EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3371 tot 3375 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zondag 23 februari 2014

GOUD door $ 1300 per ounce

Hoe de prijs zich de komende weken zal gedragen hangt dus af van hoe het beursklimaat zich verhoudt tot GOUD. De aandelenmarkten liggen nu weer meer onder druk. Tegenvallende economische cijfers drukken momenteel deze markten. En men kijkt al weer uit naar nieuwe data, die als een soort barometer de beleggingen beïnvloeden. De eerstvolgende werkgelegenheid cijfers uit de VS kunnen we op 7 maart gaan verwachten.

[...]

Lees verder op TOV-Hazel
Geplaatst op: zondag 23 februari 2014

GOUDzoeken in je achtertuin

OLYMPUS DIGITAL CAMERANaar schatting is er over de afgelopen 5000 jaar zo’n 150.000 ton aan GOUD gewonnen. Al het ‘gemakkelijke’ GOUD is ondertussen verdwenen en het meeste GOUD dat nog in de grond zit wordt beheerd door overheden of industriegiganten. Toch is het mogelijk om nog GOUD te zoeken. En dan heb ik het niet over gevaarlijke plekken zoals China, Rusland of Zuid-Afrika, waar de buitenlander weinig kans heeft van slagen. In Canada is het nog relatief goed mogelijk een zakcentje bij te verdienen, maar dit is ver weg en het is er bar koud, vooral in de winter. Waar gaan we dus heen als we GOUD willen vinden? Gewoon in je achtertuin!

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: zaterdag 22 februari 2014

GOUDmijnaandelen swingen weer

Het jaar is lastig van start gegaan voor de meeste aandelen, behalve voor GOUDmijnaandelen. Die laatste hebben rampjaar 2013 definitief van zich afgeschud en swingen weer op de beurs.

GOUDmijnaandelen maken véél emoties los bij beleggers. De ‘boom-bust cycle‘ is berucht. U kunt een vermogen vergaren met GOUDmijnaandelen, maar u kunt ook de waarde van uw portefeuille in korte tijd flink zien verdampen. Vorig jaar was voor liefhebbers van deze categorie aandelen een rampjaar: de NYSE Arca Gold Bugs Index verloor ‘eventjes’ 56 procent in 2013. En dat betekent dat wie zijn verlies wil goedmaken, meer dan 100 procent rendement nodig heeft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 21 februari 2014

Ook een nieuwe GOUDstandaard is niet de heilige graal

Welke oplossing is de beste voor het toekomstige monetaire systeem? Dat het huidige systeem vroeg of laat gaat verdwijnen, daar zullen de meeste het over eens zijn. Maar wat moet er in de plaats komen? Een ontkoppeling van GOUD blijkt na enkele decennia desastreus af te lopen, maar een volledige GOUDstandaard, is ook niet de ideale oplossing.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 21 februari 2014

Waar is toch al dat Duitse GOUD gebleven?

Duitsland doet pogingen een belangrijk deel van haar in het buitenland opgeslagen GOUD te repatriëren naar de ‘Heimat.’ Een eenvoudig klusje, zo lijkt, maar schijn bedriegt.

Duitsland doet pogingen een belangrijk deel van haar in het buitenland opgeslagen GOUD te repatriëren naar de ‘Heimat.’ Een eenvoudig klusje, zo lijkt, maar schijn bedriegt.

De Bundesbank zit met een serieus probleem opgezadeld. De Duitse centrale bank heeft haar GOUD uitgeleend aan 3 bevriende centrale banken, meer bepaald die van de VS. Frankrijk en het VK, maar het blijkt een duivelse klus te zijn om dat daar opgeslagen GOUD weer terug te krijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs