Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 3381 tot 3385
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 26 januari 2014

GOUD en zilver report (Week 4)

De munthuizen kunnen de vraag naar GOUDen munten bijna niet bijhouden. De prijsdaling van vorig jaar was geen knock-out voor GOUD, maar het tegendeel!! Munthuizen over de hele wereld werken de klok rond om aan de vraag naar fysiek GOUD te voldoen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 26 januari 2014

Producenten GOUDen munten zwaar overspannen

Wereldwijd draaien producenten van GOUDen munten overuren om aan de vraag te voldoen. De markt doet zijn werk: GOUD werd in 2013 aanzienlijk goedkoper en dat lokt kopers naar de markt. En dan hebben we het hier wel over ‘the real thing.’

Hoewel Azië te boek staan als zéér GOUD minded, is er ook in andere delen van de wereld momenteel een ware stormloop gaande op GOUDen munten. Volgens Bloomberg kan de Oostenrijkse Muenze Oesterreich AG de vraag naar GOUDen munten niet aan, ondanks dat er inmiddels volcontinu geproduceerd wordt. Ook de Britse Royal Mint is door de 2014 Sovereign gold coins heen. De U.S. Mint stevent op zijn beste verkopen af sinds april 2013 en de Australische Perth Mint zag de verkoop van GOUDen munten dit jaar met 20 procent stijgen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 25 januari 2014

GOUD is helemaal terug (Kijk op de week)

De GOUDprijs heeft er al een mooi 2014 opzitten. GOUD en zilver zijn de best presterende activa van 2014, alle Amerikaanse indexen staan ondertussen in het rood dit jaar. Eind december ging de GOUDprijs heel snel, eventjes naar $ 1.180 om nu weer bijna $ 100 hoger te staan. Hoe komt het dat de GOUDprijs het dit jaar zo goed doet?

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 24 januari 2014

Vraag naar fysiek GOUD steeg in 2013 met 33%

Ondanks de forse prijsdaling van vorig jaar werd er ook meer fysiek GOUD gekocht. Veel meer, want de vraag naar munten en baren steeg met 33% ten opzichte van 2012. Ook werden er vorig jaar meer GOUDen juwelen verkocht dan in 2012. Dat blijkt uit cijfers van Thomson Reuters GFMS.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 24 januari 2014

Dit signaal kan de GOUDprijs vleugels geven

De GOUDprijs is al aardig opgekrabbeld, maar heeft nog een lange weg af te leggen. Volgens technisch analisten staat GOUD op het punt een cruciaal niveau uit te nemen, waarna een flinke sprint mag worden verwacht. Omhoog wel te verstaan.

Het kunnen cruciale dagen en weken worden voor het GOUD. Een eerste aanzet tot een prijsstijging is gegeven, zaak is nu om daar een verlengstuk aan te breien. Wanneer een aantal technische signalen gegeven worden zou het allemaal erg snel kunnen gaan, veel sneller dan we nu allemaal denken.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$