Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8004 artikelen gevonden. Artikel 3401 tot 3405
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 14 december 2013

Experts verwachten een snelle bounce van de GOUDprijs

De GOUDprijs zal volgens diverse experts vroeg in 2014 een stevige bounce laten zien. Welnu, dat werd na een belabberd 2013 ook hoog tijd. Lees hier waarom die experts zo bullish draaien op het edelmetaal.

Experts lieten op CNBC gisteren weten te rekenen op een snelle bounce in de GOUDprijs. En wel zo vroeg als begin volgend jaar. We kunnen u bijna horen denken dat dit ook wel eens tijd werd. Nu is de wens wellicht de vader van de gedachte, maar wij zijn toch erg benieuwd wáárom diverse expert van mening zijn dat een snelle draai begin volgend jaar opportuun is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 13 december 2013

Als GOUDmijnaandelen nog niet op de bodem zitten, is die wel dichtbij

We braken eerder vandaag al een lans voor GOUDmijnaandelen. We moeten toegeven dat de berenmarkt langer duurt dan eerst gedacht, maar iedere berenmarkt kent een einde - ook deze van de GOUDmijnaandelen. Fundamenteel zijn GOUDmijnaandelen spotgoedkoop, maar technisch gezien naderen we ook het einde van de berenmarkt in historisch perspectief aldus News Goldseek...

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 12 december 2013

GOUDmijnaandelen koop je best NU!!

Het risico om de wind van voor te krijgen voor deze artikels is enorm, maar GOUDmijnaandelen noteren nu eenmaal ENORM goedkoop. Waarom beleggers iets kopen dat duur is en negeren wat goedkoop is - blijft een raadsel. Wie tegendraads wil beleggen en daarmee tegen de massa in gaat, moet wel enig geduld aan de dag leggen - een onderwaardering wordt niet van de ene op de andere dag weggewerkt.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 12 december 2013

Noord-Korea verkoopt GOUD aan China?

Volgens persbureau Yonhap heeft Noord-Korea dit jaar veel GOUD verkocht aan China. Het communistische land zou in economische crisis verkeren en om die reden GOUD verkocht hebben. Volgens de Zuid-Koreaanse overheid heeft haar geisoleerde noorderbuur een GOUDvoorraad van ongeveer 2.000 ton.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 december 2013

Arabische oliesjeiks zetten petrodollars maar al te graag om in GOUD

Blijkbaar zijn we hier in het Westen de waarde van het GOUD compleet vergeten. GOUD wordt hier beschouwd als een speculatief investeringsinstrument, goed om een stevige winst op te leveren wanneer de GOUDprijs toevallig een stijgende trend vertoont. Investeren voor de lange termijn in GOUD is hier ‘not done’.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$