EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3376 tot 3380 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2014

Commodities zien breed herstel in 2014

Long posities voor commodity futures zijn opgelopen tot het hoogste niveau sinds 2012. In februari kwam er $1 miljard aan posities bij in de commodities. GOUD long posities stegen naar het hoogste niveau in 4 maanden, hetgeen herstel in de GOUDmarkt lijkt te bevestigen.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2014

Opgepast met GOUD en zilver!! Mogelijke correctie op komst

Vorig jaar bereikte het sentiment omtrent GOUD en zilver nog een historisch dieptepunt. Maar de forse opstoot van de GOUD- en zilverprijs van de laatste weken, heeft het sentiment helemaal laten omslaan. Dit is een gevaarlijk moment, de omslag van het sentiment kan mogelijk voor een tijdelijke correctie zorgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2014

Nieuw bewijs van manipulatie GOUDprijs?

Het Financieel Dagblad publiceerde vandaag een artikel waarin ze schrijven over mogelijke manipulatie van de GOUDprijs. Consultancy bureau Fideres onderzocht de GOUDprijs en concludeerde dat er 50% van de tijd verdachte koersbewegingen plaatsvonden rondom de fixing van de GOUDprijs.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2014

Het grootkapitaal heeft een enorme zeepbel opgeblazen

Vaak heb ik het over geschiedenis en dan wel in het bijzonder over lang geleden. Maar hoe zit het  nu met de meer recente geschiedenis? Een heel bijzonder, zeer korte en krachtige beschrijving is te vinden de GATA site. Overigens wel een stuk uit 2007 dat ooit met toestemming van de schrijver Peter Millar, die dit het jaar daarvoor geschreven had, op de GATA site verscheen. Wat Peter Millar daarin beschrijft is de periodieke opwaartse revaluatie van GOUD. Daarbij legt hij de nadruk dat deze revaluatie als mechanisme dient om uit een deflatoire schulden depressie aan het einde van een economische golfbeweging te geraken. Iets dat we tegenwoordig ook kunnen waarnemen, als je daarvoor tenminste openstaat.

Lees verder op biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 februari 2014

Déja vu op de GOUDmarkt? Precies terug ’75 – ’76

Gold Stock Analyst Garrett Goggin heeft een interview met Kitco. Garrett Goggin ziet veel gelijkenissen tussen de huidige GOUDmarkt en de GOUDmarkt in 1975 - 1976. De GOUDmarkt is volatiel, je moet er een sterke maag voor hebben om hier door te komen, maar dan liggen er ook veel opportuniteiten klaar, aldus Goggin.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs