EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 341 tot 345 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 1 mei 2017

Trendbreuk bij GOUD?

Het komt er in de eerste plaats op aan om de trend te definiƫren. Sinds de dubbele bodem van 1999 en 2001 bevindt GOUD zich ontegenzeggelijk nog steeds in een opwaartse trend. Maar wanneer we de top van september 2011 als referentie nemen (1920 dollar), dan is die trend neerwaarts gericht.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: zondag 30 april 2017

Zwakste groei Amerikaanse economie in 3 jaar tijd!

[...]

Vreemd genoeg profiteerden zowel GOUD als zilver niet van het negatieve cijfer over de Amerikaanse economie. Normaliter veren beide edelmetalen op bij slechte macro-economische cijfers uit de VS.

[...]

Lees verder op goudverzekerd
Geplaatst op: zondag 30 april 2017

Russische centrale bank heeft 25 ton GOUD gekocht in maart

Rusland gaat ook dit jaar door met het agressief opkopen van GOUD. De jongste cijfers van de Russische centrale bank laten zien dat de Russen in maart 25 ton GOUD kochten. In februari van dit jaar kochten de Russen 9,3 ton GOUD.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 28 april 2017

Chinezen kopen meer GOUD in eerste kwartaal 2017

Chinezen hebben in het eerste kwartaal van dit jaar meer GOUD gekocht dan in dezelfde periode van vorig jaar, zo blijkt uit nieuwe cijfers van de China Gold Association. Gedurende de eerste drie maanden werd er 304,14 ton GOUD verkocht, een stijging van 14,73% ten opzichte van een jaar eerder. De stijging is vooral te danken aan de toegenomen belangstelling voor GOUDbaren tijdens het Chinese Nieuwjaar.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: woensdag 26 april 2017

Wat doe je met GOUD als contant geld wordt afgeschaft?

Stel dat je inderdaad deels GOUD koopt van je vermogen en je wilt over 20 jaar geld daarvoor terug, is dat dan nog wel mogelijk als over 20 jaar contant geld zo goed als verdwenen is? Als je dan je het geld wat je voor je verkochte GOUD elektronisch laat overmaken krijg je dan geen problemen met de belastingdienst die wil weten hoe je ineens aan dat geld komt?

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs