Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 3321 tot 3325
Bron: wordpress.com
Geplaatst: zaterdag 1 februari 2014

Verkopen GOUD US Mint stijgt 63%

De verkoop van GOUDen munten door de US Mint steeg 63 procent in januari tot het hoogste niveau sinds april 2013. Het volume steeg naar 91.500 ounces van 56.000 gram in december, terwijl de verkoop van zilveren munten bijna verdrievoudigd tot 4.780.000 ounces, het hoogste nivo in een jaar. Dit bleek gisteren uit de cijfers van de US Mint.

Bron:
Geplaatst: vrijdag 31 januari 2014

Valutacrisis in Argentinië? Niet als je GOUD hebt!

In Argentinië is de GOUDprijs in de maand januari met 28% gestegen, terwijl de stijging in euro’s beperkt bleef tot ongeveer 5%. Dit grote verschil is het gevolg van een devaluatie van de Argentijnse peso. De devaluatie is vervelend voor de spaarders, want die zagen opeens een deel van hun koopkracht verdampen. De winst is voor de schuldenaren, omdat hun nominale schuldenlast is evenredig kleiner geworden door de waardedaling van de munt.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 31 januari 2014

Het verschil tussen GOUD en de Bitcoin...

Paul Singer staat al 37 jaar aan het hoofd van het hefboomfonds Elliott Management Corporation (dat zo'n 23,3 miljard dollar beheert). De financiële blog Zero Hedge publiceert Singers recente analyse van de twee ‘alternatieve munteenheden’ van het moment: GOUD en Bitcoin.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 31 januari 2014

Bitcoin boven GOUD verkiezen?

Er woedt al enige tijd een discussie onder beleggers over wat te prefereren: GOUD, of Bitcoin. Even los van het zwart/witte van deze discussie, is het een interessante vraag. En hedge fund manager Paul Singer geeft een klip en klaar antwoord.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 31 januari 2014

Chinees Nieuwjaar geeft impuls aan de GOUDmarkt

Vandaag is het Chinese jaar van het paard begonnen. Voor veel Chinezen is de jaarwisseling een goede aanleiding om fysiek GOUD te kopen. Volgens Bloomberg stijgt de omzet van juweliers, die speciaal voor deze gelegenheid GOUDen paardjes verkopen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$