EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
40
kliks
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
26
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3366 tot 3370 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 18 februari 2014

Vraag naar GOUD blijft indrukwekkend hoog

Het is niet langer alleen Azië wat de klok slaat qua GOUDvraag. Ook in onder andere de VS en Australië is de vraag naar GOUDen munten explosief gestegen. Waar blijft Europa in dit booming GOUDverhaal?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 18 februari 2014

Fed zal een ramp aanrichten, GOUD profiteert

GOUD zal dé grote winnaar blijken van het beleid van de Fed, De vraag is slechts wanneer het kwartje bij het grote publiek zal vallen dat fiatgeld van nul en generlei waarde is.

GOUD zal dé grote winnaar blijken van het beleid van de Fed, De vraag is slechts wanneer het kwartje bij het grote publiek zal vallen dat fiatgeld van nul en generlei waarde is.

Veel onder ons hebben het in 2013 moeilijk gehad met GOUD, om van zilver en de andere edelmetalen nog maar te zwijgen. Er vonden op de GOUDmarkt dan ook dramatische gebeurtenissen plaats die nog altijd niet helemaal verklaard kunnen worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 18 februari 2014

Vraag naar GOUD onder particulieren met 21% gestegen

Het afgelopen jaar hebben particulieren ongekend veel GOUD gekocht, zo blijkt uit het jaarverslag van de World Gold Council over de GOUDmarkt in 2013. De vraag naar GOUDbaren, GOUDen munten en sieraden gecombineerd steeg het afgelopen jaar met 21% naar een historisch hoogtepunt van 3.863,5 ton. Een belangrijk deel van de omzetstijging komt voor rekening van de eerste helft van 2013, toen de GOUDprijs in zeer korte tijd een duikeling maakte van meer dan 10%.

Lees verder op
Geplaatst op: dinsdag 18 februari 2014

China vervangt India als grootste GOUDmarkt

De vraag naar GOUD van Chinese consumenten steeg vorig jaar met 32 procent tot het recordniveau van 1066 ton, terwijl de vraag vanuit India met 13 procent toenam tot 975 ton.

Wereldwijd steeg de GOUDvraag van consumenten met 21 procent naar 3864 ton. Daarbij klom de vraag naar GOUDen juwelen met 17 procent tot 2209 ton, terwijl de vraag naar GOUDen munten en staven met 28 procent steeg naar 1654 ton.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 februari 2014

Credit Crunch in China, goed voor GOUD?

Internationale beleggers hebben problemen met de overtuiging dat China zijn sterke economische groei kan volhouden. Er komen steeds meer berichten dat China problemen heeft om zijn financieel systeem onder controle te houden. Een mogelijke "credit crunch" in China zoals in de VS 6 jaar geleden, kan mede de oorzaak zijn voor de sterke GOUDprijs dit jaar, zegt Andrew Critchlow van The Telegraph.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs