Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8005 artikelen gevonden. Artikel 3361 tot 3365
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 27 december 2013

Turkije verdubbelt GOUD import

Wie denkt dat de verkoop van GOUD zo goed als stilligt, is onjuist geïnformeerd. De prijsval bij GOUD heeft de grote spelers op de markt niet afgeschrikt, wel integendeel. Vooral de centrale banken stellen zich opnieuw actief op en kopen GOUD, soms zelfs in verrassende grote hoeveelheden.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 26 december 2013

De Blessing Letter

In 1967 gaf Duitsland de garantie aan de VS om geen dollarreserves in te wisselen voor GOUD. Een diplomatiek besluit dat werd vastgelegd in de Blessing Letter. Maar zullen de Chinezen ook zo vergeeflijk zijn naar de VS? Lees de analyse van gastschrijver 24 karaat op Marketupdate.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 26 december 2013

JP Morgen ziet nooit geziene opportuniteit in GOUD- en zilvermijnen

Inflatie is momenteel nog ver te zoeken, maar door de immense geldcreatie van de centrale banken en de aantrekkende economie kan daar mogelijk volgend jaar al verandering in komen. Het huidige klimaat met lage inflatie is geen goede omgeving voor GOUD- en zilvermijnen, maar als inflatie zou aantrekken - kunnen de huidige koersen een gigantische opportuniteit blijken te zijn. Dit zijn de favorieten van JP Morgen voor 2014:

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 25 december 2013

Is het wachten op een nieuwe revaluatie van GOUD?

In de afgelopen honderd jaar is er vier keer een nieuwe GOUDprijs vastgesteld voor de Amerikaanse dollar. Komt er weer een moment waarop de VS een nieuwe GOUDprijs zal afroepen, om de kredietwaardigheid van het dollarsysteem een boost te geven? Lees de analyse van 24 karaat op Marketupdate.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 24 december 2013

10.000 bitcoins voor 2 pizza’s

Bitcoins zijn het afgelopen jaar toch wel hét ultieme financiële instrument geweest om vermogensgroei te realiseren. Een ‘get rich fast‘ sprookje voor sommigen, terwijl anderen GOUD in handen hadden maar zich dit pas achteraf realiseerden.

We lieten u eerder dit jaar kennis maken met de Noor Kristoffer Koch: de man die in 2009 voor een schamele $27 zijn hand wist te leggen op 5.000 bitcoins. En Koch had geluk, véél geluk. Hij vergat dat hij ze had, totdat de media zich volop op bitcoins stortte. Eindelijk eens iemand die een foutje maakt en daar niet duur voor moet boeten, maar daar juist een fortuin aan over hield. Niet iedereen is zo gelukkig…Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$