EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3366 tot 3370 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 27 februari 2014

Het enige dat je nu moet weten over grondstoffen

Rick Rule is een van de slimste mensen ter wereld als het aankomt op kennis van de grondstoffensector. Hij heeft eigenhandig een fortuin vergaard door te investeren in grondstoffen, op het juiste moment en op de juiste plaats. De situatie van de grondstoffen de laatste jaren heeft veel beleggers doen twijfelen, maar volgens Rick Rule is de supercyclus van grondstoffen nog lang niet voorbij.

Rule vergelijkt de huidige situatie met die van de GOUDprijs in de jaren '70. Iedereen herinnert zich nog dat de GOUDprijs steeg van $ 35 naar $ 850, maar slechts weinige weten nog dat de GOUDprijs midden deze stijging corrigeerde met 50 %. Dat is wat we nu ook achter de rug hebben met de meeste grondstoffen, een correctie binnen een lange termijn trend die nog lang niet voorbij is.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 27 februari 2014

GDX-en SLV update

Vorige week heeft OptieAcademy het GOUD-ETF GDX rond $26,35 als Aandeel van de Week gepresenteerd. Speciaal voor GOUDstandaard lichten we in deze column onze visie op GDX, GOUD en SLV toe. GOUD is de afgelopen dagen wat gedaald, net als de GOUDtracker GDX.

Lees verder op
Geplaatst op: woensdag 26 februari 2014

Dáárom GOUD!

Slim Beleggen is een groot voorstander van GOUDbezit, en dan zowel fysiek GOUD als GOUDmijnaandelen. En dat steken wij bepaald niet onder stoelen of banken: óók niet wanneer het edelmetaal eens een minder jaar kent zoals in 2013 duidelijk het geval was. Een harde daling van 28 procent, die echter niets afdoet aan de basiskeus om GOUD en GOUDmijnaandelen een permanent onderdeel van het belegd vermogen uit te laten maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 26 februari 2014

Call opties op GOUD worden stevig gekocht

De GOUDprijs heeft een indrukwekkende start genomen in 2014. GOUD werd in een wip en een zucht meer dan 10 procent duurder. Veel waarnemers wijten de stijging van de GOUDprijs aan de aanhoudende sterke vraag naar fysiek GOUD vanuit India en China, maar er zijn meer factoren in het spel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 26 februari 2014

Bundesbank geeft interview over zijn GOUDreserves

Duitsland is een van de meest GOUD-gezinde landen in Europa. Om het gemor van de bevolking te sussen, werd overeen gekomen om een deel van de GOUDreserves terug te halen naar Duitsland. Aangezien Duitsland vorig jaar slechts 5 ton GOUD repatrieerde uit de Verenigde Staten, daalt de geloofwaardigheid opnieuw over het reddingsplan van de Duitse GOUDvoorraad in Amerika.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs