Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7987 artikelen gevonden. Artikel 3351 tot 3355
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 23 december 2013

GOUD: het kan nóg gekker

Wie dacht dat het niet gekker kon op de GOUD markt, doet er goed aan hier verder te lezen. De al eerder gesignaleerde scheve posities zijn inmiddels compleet uit het lood geslagen.

Enige tijd geleden signaleerden we dat er een tamelijk ongezonde situatie was ontstaan op de Comex GOUD markt, waarbij iedereen hetzelfde spelletje speelde: short GOUD. Dat leidde ertoe dat er 69 ‘eigenaren’ één en dezelfde troy ounce gold claimen. Een uiterst ongezonde situatie wat tot ongelukken kan leiden. Echter, wie dacht dat het niet gekker kon, komt nu toch bedrogen uit.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 23 december 2013

Neemt China binnenkort de volledige GOUDmarkt over?

Lange tijd liepen de GOUDvoorraden op Comex leeg, met de kluis van JP Morgan op kop. De laatste 2 maanden is er echter 20 ton fysiek GOUD bijgekomen in de kluis van JP Morgan. Volgens Silver Doctors kan het wel eens zijn dat dit allemaal GOUDbaren van 1 kg zijn, zoals ze graag hebben in China. Werkt JP Morgan in opdracht van China?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 23 december 2013

Was GOUD een bubbel in 2011? Deze grafiek zegt iets anders

Er zijn er veel die beweren dat GOUD in 2011 een bubbel was die nu al 2 jaar leeg loopt. Onderstaande grafiek laat echter iets anders zien. En als GOUD geen bubbel was in 2011, dan is de daling sinds de piek van $ 1.900 naar nu $ 1.200 gewoon een cyclische berenmarkt in een seculaire stierenmarkt. Dat betekent dat we nog veel mogen verwachten van de GOUDprijs de komende jaren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 23 december 2013

Positief scenario voor GOUD is ongewijzigd

GOUD: de laatste weken hebben we er tientallen rapporten over gelezen. De feiten liegen er niet om: de GOUDprijs is sinds het begin van dit jaar met ruim een kwart gedaald.

Credit Suisse, HSBC, Morgan Stanley en Goldman Sachs: allemaal ze hun voorspellingen voor de GOUDprijs naar beneden aangepast. Je zou voor minder de handdoek in de ring gooien. Jim Rickards, auteur van de ‘Currency Wars‘ en senior managing director in New York bij Tangent Capital, laat er de slaap niet voor. Het positief scenario voor GOUD is volgens hem ongewijzigd gebleven. Hij weigert mee te huilen met de wolven die GOUD dood en begraven hebben verklaard.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 23 december 2013

Hedge funds ruiken bloed op de GOUDmarkt

Het zijn rustige tijden op de financiële markten, het volume ligt veel lager dan normaal door de feestdagen. Maar door de daling van de GOUDprijs naar $ 1.200 ruiken de hedge funds bloed waarbij ze de GOUDprijs door de stops van $ 1.179 zullen proberen te duwen, aldus ilver Doctors.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$