Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8026 artikelen gevonden. Artikel 3376 tot 3380
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 30 december 2013

De wraak van GOUD

Het is een dramatisch jaar geweest voor de GOUDprijs en de GOUDmijnaandelen. Na 12 opeenvolgende jaarstijgingen zal jaar 13 het ongeluksjaar worden met een daling van meer dan een kwart. Maar volgens Arabian Money zal de GOUDprijs zijn wraak kennen in 2014 waarbij we naar de laatste fase van de stierenmarkt gaan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 30 december 2013

Wie gelooft in Bitcoin, moet deze vraag eens beantwoorden

De bodemwaarde van GOUD kan je stellen als hetgeen er over blijft in de financiële wereld als al de rest faalt. De bodemwaarde van een Amerikaanse dollar ligt in het gebruik om er belastingen mee te kunnen betalen in de Verenigde Staten en het feit dat de Federal Reserve garant staat om dollars op te kopen en ze te vernietigen als de waarde ervan meer dan 2 % per jaar daalt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 30 december 2013

De weg van het fysieke GOUD

Op zich heeft de fysieke GOUDmarkt totaal geen invloed op de papieren GOUDmarkt. Hoeveel GOUD er ook van West naar Oost verhuist, het zal de speculanten op de GOUDmarkt worst wezen. De GOUDprijs wordt dus voornamelijk gestuurd door technische signalen. Maar een blik op de fysieke GOUDmarkt kan nooit kwaad, want ooit moet de aap uit de mouw komen en dán is het wel belangrijk te weten waar het GOUD is. En er is niemand beter dan Koos Jansen die dit kan uitleggen:

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 29 december 2013

'Scherpste daling GOUDprijs in dertig jaar'

GOUD was dit jaar een van de slechtste beleggingscategorieën. Een daling van de GOUDprijs van 28 procent tot circa 1200 dollar (873 euro) per troy ounce (31,1 gram) is de sterkste waardevermindering in bijna dertig jaar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 27 december 2013

GOUD zal stevig herstellen

Zijn er nog GOUD bulls? Hoewel iedereen tegenwoordig probeert mee te huilen met de wolven zijn er nog wel degelijk fondsbeheerders en waarnemers die geloven dat de bull case voor GOUD nog steeds ongeschonden is.

Jim Iuorio, managing director van TJM Institutional Services, is zo’n believer, hij is er 100 procent zeker van dat de GOUDprijs zal herstellen. Van alle negatieve commentaren over GOUD ligt hij niet wakker: Iuorio probeert altijd verder te kijken dan zijn neus lang is.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$