Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 3381 tot 3385
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 21 januari 2014

Pakistan verbiedt import GOUD

Pakistan heeft een importverbod van dertig dagen opgelegd voor GOUD. Het edelmetaal mag het land voorlopig niet binnen komen, omdat een sterke toename in de GOUDimport de betalingsbalans onder druk zet. Pakistan

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 21 januari 2014

GOUD moet een deel uitmaken van iedere kernportefeuille

Hoewel Jeff Nichols, Managing Director of American Precious Metals Advisors, denkt dat GOUD nog niet volledig uit beren-territorium is, raadt hij toch aan om van GOUD een kerndeel van iedere portefeuille te maken. De kans is groter dat we eerder $ 3.000 gaan zien dan $ 1.000, zo staat op Mineweb.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

PODCAST: “Fed wil een geleidelijke stijging van de GOUDprijs”

De Fed wil een geleidelijke stijging van de GOUDprijs. Dat is de overtuiging van Jim Rickards, een mening die hij uitdrukt tijdens een uitgebreid interview met Lars Schall (financieel journalist) namens Matterhorn Asset Management.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

Dit advies is GOUD waard!

Beleggers krijgen gevraagd en ongevraagd advies naar hun hoofd geslingerd. Afgelopen weekend kwamen wij een GOUDen advies tegen dat in essentie het verschil bepaalt tussen rendement en verlies op de beurs.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

Binnenkort stijgt de GOUDprijs met $ 200 per dag

De meeste bullion banks roepen nog steeds om ter hardste de GOUDprijs naar beneden, maar volgens Andrew Maguire is dit allemaal onderdeel van Goldman Sachs master plan: praat het naar beneden en zorg er voor dat je zelf zoveel mogelijk papier en fysiek GOUD te pakken krijgt, aldus King World News.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$