Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 3301 tot 3305
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 5 februari 2014

JP Morgan bezit meer zilver dan de gebroeders Hunt

Terwijl iedereen de focus legt op de GOUDmarkt en de dalende GOUDvoorraad van de Comex, zijn er minstens even belangrijke ontwikkelingen gaande op de zilvermarkt. Volgens Ted Butler heeft JP Morgan een voorraad fysiek zilver opgebouwd die groter is dan de zilvervoorraad van de gebroeders Hunt. De gebroeders Hunt zorgde voor een forse opstoot van de zilverprijs enkele decennia geleden door de volledige zilvermarkt te domineren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 4 februari 2014

Heeft Europa nog GOUD om de Petrodollar uit de dagen

Is de euro nog een valabel alternatief voor de petrodollar? Dat er de komende jaren iets moet veranderen op het internationaal monetair toneel, dat staat als een paal boven water. De kans is groot dat diegene met het meeste GOUD, het meeste te zeggen zal hebben. Dit is onder andere de reden waarom de Chinezen zoveel GOUD inslaan. Maar hoe zit het met het Europese GOUD?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 4 februari 2014

GOUD dient opnieuw als veilige haven

Het is opvallend met welk gemak de GOUDprijs in de eerste weken van 2014 een herstel heeft laten zien. De technische weerstand op $1.250 leek nauwelijks problemen op te leveren, hoewel veel waarnemers hadden vermoed dat het een zware klus zou worden om die te ronden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 4 februari 2014

Golden Cross voor junior GOUDmijnen?

Junior GOUDmijnen op de Canadese beurs zitten stevig in de lift de laatste weken. Sinds begin dit jaar steeg de S&P/TSX Venture Composite Index van 890 punten naar 980 punten om daarna terug te vallen naar 940. In dit proces werd het 50-daags en 200-daags gemiddelde opwaarts doorbroken. Er is zelfs een 'golden cross' in de maak, dit is een zeer bullisch signaal.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 4 februari 2014

Koperprijs op het laagste niveau in twee maanden

Op de markten voor grondstoffen is het sentiment nogal wisselvallig te noemen. De koperprijs staat op het laagste niveau van de afgelopen twee maanden terwijl de GOUDprijs de afgelopen weken weer in wat betere doen was, hoewel de grote doorbraak voorlopig nog is uitgebleven. Veel waarnemers zijn echter van mening dat GOUD krachten aan het verzamelen is om die doorbraak te forceren.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$