Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8165 artikelen gevonden. Artikel 3386 tot 3390
Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 25 januari 2014

GOUD is helemaal terug (Kijk op de week)

De GOUDprijs heeft er al een mooi 2014 opzitten. GOUD en zilver zijn de best presterende activa van 2014, alle Amerikaanse indexen staan ondertussen in het rood dit jaar. Eind december ging de GOUDprijs heel snel, eventjes naar $ 1.180 om nu weer bijna $ 100 hoger te staan. Hoe komt het dat de GOUDprijs het dit jaar zo goed doet?

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 24 januari 2014

Vraag naar fysiek GOUD steeg in 2013 met 33%

Ondanks de forse prijsdaling van vorig jaar werd er ook meer fysiek GOUD gekocht. Veel meer, want de vraag naar munten en baren steeg met 33% ten opzichte van 2012. Ook werden er vorig jaar meer GOUDen juwelen verkocht dan in 2012. Dat blijkt uit cijfers van Thomson Reuters GFMS.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 24 januari 2014

Dit signaal kan de GOUDprijs vleugels geven

De GOUDprijs is al aardig opgekrabbeld, maar heeft nog een lange weg af te leggen. Volgens technisch analisten staat GOUD op het punt een cruciaal niveau uit te nemen, waarna een flinke sprint mag worden verwacht. Omhoog wel te verstaan.

Het kunnen cruciale dagen en weken worden voor het GOUD. Een eerste aanzet tot een prijsstijging is gegeven, zaak is nu om daar een verlengstuk aan te breien. Wanneer een aantal technische signalen gegeven worden zou het allemaal erg snel kunnen gaan, veel sneller dan we nu allemaal denken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 24 januari 2014

China zal de wereld verbazen met stiekeme GOUDaankopen

Een eventuele aankondiging van China over de GOUDreserves kan de start zijn van een epische rally van de GOUDprijs. Heel wat beleggers zitten momenteel niet in GOUD. Ze wachten totdat de prijs richting $1.000 gaat om te kopen. Maar ik ben bang dat we daar niet meer geraken.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 24 januari 2014

Tien vragen aan GOUDkenner 24 karaat

Marketupdate publiceert sinds december vorig jaar analyses over de GOUDmarkt van gastschrijver '24 karaat'. Dit keer draaiden we de rollen om en stelden we tien vragen aan deze GOUDkenner.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$