3276 tot 3280
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 29 januari 2014

Nu weet u waarom Turken GOUD kopen

De Turkse centrale bank heeft gisteren de rente fors verhoogd, met als doel valutaspeculanten op afstand te houden. De volgende grafiek op GOUDstandaard laat zien dat de Turkse munt al jaren aan waarde verliest tegenover GOUD. Vergeleken met 1999 is de GOUDprijs in lira met een factor dertig gestegen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 29 januari 2014

Grondstoffenmarkt klaar om aan te trekken

Voor de grondstoffenmarkt is 2013 een jaar om snel te vergeten. Sommige analisten verklaren de secular bull market zelfs al als dood en begraven, maar dat is op zijn zachts gesteld prematuur. Het omgekeerde is namelijk eerder het geval.

2013 was op zijn zachtst gezegd een bewogen jaar voor de grondstoffenmarkten. Grote bewegingen waren schering en inslag, waarbij vooral de fluctuaties op de GOUDmarkt de aandacht trokken. Sommige waarnemers spreken van een cesuur op de markt, ze vrezen dat de secular bull market achter de rug is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 29 januari 2014

Is dit een valse uitbraak voor de GOUDmijnen?

Zoals u weet, willen we bij beurs.com graag alle kanten van de medaille tonen. We geloven sterk in GOUD en GOUDmijnen, maar het kan nooit kwaad om eens naar berichten te luisteren die onze thesis niet ondersteunen. Volgens Swing Trade is de huidige stijging van GOUD en GOUDmijnen dan ook een valse uitbraak, een dead-cat-bounce.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 28 januari 2014

Ron Paul: “Hierom is GOUD weer een veilige haven”

Ron Paul heeft een uitgesproken mening over GOUD, dat is inmiddels algemeen bekend. Zelfs na twee moeilijke jaren blijft GOUD voor Ron Paul dé absolute veilige haven in de turbulente financiële markten.

Ron Paul heeft dan ook minder aandacht voor de prijsbewegingen van GOUD op de korte termijn. Over de langere termijn zal immers blijken dat de recente prijsdaling slechts een minimale correctie was binnen de langetermijn opwaartse trend.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 28 januari 2014

Duitsland is erg GOUD minded

Duitsland behoort in Europa tot de koplopers op het gebied van fysieke GOUDaankopen. Daarom is men daar ook extra gevoelig voor geluiden over al dan niet vermeende manipulatie op de GOUDmarkt. Waar blijft verdere informatie?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$