EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3396 tot 3400 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 17 februari 2014

Peter Schiff praat banen, GOUD en Janet Yellen

Peter Schiff gaf vorige week zijn kijk op de ontwikkelingen in de markten. En wat hij zag was niet bepaald geweldig. Het aantal nieuwe banen in de VS in januari 2014 viel behoorlijk lager uit dan eerder was verwacht. En blijkbaar zoekt de overheid een excuus bij het slechte weer, ronduit belachelijk volgens Peter Schiff.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 17 februari 2014

Ook zilver ontwaakt

De beleggers in zilver hebben er lang op moeten wachten. Enkele jaren geleden was 'the sky the limit' voor het kleine broertje van GOUD. En terwijl de GOUDprijs al enkele weken bezig is met een opmars, was het voor zilver wachten tot eind vorige week om een definitief signaal te krijgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 17 februari 2014

4 grafieken over GOUD die je hart sneller doen slaan

Je kunt er niet naast kijken, het momentum van GOUD zit goed. Tegen alle verwachtingen in is GOUD het best presterend actief op de financiële markten dit jaar. Onderstaande 4 grafieken laten de GOUDbeleggers alvast hun hart sneller slaan, aldus US Funds. GOUD had er vorige week zijn beste week opzitten sinds oktober vorig jaar, de call opties voor een GOUDprijs van $ 2.200 tegen juni 2015 stegen afgelopen week 24 %, maar er is meer.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 17 februari 2014

TOV-Hazel: GOUD door $ 1300 per ounce

Na een aantal testjes op $ 1279 is GOUD er vorige week goed doorheen gebroken. Het $ 1300 weerstandspunt werd hierna ook doorbroken en GOUD noteerde aan het eind van de laatste handelsdag van vorige week $ 1318,75. Ook het zilver haalde iets van achterstand in en noteert boven $ 21 per ounce.

[...]

Lees verder op TOV-Hazel
Geplaatst op: maandag 17 februari 2014

The Usual Suspects: GOUD, Geld & China

Deze week ging de aandacht met name uit naar de banencijfers uit de Verenigde Staten waarbij met name gekeken werd of de tegenvallende cijfers van vorige maand een uitzondering waren, of juist het begin van een nieuwe trend. Inmiddels weten we dat er deze week 20.000 minder aanvragen zijn geweest maar dat de banengroei in de VS weer tegenviel. Tevens maakten de BoE en de ECB bekend een pas op de plaats te maken en het huidige beleid te handhaven.

[...]

Lees verder op goldrepublic.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs