Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8163 artikelen gevonden. Artikel 3401 tot 3405
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 22 januari 2014

John Najarian: Nu is het moment om op de GOUDmijnen te springen

John Najarian is een trader die het snelle geld volgt. Maar hij schetst wel een perfect beeld hoe je tegen de GOUDmarkt moet aankijken. Je koopt fysiek GOUD als een soort verzekering tegen financieel onheil. Dat is net als een brandverzekering: je hoopt het nooit nodig te hebben, maar je zult blij zijn als het toch zover is. Wil je echt handelen in GOUD, dan moet je bij de GOUDmijnen zitten en het moment is daar om mee te zijn.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 22 januari 2014

Singapore zet plannen GOUDprijs fixing in de ijskast

Singapore heeft haar plannen voor een Aziatische versie van de GOUDprijs fixing op standby gezet. Door het onderzoek van de Duitse toezichthouder is de fixing in een negatief daglicht gekomen. Singapore wil een eigen fixing opzetten die beter aansluit bij de Aziatische handelsuren. China en India zijn met afstand de grootste afnemers van fysiek GOUD in de wereld.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 22 januari 2014

GOUDprijs fixing gaat op de schop

De vijf banken die betrokken zijn bij de fixing van de GOUDprijs hebben een commissie opgestart om advies te geven over verbeteringen in de procedure. Dat zegt een goed ingevoerde bron tegenover Bloomberg. De GOUDprijs fixing staat ter discussie, omdat het de betrokken handelaren voorkennis geeft over de GOUDmarkt.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 22 januari 2014

Jim Rickards: GOUD zal uiteindelijk naar $7.000 – $10.000 stijgen

Jim Rickards in gesprek met de Duitse journalist Last Schall.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 21 januari 2014

The End Game ontvouwt zich op de GOUDmarkt

Het is zo ver: ‘The End Game’ zal zich eerdaags ontvouwen op de GOUDmarkt. Die stellige mening is althans van de business partner van miljardair Eric Sprott toegedaan. GOUDliefhebbers staan fantastische tijden te wachten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$