Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8025 artikelen gevonden. Artikel 3406 tot 3410
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 18 december 2013

India drukt de GOUDprijs

Het is natuurlijk de vraag van 1 miljoen maar ze wordt toch regelmatig gesteld: waar zal de GOUDprijs een bodem vinden ? Het antwoord op deze belangrijke vraag is moeilijk te geven omdat eigenlijk niemand weet welk aanbod aan GOUD er nog boven de markt hangt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 18 december 2013

Is er nog GOUD in Fort Knox?

Een van de grootste mysteries in het monetaire landschap is de GOUDvoorraad van Fort Knox. Velen beweren dat er geen ounce GOUD meer ligt in Fort Knox en dat dit GOUD stiekem getransporteerd is naar Azië om zo de GOUDprijs te kunnen onderdrukken. Voormalig (2006 - 2011) US Mint Director Edmund C. Moy was in Fort Knox en doet zijn verhaal.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 18 december 2013

RIchard Russell over GOUD, inflatie en China

Richard Russel, de ‘Godfarther of news letters‘ heeft in aanloop naar 2014 nog heel wat te melden over onder andere GOUD, China, bitcoins, inflatie en defaults. Een must read wat ons betreft.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 17 december 2013

GOUD kan herstellen via short covering

De GOUDprijs doet het niet onaardig de laatste dagen. Dit heeft vermoedelijk veel te maken met institutionele beleggers die eieren voor hun geld kiezen en hun short posities afbouwen. We staan vlak voor een belangrijke beslissing van de Fed, maar de kans op 'tapering' wordt niet echt hoog ingeschat waardoor de GOUDprijs wat van zijn verliezen zou kunnen terugnemen.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 17 december 2013

Zwitserland wil transparantie GOUDmarkt vergroten

Zwitserland wil de transparantie in de GOUDmarkt vergroten. Met ingang van 2014 moet er nauwkeurig worden bijgehouden uit welke landen GOUD geimporteerd wordt en naar welke landen het geexporteerd wordt. Er wordt nog steeds GOUD verwerkt dat afkomstig is van dubieuze bronnen en daar wil de Zwitserse overheid een einde aan maken.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$