EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3386 tot 3390 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 17 februari 2014

GOUDmijnen overstegen GOUDprijs met 50%

De koers van GOUDmijnen beweegt harder dan de GOUDprijs. In 2013 daalde de koersen van de GOUDmijnen veel harder dan dat de GOUDprijs daalde. Voor beleggers kan dit interessant zijn om zo een extra hefboom te creëren. Aan de andere kant is het beleggen in een GOUDmijn gemiddeld risicovoller. Te meer omdat de ontwikkelen binnen het bedrijf ook een belangrijke rol spelen. De kwaliteit van het management, het rendement op investeringen, mogelijk stakingen, belastingverhogingen die door landen waarin de GOUDmijn ligt etc. zijn ontwikkelingen die je als belegger moet calculeren. Een extra voordeel van de GOUDmijnen is het dividend dat wordt uitgekeerd. De GOUDmijnen keren jaarlijks een dividend uit tussen de 2% en de 4%.

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: maandag 17 februari 2014

‘Zwitserland heeft nog altijd 61 duizend kilo gestolen Nederlands GOUD

De Zwitsers hebben tijdens de Tweede Wereldoorlog veel GOUD van Duitsland gekocht dat geroofd was uit de kluizen van De Nederlandsche Bank. Daarvan hebben ze slechts een fractie teruggegeven.

De Zwitsers hebben tijdens de Tweede Wereldoorlog veel GOUD van Duitsland gekocht dat geroofd was uit de kluizen van De Nederlandsche Bank. Daarvan hebben ze slechts een fractie teruggegeven.

Dat schrijft Roel Janssen, auteur van het boek ‘Fout GOUD’ over het GOUD dat door door de Duitsers gedurende de Tweede Wereldoorlog uit de kluizen van DNB is geroofd, dat maandag wordt gepresenteerd.

“In de Tweede wereldoorlog heeft Duitsland 146 duizend kilo GOUD uit de kluizen van De Nederlandsche Bank geroofd. Via Berlijn is dat GOUD in Zwitserland terechtgekomen. En het meeste daarvan heeft Nederland nooit meer teruggezien”, zegt Roel Janssen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 17 februari 2014

Slechts zes gram GOUD in Olympische medaille

Olympisch GOUD is een zilveren medaille van 525 gram die verguld is met slechts 6 gram GOUD. Dat is evenveel GOUD als een GOUDen tientje. Een GOUDen medaille van meer dan honderd jaar geleden is wel massief GOUD en is veel meer waard dan de 2014 medailles.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 17 februari 2014

Grondstoffen: hiermee kunt u dit jaar veel geld verdienen

Er is een belangrijke trendwijziging op til. Beleggers in grondstoffen hebben niet de beste jaren achter de rug, sommige landbouwgrondstoffen daalden zelfs met 70 procent. Maar 2014 zou wel eens het jaar kunnen worden van een nieuwe opmars in grondstoffen. En zoals het dikwijls gaat bij grondstoffen, eens de trein vertrokken is, kan het snel gaan (kijk maar naar GOUD en de GOUDmijnaandelen).

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 16 februari 2014

GOUD en Zilver report (Week 7)

De GOUDprijs steeg afgelopen week met 3,6% naar €963 per troy ounce. De prijs van een kilo zilver steeg zelfs met 6,79% naar ruim €504 per kilogram. Beide edelmetalen staan door de prijsstijging van de afgelopen week weer op het niveau van drie maanden geleden. Desondanks is het enthousiasme voor GOUD-ETF's nog steeds beperkt. Deze beleggingsinstrumenten zagen hun GOUDvoorraden nauwelijks toenemen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs