EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3351 tot 3355 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 3 maart 2014

3 redenen waarom de GOUDprijs verder zal stijgen, ondanks de manipulatie van GOUD

Het ziet er zo naar uit dat de GOUDprijs toch werd gemanipuleerd. Hoewel de impact op de futures GOUDprijs zoals die wordt bepaald op de Comex, weinig of niets zal zijn, blijft het proces van een GOUD fix door 5 banken een verouderd proces en geeft het deze banken mogelijk een oneerlijk voordeel tot de gegevens op de GOUDmarkt. Het onderzoek naar de manipulatie van de GOUDprijs zal dus eerder een psychologisch effect hebben.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 3 maart 2014

GOUD opent de week met een knal!

GOUD veert opnieuw met 10 dollar/ounce op nadat het conflict in Oekraïne in het voorbije week escaleerde. Inmiddels test de GOUDprijs het niveau van 1350 dollar/ounce en ligt de weg open naar de weerstand rond 1400 dollar/ounce.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 2 maart 2014

GOUD en zilver report (Week 9)

De GOUDprijs bleef afgelopen week vrijwel onveranderd, terwijl zilver met 3,3% onderuit ging. De euro sterkte aan naar ruim 1,38 tegenover de dollar. Het nieuws van afgelopen week: De Chinezen blijven veel GOUD importeren, Bloomberg schrijft over een nieuw onderzoek naar manipulatie van de GOUDprijs en het GLD ETF zag in februari eindelijke weer een instroom van GOUD.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: zondag 2 maart 2014

GOUD vindt steun boven $1300 per ounce

Door hogere noteringen is de technische analyse van de GOUDprijs er beter uit komen te zien. Keer op keer werd er door meer-maands gemiddelden gebroken en hierdoor krijgen de technisch georiënteerde beleggers de smaak meer en meer te pakken.

De teruggekeerde vraag uit China blijft een van de pijlers waarop het recente succes van de GOUDprijs steunt. Tot in 2002  mochten de Chinese burgers geen beleggingen bezitten in fysiek GOUD, zoals in baar-vorm en munt. Na de versoepeling is de Chinese “Goldrush” echt op gang gekomen. Er komt nu steeds meer druk op de overheid in India om de importbelasting op GOUD (die van 2% naar 10% verhoogd was) opnieuw te verlagen. Hierdoor zal de vraag uit dit land weer kunnen gaan excellereren.

[...]

Lees verder op TOV-Hazel
Geplaatst op: zondag 2 maart 2014

Edelmetalen hebben beste start sinds 1983

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: GOUD en zilver beleefden hun beste start sinds éénendertig jaar en Bloomberg bericht eindelijk over de manipulatie van de GOUDmarkt. Zo kopt Bloomberg vandaag dat de GOUDprijs al voor 10 opeenvolgende jaren massaal door banken wordt gemanipuleerd. Wat? Nee! Echt waar?

[...]

Lees verder op goldrepublic.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs