Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8070 artikelen gevonden. Artikel 3286 tot 3290
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 27 januari 2014

GOUD blijft een safe haven en verstandige hedge

GOUD is ongeschikt als speculatie, maar uiterst geschikt voor beleggers op zoek naar bescherming, diversificatie en als hedge. Dat stelt een bekend professor, verbonden aan het Trinity College in Dublin. Lees hier hoe dat precies zit.

Over GOUD zijn al complete boeken vol geschreven en nog altijd heeft niemand een duidelijk beeld op de evolutie van de GOUDprijs. 2013 was een regelrechte afknapper voor de GOUD bulls, de GOUDprijs ging zwaar de mist is. De mist is nog niet helemaal opgetrokken, maar toch mogen we het edelmetaal niet onderschatten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 27 januari 2014

Is het IMF bezig met een GOUD-gedekte Bitcoin?

Bitcoin is een fantastische uitvinding. Het grootste gevaar voor Bitcoin is dat er iets komt dat beter is. En misschien dat die mogelijkheid sneller daar is dan de meeste mensen vermoeden. Er moet een reset komen van het huidige monetaire systeem, zoveel is duidelijk. De grote monetaire machthebbers hebben ook al gezien tot wat Bitcoin in staat is. Combineer het innovatieve van Bitcoin met de aloude degelijkheid van GOUD en je hebt misschien wel de munt van de toekomst.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 27 januari 2014

Comex default is nog niet voor morgen

Januari is traditioneel een rustige maand voor fysiek GOUD op de Comex, maar februari is dat niet. Met nog slechts een week voor de boeg, lijkt het alsof de Comex in grote problemen zou kunnen geraken. Er zijn nu meer dan 100 claims papieren GOUD voor iedere ounce GOUD aanwezig. Maar dit is een vertekend beeld. In feite is er nog genoeg GOUD aanwezig.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 26 januari 2014

GOUD en zilver report (Week 4)

De munthuizen kunnen de vraag naar GOUDen munten bijna niet bijhouden. De prijsdaling van vorig jaar was geen knock-out voor GOUD, maar het tegendeel!! Munthuizen over de hele wereld werken de klok rond om aan de vraag naar fysiek GOUD te voldoen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 26 januari 2014

Producenten GOUDen munten zwaar overspannen

Wereldwijd draaien producenten van GOUDen munten overuren om aan de vraag te voldoen. De markt doet zijn werk: GOUD werd in 2013 aanzienlijk goedkoper en dat lokt kopers naar de markt. En dan hebben we het hier wel over ‘the real thing.’

Hoewel Azië te boek staan als zéér GOUD minded, is er ook in andere delen van de wereld momenteel een ware stormloop gaande op GOUDen munten. Volgens Bloomberg kan de Oostenrijkse Muenze Oesterreich AG de vraag naar GOUDen munten niet aan, ondanks dat er inmiddels volcontinu geproduceerd wordt. Ook de Britse Royal Mint is door de 2014 Sovereign gold coins heen. De U.S. Mint stevent op zijn beste verkopen af sinds april 2013 en de Australische Perth Mint zag de verkoop van GOUDen munten dit jaar met 20 procent stijgen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$