Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 3366 tot 3370
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

COMEX GOUDvoorraden op laagste niveau ooit

De GOUDvoorraden op de COMEX zijn inmiddels teruggelopen tot een gevaarlijk laag niveau. Waar is al dat GOUD eigenlijk gebleven en wie gaat al die verdwenen GOUDvoorraad weer aanzuiveren?

Bron: wordpress.com
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

Levering van Duitse GOUD ver achter op schema

De Duitse Bundesbank is vorig jaar gestart met het terughalen van 700 ton GOUD. Zo’n 20% van het totale GOUD dat aanwezig is in het buitenland. Aanleiding van deze beslissing was dat de FED een audit op de opslag van het Duitse GOUD niet toeliet. Hierop werd door Duitsland besloten om het GOUD deels terug te halen. 

Bron: wordpress.com
Geplaatst: zondag 19 januari 2014

Het wordt spannend op de Comex

Op de Comex is sinds medio 2013 een grote verandering opgetreden. Het aantal termijncontracten ten opzichte van de beschikbare hoeveelheid GOUD op de Comex is drastisch gewijzigd. Het aantal claimbewijzen  per eenheid beschikbaar GOUD op de Comex was de afgelopen jaren gemiddeld 15. Deze verhouding is de afgelopen maanden opgelopen naar 100!

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 19 januari 2014

GOUD en zilver report (Week 3)

De prijzen van GOUD en zilver komen de laatste twee weken nauwelijks van hun plaats. Afgelopen vrijdag noteerde GOUD in euro's €926 per troy ounce, een plus van 1,42%. De zilverprijs steeg met 1,65% naar €482 per kilo. Belangrijk zijn de nieuwe ontwikkelingen op de Chinese GOUDmarkt, de grootste afnemer van GOUD ter wereld. Ook waren er nieuwe ontwikkelingen inzake de Londen fixing van de GOUDprijs.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 19 januari 2014

GOUDmarkt in februari in vuur en vlam

Miljardair Eric Sprott spreekt enkele verwachtingen uit over de GOUDmarkt die, als ze uitkomen, een explosief karakter zullen hebben en de GOUDmarkt op haar grondvesten zal doen schudden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$