Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 3351 tot 3355
Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 31 januari 2014

Het verschil tussen GOUD en de Bitcoin...

Paul Singer staat al 37 jaar aan het hoofd van het hefboomfonds Elliott Management Corporation (dat zo'n 23,3 miljard dollar beheert). De financiële blog Zero Hedge publiceert Singers recente analyse van de twee ‘alternatieve munteenheden’ van het moment: GOUD en Bitcoin.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 31 januari 2014

Bitcoin boven GOUD verkiezen?

Er woedt al enige tijd een discussie onder beleggers over wat te prefereren: GOUD, of Bitcoin. Even los van het zwart/witte van deze discussie, is het een interessante vraag. En hedge fund manager Paul Singer geeft een klip en klaar antwoord.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 31 januari 2014

Chinees Nieuwjaar geeft impuls aan de GOUDmarkt

Vandaag is het Chinese jaar van het paard begonnen. Voor veel Chinezen is de jaarwisseling een goede aanleiding om fysiek GOUD te kopen. Volgens Bloomberg stijgt de omzet van juweliers, die speciaal voor deze gelegenheid GOUDen paardjes verkopen.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 31 januari 2014

Valutacrisis in Argentinië? Niet als je GOUD hebt!

De Argentijnse peso heeft deze maand veel koopkracht verloren ten opzichte van de euro en de dollar. Dat is vervelend voor de spaarders, maar niet voor mensen die GOUD in bezit hebben. De prijs van het edelmetaal steeg in Argentinië met 26%, waarmee de waardedaling van de munt volledig gecompenseerd wordt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 30 januari 2014

China bespeelt de GOUDmarkt zoals de Hunt Brothers zilver in de jaren ‘80

China is de laatste jaren bezig de GOUDmarkt te bespelen zoals de gebroeders Hunt de zilvermarkt bespeelden in de jaren ’80. China slorpt al het fysieke GOUD op om een tekort te creëren waardoor de prijs fors zal stijgen.

In de jaren ’80 bespeelden de gebroeders Hunt de zilvermarkt op eenzelfde manier. Hierdoor creëerden ze een prijsstijging die 34 jaar lang niet meer werd bereikt. Het verschil is dat de Comex China deze keer niet kan tegenhouden. De gebroeders Hunt bespeelden de papieren markt, terwijl China de fysieke markt opslorpt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$