Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8097 artikelen gevonden. Artikel 3391 tot 3395
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 13 januari 2014
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 12 januari 2014

GOUD en zilver report (Week 2)

De GOUDprijs steeg de afgelopen week met 0,3% naar €913 per troy ounce. De zilverprijs zakte in een week tijd naar €474,16 per kilogram, een verlies van een half procent. Een teleurstellend banencijfer op vrijdag zetten de koersen weer iets hoger. Toch was er geen richtinggevend nieuws voor de GOUDmarkt. Lees het weekoverzicht op Marketupdate.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 12 januari 2014

GOUDbeleggers: stand your ground!

De mood onder GOUDbeleggers is bar slecht en dat speelt de, gevaarlijk scheef zittende, shortende partijen alleen maar in de kaart. Laat u niet van de wijs brengen en profiteer.

Bron: vrijspreker.nl
Geplaatst: zaterdag 11 januari 2014

Voor een regenachtige dag.... Lesje over geld dat het staatsonderwijs u niet vertelt.

De Vrijspreker streeft naar een maatschappij waarin ieder mens soeverein is: ieder mens heeft het recht zijn leven te leiden zoals hij zelf wil, zolang hij datzelfde recht van ieder ander respecteert.

Voor een regenachtige dag…. Lesje over geld dat het staatsonderwijs u niet vertelt.

Een tamelijk aardige serie Engelstalige video’s over geldschepping. De meeste filmpjes duren maar enkele minuten. Door het GOUD uit het betaalverkeer te halen ontstaat een op schuld gebaseerde economie waarbij de bankiers en de overheid de geldhoeveelheid kunnen vergroten. Gesteund door wetten tegen valsemunterij en wettig betaalmiddel verkrijgen deze organisaties het monopolie op de geldkraan. Geld als fiat valuta kan geschapen worden zonder dat de geldscheppers er iets voor hoeven te doen. 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 11 januari 2014

GOUD: China is nog lang niet uitgekocht

Wie denkt dat China aardig is uitgekocht qua GOUD, slaat de plank flink mis. De Chinese overheid heeft grootste plannen om de GOUDvoorraad fors te vergroten de komende jaren.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$