Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 3281 tot 3285
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 14 februari 2014

Onder deze omstandigheden kan de GOUDprijs alleen maar stijgen

Het gaat hard met de GOUDprijs, het lijkt wel alsof alle GOUDbeleggers eindelijk hun frustraties van de laatste 2 jaar van zich afgooien. Naarmate de GOUDprijs stijgt, zullen steeds meer short posities afgewikkeld worden waardoor de prijs zal blijven stijgen. Het lijkt er op dat de fysieke GOUDmarkt grip begint te krijgen op de papieren GOUDmarkt want op de fysieke GOUDmarkt klopt er iets niet, dat bewijst onderstaande tabel.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 14 februari 2014

India, Indonesië, Vietnam en China consumeren steeds meer GOUD

Wanneer het gaat over het kopen van GOUD in het Verre Oosten, zijn het meestal India en China die alle aandacht opslorpen. Beide landen zijn inderdaad de grootverbruikers in de regio. China heeft recent haasje over gespeeld en is India voorbijgestreefd als de grootste consument van GOUD. Maar de regio is groter dan alleen maar deze twee landen.

Bron:
Geplaatst: vrijdag 14 februari 2014

Ook miljonair worden? Miljonairs geven tips!

Iedereen met ook maar een beetje voorliefde voor geld zou het wel willen: miljonair zijn. Want ja, waarom eigenlijk niet? Het zou het leven er in ieder geval niet vervelender op maken niet waar? Toch lijkt miljonair worden voor de meeste mensen een ver van hun bed show. Wij van Beursplein6 zien dit anders en denken dat je niet in een GOUDen wiegje geboren hoeft te zijn om het heft in eigen handen te nemen en financieel succesvol te worden! We vonden een leuk onderzoek dat is gehouden onder miljonairs, waaruit naar voren komt wat volgens hen de belangrijkste oorzaak is dat zij miljonair zijn geworden. En dát willen we je natuurlijk niet onthouden!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 14 februari 2014

Marc Faber: 20 procent van de portefeuille in GOUD

Marc Faber hoeven we u ongetwijfeld niet voor te stellen. De uitgever van The Gloom, Boom & Doom Report is niet weg te slaan uit de media. Naar de reden waarom de man te pas en te onpas wordt opgevoerd, hoeven we ook niet lang te gissen: hij heeft onmiskenbaar een grote uitstraling.

Bron: wordpress.com
Geplaatst: vrijdag 14 februari 2014

Zilvermijnen blijken GOUDen investering in 2014

In de eerste zeven weken van 2014 zijn de koersen van de producerende zilvermijnen met gemiddeld 31,4% hoger gesloten. Deze cijfers zijn gebaseerd op het koersverloop van 13 producerende zilvermijnen. De zilverprijs steeg in dezelfde periode 8%. De cijfers geven een duidelijk beeld dat zilvermijnen harder stijgen (of dalen) dan de beweging in de zilverprijs.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$