Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 341 tot 345
Bron: Hollandgold
Geplaatst: dinsdag 17 januari 2017

Tekort aan geld legt GOUDmarkt India lam

Door een tekort aan geld zal er dit jaar opnieuw minder GOUD gekocht worden in India, zo verwachten de World Gold Council en de All India Gems & Jewellery Trade Federation. In november besloot de Indiase regering alle bankbiljetten van 500 en 1.000 roepie uit omloop te halen, waardoor meer dan 80% van al het cash geld in omloop onbruikbaar werd.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 17 januari 2017

GOUDprijs naar $1300 – $1350 eind 2017

De GOUDprijs zal dit jaar verder stijgen volgens 3 experts uit de GOUDsector......

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 16 januari 2017

De zilverprijs kan exploderen door deze nieuwe verandering

Er zijn verschillende redenen te vinden waarom de zilverprijs de komende maanden en jaren hoger kan. Maar er is 1 reden waar veel beleggers niet aan denken. En juist die reden kan de grootste aanstoker worden van een nieuwe prijsexplosie bij het witte edelmetaal.

De reden voor de prijsexplosie bij zilver moeten we gaan zoeken … op de GOUDmarkt, meer bepaald in India. Indiërs zijn zot van GOUD. Ze hebben zo’n grote liefde voor GOUD dat de Indiase overheid erdoor in de problemen geraakt. Volgens Macquire Bank houden Indiërs 78% van hun spaargeld aan in GOUD.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: maandag 16 januari 2017

Beleggers stappen uit GOUD-ETF

De dag na de Amerikaanse verkiezing was de laatste dag dat er GOUD aan de voorraad van het grootste GOUD-ETF ter wereld (GLD) werd toegevoegd. Sindsdien is er een vrijwel onafgebroken uitstroom van edelmetaal geweest.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: zondag 15 januari 2017

Herwaardering GOUD?

Centrale banken kunnen hun GOUDvoorraden herwaarderen om het financiële systeem te herkapitaliseren. Door GOUD tegen een hogere waarde op de balans te zetten kan er meer geld in omloop worden gebracht, bijvoorbeeld om de staatsschulden te verlagen, de economie te stimuleren en de bankensector te herkapitaliseren.

Het klinkt als een mooie theorie, maar wist u dat deze begin jaren zeventig met succes in de praktijk werd gebracht? Marketupdate duikt in de geschiedenis en werkt uit hoe de ECB met een herwaardering van GOUD de economie van de Eurozone kan stimuleren.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$