Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 3341 tot 3345
Bron:
Geplaatst: vrijdag 24 januari 2014

JP Morgan: GOUD bij bodem en GOUDmijnbedrijven nu interessant

De GOUDprijs kan een cyclische bodem hebben bereikt. Dat stelt althans grootbank J.P. Morgan. De zakenbank ziet bovendien kansen voor GOUDmijners ontstaan, nu de Afrikaanse rand in waarde daalt.

We verwachten dat de GOUDprijs dicht bij een cyclische bodem is aangekomen, terwijl de kansen opkomen voor GOUDmijnbeleggers, omdat de Afrikaanse Rand in waarde daalt ten opzichte van de dollar. We blijven nog steeds waarde zien in Zuid-Afrikaanse GOUDmijnbedrijven en we zien kansen ontstaan bij Harmony Gold en Sibanye Gold, waarvan we verwachten dat ze dit jaar mooie rendementen zullen opleveren voor GOUDbeleggers.

Ondanks nieuwe protesten (in het westen) van AMCU, handhaven wij voor deze aandelen nu een koopadvies.

Bron: cfd-handel.nl
Geplaatst: donderdag 23 januari 2014

Litecoin koers zeer volatiel

Litecoin is, net als grote broer Bitcoin, een cryptovaluta. Er zijn inmiddels vele cryptovaluta (Bitcoin klonen) in omloop, maar Litecoin wordt toch gezien als goede tweede achter Bitcoin. De verhouding tussen Bitcoin en Litecoin wordt vaak vergeleken met de verhouding tussen zilver en GOUD. Zoals er van zilver van nature meer materiaal op aarde voorkomt dan van GOUD, zo is het maximale aantal Litecoins wat gecreëerd kan worden groter dan het maximale aantal Bitcoins. De verhouding Litecoin : Bitcoin is precies 4:1. Van Bitcoin worden er namelijk maximaal 21 miljoen in omloop gebracht en van Litecoin 84 miljoen.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 23 januari 2014

Er komt steeds minder sloopGOUD uit de VS

Het aanbod van sloopGOUD uit de VS is in 2012 meer dan gehalveerd ten opzichte van het jaar daarvoor. Ook in het afgelopen jaar viel het aanbod lager uit dan een jaar eerder. In de eerste tien maanden exporteerde de VS slechts 121 ton aan sloopGOUD, terwijl dat tussen 2007 en 2011 nog minstens 600 ton per jaar was.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 23 januari 2014

GOUD is in China gewoon geld

Wellicht vormt het gegeven dat in China GOUD ‘gewoon’ als geld wordt beschouwd, terwijl het Westen hier duidelijk anders tegenaan kijkt, een reden voor de GOUDkoorts in China. Hoog tijd voor een cultuuromslag?

Bron: wordpress.com
Geplaatst: donderdag 23 januari 2014

Japanse Beleggers vluchten in GOUD (+63%)

De grootste Japanse bullion retailer, Tanaka Kikinzoku Kogyo, verkocht in 2013 63% meer GOUD en boekte daarmee het beste cijfers sinds 5 jaar. Beleggers vluchten in GOUD uit angst voor inflatie en een verzwakking van de Yen. Het beleid van Minister President Abe om uit de deflatiezone te geraken door inflatie te creëren (Abenomics) duwt beleggers richting GOUDLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$