Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 3396 tot 3400
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

GOUD heeft ruimte tot $1.280

De GOUDprijs is tegen alle verwachtingen in 2014 aardig van start gegaan. Hoewel één zwaluw uiteraard nog geen zomer maakt, mikken de meeste marktvorsers op een verder herstel richting de $1.280.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 14 januari 2014

Wat mag Nederland niet zeggen over zijn GOUDreserves?

Koos Jansen van In Gold We Trust was benieuwd naar het bestaan van de Nederlandse GOUDvoorraden. Hij deed daarvoor beroep op de WOB (Wet Openbaarheid van Bestuur). Aangezien Nederland officieel 613 ton GOUD bezit en 49 procent daarvan in New York ligt, vroeg Koos Jansen de inzage in de correspondentie tussen de Nederlandse Centrale Bank en de Federal Reserve op.

Bron: goudbubbel.nl
Geplaatst: dinsdag 14 januari 2014

DNB wijst WOB verzoeken af om openheid van zaken te geven over Nederlands GOUD

Al is de bubbel het afgelopen jaar behoorlijk leeggelopen, toch blijft GOUD altijd een interessant onderwerp om te volgen. Zo ook vandaag weer een bericht op de website van SilverDoctors waarin duidelijk wordt gemaakt hoeveel moeite de Nederlandsche Bank doet om de locaties van de GOUDreserves van Nederland onder de pet te houden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 14 januari 2014

‘Goldilocks’ scenario voor GOUD dit jaar?

De GOUDprijs heeft het jaar goed ingezet en na het zwakke banenrapport van vorige week, zit de GOUDprijs helemaal terug in de lift. Het noteert momenteel boven de psychologische belangrijke grens van $ 1.250 maar de volgende echte uitdaging is $ 1.259. Als die horde genomen kan worden, kan de prijs nog een heel stuk hoger. Is er een ‘Goldilocks’-scenario in de maak?

Bron: stopdebankiers.nl
Geplaatst: dinsdag 14 januari 2014

Burgers worden door de overheid overspoeld met leugens over leugens

Maar hoe dan ook, overheid en centrale bankiers zijn machteloos, in plaats van de markten de correctie te laten uitvoeren, blijven ze doorgaan met uit niets geld te creëren, waarom deze crisis zal blijven en niet meer verdwijnen, uiteindelijk ontstaat een grootschalige ineenstorting van vertrouwen in het wereldwijde monetaire systeem als gevolg van het overmatig drukken van geld, dat waarde en vertrouwen vernietigt. Om het ongedekte fiat geldsysteem in stand te houden worden computerprogramma’s gebruikt die zelfs in staat zijn de prijs van GOUD en zilver tot letterlijk nul dollar/ounce te manipuleren! Waarom wordt dat gedaan? Als je niet in staat bent in een verantwoord beleid de marktwaarden van monetaire metalen on-beïnvloed te laten, zal het ongedekte papieren of elektronisch geldsysteem snel mislukken, hetgeen de wereld nu gaat ervaren.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$