Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8071 artikelen gevonden. Artikel 3346 tot 3350
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 16 januari 2014

China heeft nu de derde grootste GOUDreserves ter wereld

China heeft laten weten dat het zijn GOUDreserves heeft verhoogd met 76 %. Hiermee wordt het de derde grootste GOUDbezitter ter wereld, achter de Verenigde Staten en Duitsland. Volgens een rapporteringsysteem op vrijwillige basis van het IMF heeft China in 2013 zo’n 622 ton GOUD toegevoegd aan zijn reserves aldus Scrap Monster.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 16 januari 2014

China stimuleert GOUDhandel in Chinese yuan

De Shanghai Gold Exchange wil in de eerste helft van dit jaar een nieuwe spotmarkt voor GOUD opzetten in de vrijhandelszone van Shanghai. Via deze markt kunnen handelaren makkelijker GOUD verhandelen in de Chinese valuta.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

Wil de echte manipulator van de GOUDprijs nu opstaan?

De GOUDprijs wordt gemanipuleerd, daarvan zal velen overtuigd, Dat bewijzen, is vers twee. Feit is en blijft dat er geregeld flash crashes optreden op de GOUDmarkt: veel te vaak om dit louter aan handelaarsfouten te wijten.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

GOUDprijs update 15 januari 2014

De GOUDprijs zakte vandaag met bijna 1% naar $1.240,90 per troy ounce, terwijl zilver bijna 2% lager staat op $20,27 per troy ounce. De prijzen van de edelmetalen staan onder druk door een positief bericht van de Wereldbank over de groei van de wereldeconomie. Ook speelde de sterkere dollar een rol.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

Faber: “De bubbel zal barsten” en “Geef mij maar GOUD i.p.v. Bitcoins”

In een interview met Bloomberg TV praat de legendarische belegger Marc Faber over de desastreuze gevolgen van het beleid van de Federal Reserve.

Dit beleid zorgt voor problemen over heel de wereld. De rubberen band is zo ver uit elkaar getrokken, dat ze ieder moment kan knappen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$