Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8070 artikelen gevonden. Artikel 3366 tot 3370
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 12 januari 2014

GOUDbeleggers: stand your ground!

De mood onder GOUDbeleggers is bar slecht en dat speelt de, gevaarlijk scheef zittende, shortende partijen alleen maar in de kaart. Laat u niet van de wijs brengen en profiteer.

Bron: vrijspreker.nl
Geplaatst: zaterdag 11 januari 2014

Voor een regenachtige dag.... Lesje over geld dat het staatsonderwijs u niet vertelt.

De Vrijspreker streeft naar een maatschappij waarin ieder mens soeverein is: ieder mens heeft het recht zijn leven te leiden zoals hij zelf wil, zolang hij datzelfde recht van ieder ander respecteert.

Voor een regenachtige dag…. Lesje over geld dat het staatsonderwijs u niet vertelt.

Een tamelijk aardige serie Engelstalige video’s over geldschepping. De meeste filmpjes duren maar enkele minuten. Door het GOUD uit het betaalverkeer te halen ontstaat een op schuld gebaseerde economie waarbij de bankiers en de overheid de geldhoeveelheid kunnen vergroten. Gesteund door wetten tegen valsemunterij en wettig betaalmiddel verkrijgen deze organisaties het monopolie op de geldkraan. Geld als fiat valuta kan geschapen worden zonder dat de geldscheppers er iets voor hoeven te doen. 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 11 januari 2014

GOUD: China is nog lang niet uitgekocht

Wie denkt dat China aardig is uitgekocht qua GOUD, slaat de plank flink mis. De Chinese overheid heeft grootste plannen om de GOUDvoorraad fors te vergroten de komende jaren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 11 januari 2014

Amerikaans GOUDstuk geveild voor 4,5 miljoen dollar

Een exemplaar van de eerste GOUDmunt die in 1778 in de Verenigde Staten geslagen werd, is bij een veiling voor 4,58 miljoen dollar (3,35 miljoen euro) van eigenaar gewisseld. Dat meldt het veilinghuis Heritage Auctions gisteren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 10 januari 2014

Koop GOUDmijnen, zelfs als de GOUDprijs nog daalt!

Je zou het niet direct zeggen, maar de GOUDmijnaandelen zijn zeer in trek bij de (grote) beleggers. The Direxion Daily Gold Miners Bull 3x Shares (NUGT) ETF verloor 90 % van zijn waarde de laatste 12 maanden, maar zag zijn activa groeien van $ 460 miljoen naar $ 642 miljoen. De Market Vectors Gold Miners ETF (GDX) verloor meer dan 50 % van zijn waarde, maar zag zijn activa toenemen van $ 2,5 miljard naar $ 6,7 miljard. De grote jongens lusten nog steeds GOUDmijnen.

In feite is het niet zo moeilijk om te begrijpen waarom de GOUDmijnen nog steeds in trek zijn. GOUDmijnen zijn veel meer in waarde gedaald dan de GOUDprijs. Hierdoor is het gat tussen GOUD en GOUDmijnen alleen maar toegenomen. Delen we de Philadelphia Gold and Silver miner index door de GOUDprijs, geeft dit een ratio van 0,07 tegenover een historisch gemiddelde van 0,2.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$