Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8144 artikelen gevonden. Artikel 3406 tot 3410
Bron: wordpress.com
Geplaatst: zaterdag 18 januari 2014

GOUD- en zilverprijs sluiten fors hoger in eerste 2 weken van 2014

In de eerste twee weken van 2014 is de GOUDprijs, gemeten in Euro’s, met 5,8% gestegen. De zilverprijs boekte een nog beter rendement. Zilver ging ruim 6,5% omhoog. Het tegenvallende banencijfer in de VS was de belangrijkste factor in de stijging van GOUD en zilver. De stijging in Amerikaanse Dollars was overigens minder sterk. GOUD pluste in Dollars 3,9% en zilver vloog 4,5% omhoog.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 17 januari 2014

Huizenmarkt 2014: Slim en gelukkig met een eigen huis?

Decennia lang hebben politici geroepen dat een eigen huis GOUD waard zou zijn. Dat de opbouw van eigen vermogen gekoppeld aan de ultieme vrijheid van kasteelheer spelen het verstandigste was dat je kon doen. Elke dag iets rijker, steeds meer overwaarde althans virtueel. Minzaam wuiven naar het gepeupel dat niet verder was gekomen dan huren.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: vrijdag 17 januari 2014

Deutsche Bank trekt zich terug uit GOUDpanel

Deutsche Bank is één van de vijf internationale banken die twee keer per dag de internationale GOUD- en zilverprijzen bepalen. De Duitse bank wil van deze positie af, omdat het concern zijn handel in grondstoffen aanzienlijk heeft ingeperkt. De bank blijft wel actief in de handel in edelmetalen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 17 januari 2014

Deutsche Bank trekt zich terug uit GOUDfixing

De Deutsche Bank wil niet langer deelnemen aan de dagelijkse fixing van de GOUDprijs. De GOUDprijs fixing ligt onder vuur, omdat het ruimte zou laten voor manipulatie. De vijf banken die de fix vaststellen hebben voorkennis over de markt en kunnen daar geld aan verdienen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 17 januari 2014

GOUD heeft geen rol in het monetaire systeem”

Marketupdate sprak deze week met Dirk Bezemer, hoofddocent Economie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Marketupdate vroeg Bezemer naar het ontstaan van de huidige financiële crisis en de effecten die deze crisis heeft op de huizenmarkt, op de pensioen en uw spaargeld. Maar is vooral de visie op GOUD die opvallend is bij Bezemer.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$