Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 3341 tot 3345
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 28 januari 2014

GOUDprijs daalt in aanloop naar de FOMC

Morgen weten we meer over het monetaire beleid van de Federal Reserve, want dan zal Bernanke voor de laatste keer in de rol van voorzitter een FOMC toelichting geven. Verschillende valuta, maar ook aandelenmarkten en edelmetalen, staan hierdoor onder druk. Beleggers wachten in spanning af of de tapering een vervolg krijgt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 28 januari 2014

Duitsland: onrust over lot Duitse GOUDvoorraad groeit

Duitsland wil zijn GOUD deels terug. Het in de VS, het VK en Frankrijk opgeslagen GOUD komt echter maar zeer moeizaam richting de ‘Heimat.’ Waarom moet het jaren duren voor het Duitse GOUD weer in de kluizen van de Bundesbank komt te liggen?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 28 januari 2014

Wat moet je doen als je munt crasht? GOUD kopen!

GOUD is een barbaars relikwie. Zeg dat maar eens tegen de mensen in Venezuela of in Argentinië. Als een munt crasht, is de enige redding: GOUD. Dit bewijs wordt nog maar eens geleverd in Argentinië. Als je munt crasht, dan stijgt de waarde van GOUD in de lokale munt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 28 januari 2014

GOUDprijs manipulatie kan miljardenboetes opleveren

Dat de GOUDprijs is gemanipuleerd de afgelopen jaren staat voor weinigen nog ter discussie. Grote vraag is of de gehele waarheid aan het licht komt, wie de betrokken partijen zijn en wat voor boetes er uitgedeeld zullen worden.

Inmiddels twijfelt er zo goed als niemand meer aan dat de GOUDprijs gemanipuleerd wordt. De GOUDprijs wordt kunstmatig laag gehouden, zonder dat overigens meteen duidelijk is waarom dit moet gebeuren. Samenzweringstheorieën verwijzen naar China, maar zekerheid daaromtrent kan nergens verkregen worden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 27 januari 2014

GOUD $ 3.300 is geen utopie

Ian Gordon, oprichter en voorzitter van "the Longwave Group" is extreem positief wat de GOUDprijs betreft. De GOUDprijs heeft eind vorig jaar zijn bodem gezet in de 3e cyclus, nu is het bezig met zijn 4e lange termijn cyclus. Dit zou uiteindelijk de GOUDprijs tot $ 3.300 kunnen brengen en de HUI naar 990.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$