EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3341 tot 3345 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 4 maart 2014

Daarom koopt China zoveel GOUD

Marktvorsers proberen al een tijdje te achterhalen waarom China het beschikbare GOUD in massale hoeveelheden opkoopt. Vaak wordt verwezen naar een gebrek aan vertrouwen in de Amerikaanse dollar als internationale reservemunt, een status die de ‘greenback’ nog steeds bezit.

Maar deze uitleg overtuigt niet iedereen. Sommigen geloven dat er meer aan de hand is. Zo wordt nogal eens verondersteld dat er geheime afspraken zouden zijn gemaakt tussen de Amerikanen en de Chinezen. De Amerikanen zouden de GOUDprijs kunstmatig laag houden door ingrepen van de banken, zodat China haar reserves met goedkoop GOUD kan diversifiëren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 4 maart 2014

GOUDprijs wordt gedrukt door ‘The Gold Cartel’

De GOUDprijs wordt beïnvloed en gedrukt door het zogeheten ‘Gold Cartel.’ Die willen de GOUDprijs graag lager zien en proberen dat te bereiken door dumps op de papieren GOUDmarkt.

De GOUDprijs wordt beïnvloed en gedrukt door het zogeheten ‘Gold Cartel.’ Die willen de GOUDprijs graag lager zien en proberen dat te bereiken door dumps op de papieren GOUDmarkt.

In 2011 voorspelde een zekere James McShirley, spreker op de GATA’s London meeting, dat alles op alles zou gezet worden om de GOUDprijs omlaag te duwen. GATA staat voor Gold Anti- Trust Action Committee met als spreekbuis de welbekende Bill Murphy.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 4 maart 2014

Is dit dé investering van het decennium?

Een van de beste analisten over zilver is David Morgan. David Morgan heeft al vele watertjes doorzwommen en heeft nu een zeer goed gevoel bij GOUD en vooral bij zilver, niet alleen technisch gezien, maar ook op het gebied van sentiment. David Morgan is dan ook heel optimistisch, vooral voor zilver. Zilver kan opnieuw uitgroeien tot dé investering van het decennium.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 4 maart 2014

De oorlog om GOUD gaat niet alleen tussen de VS en China

We zijn allemaal op de hoogte over de valutaoorlog, maar we zijn veel minder op de hoogte over de oorlog om GOUD. “Who owns the gold makes the rules” denken de Chinezen en de Russen sinds de financiële crisis van 5 jaar geleden. Als het over GOUD gaat, kijken we meestal naar China en de Verenigde Staten, maar er zijn nog spelers in de oorlog om het gele edelmetaal - aldus goldbroker.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 3 maart 2014

Update week 9: GOUD, Zilver, Bitcoin en Oekraïne

Afgelopen week deed de GOUDprijs niet veel en steeg, gemeten in Amerikaanse Dollars, licht. De zilverprijs liet een heel ander beeld zien en daalde (in $) met maar liefst 2,9%.

Het nieuws over Bitcoin was spannender. Mt. Gox bleek eerst al zijn tweets te hebben verwijderd en daarna was het platform offline. Vervolgens werd het faillissement aangevraagd. Ongeveer 6% van alle Bitcoin vielen weg ( klik hier voor het artikel). De prijs van Bitcoin daalde op het nieuws maar herstelde later in de week.

Lees verder op wordpress.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs