EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3286 tot 3290 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 5 maart 2014

Eric Sprott over de manipulatie van GOUD

Eric Sprott ziet interessante ontwikkelingen op de GOUDmarkt nu er steeds meer indicaties komen over een mogelijke manipulatie van de GOUDprijs. Centraal daarin staat het onderzoek van de Duitse BaFin, de chronologie van alle ontwikkelingen hebben niet toevallig een impact op de GOUDprijs.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 5 maart 2014

Grafieken: Is GOUD een bubbel?

Analist Dan Popescu legt aan de hand van een aantal grafieken uit waarom hij denkt dat GOUD (nog) geen bubbel is. Gecorrigeerd voor inflatie is het edelmetaal veel goedkoper dan de piek van 1980 en vergeleken met andere bubbels in aandelen en grondstoffen stelt de rally in GOUD sinds 2002 nog maar weinig voor. Ook stijgt de GOUDprijs veel minder hard dan in aanloop naar 1980.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 4 maart 2014

Eerste Vaticaanse euro's met beeltenis van Franciscus

Het Vaticaan heeft de eerste euromunten met de beeltenis van paus Franciscus op de markt gebracht. De reeks van acht munten van één cent tot 2 euro kost 35 euro. Het Vaticaan heeft ook het zilveren 20 euro- en GOUDen 50 euro stuk heruitgegeven. Tevens is een zilveren gedenkpenning op de markt gebracht naar aanleiding van de heiligverklaring van de pausen Johannes Paulus II en paus Johannes XXIII op 27 april.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 4 maart 2014

GOUDhandelaren en Juweliers in India plannen shutdown op verkoop van GOUD

Uit protest op de hoge invoerbelastingen op GOUD plannen GOUDhandelaren en juweliers volgende week een landelijke shutdown. Op 10 maart aanstaande is de landelijke shutdown gepland. De GOUDhandelaren en juweliers eisen een verlaging van de importbelasting op GOUD van 10% naar 2% en versoepeling in de uitvoerregels van GOUD. Het is een gecoördineerde actie vanuit de Bombay Bullion Association. Een organisatie die zo’n 1000 GOUDhandelaren en juweliers vertegenwoordigd.

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 maart 2014

Daarom koopt China zoveel GOUD

Marktvorsers proberen al een tijdje te achterhalen waarom China het beschikbare GOUD in massale hoeveelheden opkoopt. Vaak wordt verwezen naar een gebrek aan vertrouwen in de Amerikaanse dollar als internationale reservemunt, een status die de ‘greenback’ nog steeds bezit.

Maar deze uitleg overtuigt niet iedereen. Sommigen geloven dat er meer aan de hand is. Zo wordt nogal eens verondersteld dat er geheime afspraken zouden zijn gemaakt tussen de Amerikanen en de Chinezen. De Amerikanen zouden de GOUDprijs kunstmatig laag houden door ingrepen van de banken, zodat China haar reserves met goedkoop GOUD kan diversifiëren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs