Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 3351 tot 3355
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 27 januari 2014

Is het IMF bezig met een GOUD-gedekte Bitcoin?

Bitcoin is een fantastische uitvinding. Het grootste gevaar voor Bitcoin is dat er iets komt dat beter is. En misschien dat die mogelijkheid sneller daar is dan de meeste mensen vermoeden. Er moet een reset komen van het huidige monetaire systeem, zoveel is duidelijk. De grote monetaire machthebbers hebben ook al gezien tot wat Bitcoin in staat is. Combineer het innovatieve van Bitcoin met de aloude degelijkheid van GOUD en je hebt misschien wel de munt van de toekomst.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 27 januari 2014

Comex default is nog niet voor morgen

Januari is traditioneel een rustige maand voor fysiek GOUD op de Comex, maar februari is dat niet. Met nog slechts een week voor de boeg, lijkt het alsof de Comex in grote problemen zou kunnen geraken. Er zijn nu meer dan 100 claims papieren GOUD voor iedere ounce GOUD aanwezig. Maar dit is een vertekend beeld. In feite is er nog genoeg GOUD aanwezig.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 26 januari 2014

GOUD en zilver report (Week 4)

De munthuizen kunnen de vraag naar GOUDen munten bijna niet bijhouden. De prijsdaling van vorig jaar was geen knock-out voor GOUD, maar het tegendeel!! Munthuizen over de hele wereld werken de klok rond om aan de vraag naar fysiek GOUD te voldoen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 26 januari 2014

Producenten GOUDen munten zwaar overspannen

Wereldwijd draaien producenten van GOUDen munten overuren om aan de vraag te voldoen. De markt doet zijn werk: GOUD werd in 2013 aanzienlijk goedkoper en dat lokt kopers naar de markt. En dan hebben we het hier wel over ‘the real thing.’

Hoewel Azië te boek staan als zéér GOUD minded, is er ook in andere delen van de wereld momenteel een ware stormloop gaande op GOUDen munten. Volgens Bloomberg kan de Oostenrijkse Muenze Oesterreich AG de vraag naar GOUDen munten niet aan, ondanks dat er inmiddels volcontinu geproduceerd wordt. Ook de Britse Royal Mint is door de 2014 Sovereign gold coins heen. De U.S. Mint stevent op zijn beste verkopen af sinds april 2013 en de Australische Perth Mint zag de verkoop van GOUDen munten dit jaar met 20 procent stijgen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 25 januari 2014

GOUD is helemaal terug (Kijk op de week)

De GOUDprijs heeft er al een mooi 2014 opzitten. GOUD en zilver zijn de best presterende activa van 2014, alle Amerikaanse indexen staan ondertussen in het rood dit jaar. Eind december ging de GOUDprijs heel snel, eventjes naar $ 1.180 om nu weer bijna $ 100 hoger te staan. Hoe komt het dat de GOUDprijs het dit jaar zo goed doet?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$