Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8029 artikelen gevonden. Artikel 3281 tot 3285
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

Wil Duitsland haar GOUD wel terughalen?

De Duitse Bundesbank heeft een jaar na de aankondiging van het terughalen van GOUD nog maar 37 ton ontvangen. Daarvan kwam het grootste deel ook nog eens uit Parijs. Slechts vijf ton kwam uit New York. Heeft de Federal Reserve het GOUD niet? Of vind de Bundesbank het wel prima dat het allemaal wat langzamer gaat?

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

Duitsers halen tonnen GOUD terug uit New York

De Duitse centrale bank is van plan dit jaar 30 tot 50 ton GOUD dat ligt opgeslagen in New York naar Duitsland te verschepen. Dat liet een woordvoerder van de Bundesbank vandaag weten.

Bron: dekritischebelegger.nl
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

Willem Middelkoop: “once in a lifetime” voor GOUD-en zilvermijnaandelen

Dit is een ongekend moment om GOUD-en zilvermijnaandelen te kopen. De waarderingen zijn extreem laag gezien de ongekende vraag vanuit Azië. 2014 moet daarom het jaar gaan worden van het herstel van de grondstofmarkten. De GOUDprijs kan naar $1500 per ounce en de zilverprijs naar $30. Dat zijn de verwachtingen van Willem Middelkoop voor 2014.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

COMEX GOUDvoorraden op laagste niveau ooit

De GOUDvoorraden op de COMEX zijn inmiddels teruggelopen tot een gevaarlijk laag niveau. Waar is al dat GOUD eigenlijk gebleven en wie gaat al die verdwenen GOUDvoorraad weer aanzuiveren?

Bron: wordpress.com
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

Levering van Duitse GOUD ver achter op schema

De Duitse Bundesbank is vorig jaar gestart met het terughalen van 700 ton GOUD. Zo’n 20% van het totale GOUD dat aanwezig is in het buitenland. Aanleiding van deze beslissing was dat de FED een audit op de opslag van het Duitse GOUD niet toeliet. Hierop werd door Duitsland besloten om het GOUD deels terug te halen. Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$