EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3276 tot 3280 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

GOUDprijs update 10-03-2014

Afgelopen vrijdag daalde de GOUDprijs door een beter dan verwacht banencijfer uit de VS. Vandaag was er een klein herstel, maar het mag eigenlijk geen naam hebben. Het gele metaal zit nog steeds in het opwaartse trendkanaal die begin dit jaar werd ingezet. De zilverprijs bleef vandaag vrijwel onveranderd.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

Chinese vraag naar GOUD daalt met 17%

In het eerste kwartaal wordt er naar schatting 17% minder GOUD verkocht dan in dezelfde periode van vorig jaar, aldus de China Gold Association. Daar moet bij gezegd worden dat 2013 een absoluut recordjaar was voor de Chinese GOUDmarkt. De vraag steeg toen met 41% ten opzichte van 2012. Voor heel 2014 schat de China Gold Association de vraag opnieuw in op meer dan 1.000 ton GOUD.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

Dit is waarom GOUD NIET verder zal stijgen

Volgens SafeHaven komt er mogelijk een einde aan de sterke rally van de GOUDprijs van de afgelopen 2 maanden. Voornaamste indicatie is de zwakke reactie op de gebeurtenissen in Oekraïne, dit had de GOUDprijs in vuur en vlam moeten zetten terwijl het nu eerder ter plaatste bleef trappelen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

John Paulson houdt het been stijf en gaat voor GOUD

Miljardair hedge fund manager John Paulson is al geruime tijd bullish voor het GOUD. Consequent als de man is was hij dan fors belegd in GOUD, oa via de SPDR Gold Trust. Maar ergens in de loop van vorig jaar moest Paulson toch gedeeltelijk bakzeil halen, dit wegens de omstandigheden op de GOUDmarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 10 maart 2014

Dit model voorspelt een verdubbeling van de GOUDprijs

Gary Christenson van Gold Silver Worlds stelde een model samen dat volgens hem van 1971 tot 2013 een correlatie had van 0,98 met de “smoothed “ GOUDprijs. De kracht van het Equilibrium Gold Price (EGP) ligt er in dat het geen rekening houdt met de GOUDprijs, maar met factoren die een invloed kunnen hebben op de GOUDprijs. Volgens dit model kan de GOUDprijs dan nog eens verdubbelen de komende jaren.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs