Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8070 artikelen gevonden. Artikel 3381 tot 3385
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 9 januari 2014

GOUD: er breken betere tijden aan voor beleggers

GOUD heeft het in 2013 zwaar gehad en dat geldt ook voor beleggers die een deel van hun vermogen in het edelmetaal hebben geïnvesteerd. Er breken echter betere tijden aan.

Is GOUD op de huidige koersniveaus al dan niet aantrekkelijk geprijsd? De vraag stellen is gemakkelijk, het antwoord geven een stuk moeilijker. Meestal huilen de waarnemers in koor met elkaar mee zonder enige zin voor nuancering. Wie het hardst schreeuwt, heeft het meeste kans om gelijk te krijgen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 9 januari 2014

Inflatie vs Deflatie en de rol van GOUD

Ronald Stoeferle en Mark Valek van Incrementum Liechtenstein bestudeerden tot in detail de oorlog die woedt tussen inflatie en deflatie. Er zijn grote krachten aan het werk die inflatie in de hand werken maar er zijn ook grote krachten aan het werk die deflatie in de hand werken. Wie gaat de strijd winnen en wat is de rol van GOUD?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 9 januari 2014

5 goede redenen om GOUD te kopen

De papieren GOUDprijs levert een stevig gevecht tussen $ 1.200 en $ 1.250. Steeds meer hedge funds geven de strijd op om de GOUDprijs verder naar beneden te duwen, maar er zit nog genoeg buskruit in de rest om de GOUDprijs naar nieuwe lows te sturen. Het is afwachten wie de strijd gaat winnen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 8 januari 2014

GOUDmijnaandelen voor afbraakprijzen te koop

GOUDmijnaandelen zijn inmiddels op een niveau aanbeland dat de waardering gerust bespottelijk genoemd mag worden. Mis de boot daarom niet!

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 8 januari 2014

Britse ponden van 2014 zijn uitverkocht!

De nieuwe Britse Sovereign uit 2014, een 22 karaat GOUDen munt met een gewicht van 8 gram, is nu al uitverkocht. Het Britse munthuis heeft de grote vraag dit jaar onderschat en zal de productie opschroeven.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$