Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 3366 tot 3370
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 29 januari 2014

Is dit een valse uitbraak voor de GOUDmijnen?

Zoals u weet, willen we bij beurs.com graag alle kanten van de medaille tonen. We geloven sterk in GOUD en GOUDmijnen, maar het kan nooit kwaad om eens naar berichten te luisteren die onze thesis niet ondersteunen. Volgens Swing Trade is de huidige stijging van GOUD en GOUDmijnen dan ook een valse uitbraak, een dead-cat-bounce.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 28 januari 2014

Ron Paul: “Hierom is GOUD weer een veilige haven”

Ron Paul heeft een uitgesproken mening over GOUD, dat is inmiddels algemeen bekend. Zelfs na twee moeilijke jaren blijft GOUD voor Ron Paul dé absolute veilige haven in de turbulente financiële markten.

Ron Paul heeft dan ook minder aandacht voor de prijsbewegingen van GOUD op de korte termijn. Over de langere termijn zal immers blijken dat de recente prijsdaling slechts een minimale correctie was binnen de langetermijn opwaartse trend.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 28 januari 2014

Duitsland is erg GOUD minded

Duitsland behoort in Europa tot de koplopers op het gebied van fysieke GOUDaankopen. Daarom is men daar ook extra gevoelig voor geluiden over al dan niet vermeende manipulatie op de GOUDmarkt. Waar blijft verdere informatie?

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 28 januari 2014

GOUDprijs daalt in aanloop naar de FOMC

Morgen weten we meer over het monetaire beleid van de Federal Reserve, want dan zal Bernanke voor de laatste keer in de rol van voorzitter een FOMC toelichting geven. Verschillende valuta, maar ook aandelenmarkten en edelmetalen, staan hierdoor onder druk. Beleggers wachten in spanning af of de tapering een vervolg krijgt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 28 januari 2014

Duitsland: onrust over lot Duitse GOUDvoorraad groeit

Duitsland wil zijn GOUD deels terug. Het in de VS, het VK en Frankrijk opgeslagen GOUD komt echter maar zeer moeizaam richting de ‘Heimat.’ Waarom moet het jaren duren voor het Duitse GOUD weer in de kluizen van de Bundesbank komt te liggen?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$