Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8097 artikelen gevonden. Artikel 3386 tot 3390
Bron: stopdebankiers.nl
Geplaatst: dinsdag 14 januari 2014

Burgers worden door de overheid overspoeld met leugens over leugens

Maar hoe dan ook, overheid en centrale bankiers zijn machteloos, in plaats van de markten de correctie te laten uitvoeren, blijven ze doorgaan met uit niets geld te creëren, waarom deze crisis zal blijven en niet meer verdwijnen, uiteindelijk ontstaat een grootschalige ineenstorting van vertrouwen in het wereldwijde monetaire systeem als gevolg van het overmatig drukken van geld, dat waarde en vertrouwen vernietigt. Om het ongedekte fiat geldsysteem in stand te houden worden computerprogramma’s gebruikt die zelfs in staat zijn de prijs van GOUD en zilver tot letterlijk nul dollar/ounce te manipuleren! Waarom wordt dat gedaan? Als je niet in staat bent in een verantwoord beleid de marktwaarden van monetaire metalen on-beïnvloed te laten, zal het ongedekte papieren of elektronisch geldsysteem snel mislukken, hetgeen de wereld nu gaat ervaren.

Bron: biflatie.nl
Geplaatst: maandag 13 januari 2014

Den Haag in dienst van de banken

Waarom worden bankiers niet bestraft?

“ Dit land is het zat! C’est ca!”. Deze beroemde woorden van wijlen Pim Fortuyn zaten destijds al in mijn geheugen gegrift, gisteren kwamen ze weer keihard binnen. Weliswaar niet over hetzelfde onderwerp, maar toen ik hoorde dat Sipko Schat van de Rabobank (verantwoordelijk voor LIBOR fraude) een ontslagvergoeding van €900.000 mee naar huis zou krijgen, kreeg ik rillingen over mijn rug. Dit land is het zat! Die 9 ton was zijn jaarsalaris en die krijgt hij dus mee als GOUDen handdruk. Bij ‘normale’ omstandigheden had zijn ontslagpremie zelfs uitgekomen op € 2 tot 4 miljoen. Door zijn faalbeleid in het LIBOR schandaal moet hij nu genoegen nemen met een klein miljoentje. Verantwoordelijk zijn voor grootste rentemanipulatie ooit en een miljoen krijgen, dat is het idee.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 13 januari 2014
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 13 januari 2014

Indicatie bodem GOUDmijnaandelen

We blijven er graag op hameren dat dit wel eens een zeer goed moment kan zijn om GOUDmijnaandelen te kopen. Als je nu GOUDmijnen koopt, is de kans groot dat je het beter zal doen dan de algemene markt de komende jaren. GOUDmijnaandelen zijn nu eenmaal zeer goedkoop en er zijn steeds meer signalen dat de bodem echt wel bereikt is.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 13 januari 2014

GOUDsentiment trekt stevig aan

Langzaam maar zeker kantelt het sentiment rond GOUD. Te vroeg om te juichen, maar we zien steeds meer partijen van het berenkamp overstappen naar de bulls.

Wat zal de GOUDprijs doen in 2014 ? Het antwoord op die vraag weten we slechts op 31 december van dit jaar en in afwachting moeten we ons tevreden stellen met de voorspellingen die een aantal waarnemers bij het begin van dit jaar hebben afgeleverd. Die voorspellingen moeten uiteraard genomen worden voor wat ze waard zijn.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$