EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3411 tot 3415
Geplaatst op: maandag 27 januari 2014

Is het IMF bezig met een GOUD-gedekte Bitcoin?

Bitcoin is een fantastische uitvinding. Het grootste gevaar voor Bitcoin is dat er iets komt dat beter is. En misschien dat die mogelijkheid sneller daar is dan de meeste mensen vermoeden. Er moet een reset komen van het huidige monetaire systeem, zoveel is duidelijk. De grote monetaire machthebbers hebben ook al gezien tot wat Bitcoin in staat is. Combineer het innovatieve van Bitcoin met de aloude degelijkheid van GOUD en je hebt misschien wel de munt van de toekomst.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 27 januari 2014

Comex default is nog niet voor morgen

Januari is traditioneel een rustige maand voor fysiek GOUD op de Comex, maar februari is dat niet. Met nog slechts een week voor de boeg, lijkt het alsof de Comex in grote problemen zou kunnen geraken. Er zijn nu meer dan 100 claims papieren GOUD voor iedere ounce GOUD aanwezig. Maar dit is een vertekend beeld. In feite is er nog genoeg GOUD aanwezig.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 26 januari 2014

GOUD en zilver report (Week 4)

De munthuizen kunnen de vraag naar GOUDen munten bijna niet bijhouden. De prijsdaling van vorig jaar was geen knock-out voor GOUD, maar het tegendeel!! Munthuizen over de hele wereld werken de klok rond om aan de vraag naar fysiek GOUD te voldoen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zondag 26 januari 2014

Producenten GOUDen munten zwaar overspannen

Wereldwijd draaien producenten van GOUDen munten overuren om aan de vraag te voldoen. De markt doet zijn werk: GOUD werd in 2013 aanzienlijk goedkoper en dat lokt kopers naar de markt. En dan hebben we het hier wel over ‘the real thing.’

Hoewel Azië te boek staan als zéér GOUD minded, is er ook in andere delen van de wereld momenteel een ware stormloop gaande op GOUDen munten. Volgens Bloomberg kan de Oostenrijkse Muenze Oesterreich AG de vraag naar GOUDen munten niet aan, ondanks dat er inmiddels volcontinu geproduceerd wordt. Ook de Britse Royal Mint is door de 2014 Sovereign gold coins heen. De U.S. Mint stevent op zijn beste verkopen af sinds april 2013 en de Australische Perth Mint zag de verkoop van GOUDen munten dit jaar met 20 procent stijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 25 januari 2014

GOUD is helemaal terug (Kijk op de week)

De GOUDprijs heeft er al een mooi 2014 opzitten. GOUD en zilver zijn de best presterende activa van 2014, alle Amerikaanse indexen staan ondertussen in het rood dit jaar. Eind december ging de GOUDprijs heel snel, eventjes naar $ 1.180 om nu weer bijna $ 100 hoger te staan. Hoe komt het dat de GOUDprijs het dit jaar zo goed doet?

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs