Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 3356 tot 3360
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 21 januari 2014

Manipulatie GOUDprijs erger dan LIBOR-schandaal?

Als de grote banken er in slagen de LIBOR-rente naar hun hand te zetten, de valuta- en energiemarkten te beïnvloeden en de aandelenmarkten te bespelen, zullen ze meer dan waarschijnlijk ook hun zegje hebben op de GOUD- en zilvermarkt. Daarmee bedoelen we niet dat GOUD en zilver bewust naar beneden worden gemanipuleerd door de banken, maar wel dat ze worden gemanipuleerd of op zijn minst sterk beïnvloed.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 21 januari 2014

Grootste GOUDen munt ter wereld komt naar Europa

De Perth Mint gaat met haar GOUDen Kangaroo munt van 1 ton tentoonstellen in Europa. De munt was eerder deze maand al te zien bij de Hang Seng Bank in Hong Kong, maar is vanaf vandaag tot en met 9 februari ook in Europese steden te bewonderen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 21 januari 2014

GOUD kan op korte termijn naar de $1.300

Het momentum bij GOUD begint aardig te kantelen. Daar waar velen mikten op een vervolg van de daling, is de GOUDprijs de afgelopen weken gestaag opgelopen. De eerstvolgende halte is de $1.300 maar daar zal het niet bij blijven.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 21 januari 2014

Pakistan verbiedt import GOUD

Pakistan heeft een importverbod van dertig dagen opgelegd voor GOUD. Het edelmetaal mag het land voorlopig niet binnen komen, omdat een sterke toename in de GOUDimport de betalingsbalans onder druk zet. Pakistan

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 21 januari 2014

GOUD moet een deel uitmaken van iedere kernportefeuille

Hoewel Jeff Nichols, Managing Director of American Precious Metals Advisors, denkt dat GOUD nog niet volledig uit beren-territorium is, raadt hij toch aan om van GOUD een kerndeel van iedere portefeuille te maken. De kans is groter dat we eerder $ 3.000 gaan zien dan $ 1.000, zo staat op Mineweb.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$