EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3436 tot 3440
Geplaatst op: dinsdag 21 januari 2014

Grootste GOUDen munt ter wereld komt naar Europa

De Perth Mint gaat met haar GOUDen Kangaroo munt van 1 ton tentoonstellen in Europa. De munt was eerder deze maand al te zien bij de Hang Seng Bank in Hong Kong, maar is vanaf vandaag tot en met 9 februari ook in Europese steden te bewonderen.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 21 januari 2014

GOUD kan op korte termijn naar de $1.300

Het momentum bij GOUD begint aardig te kantelen. Daar waar velen mikten op een vervolg van de daling, is de GOUDprijs de afgelopen weken gestaag opgelopen. De eerstvolgende halte is de $1.300 maar daar zal het niet bij blijven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 januari 2014

Pakistan verbiedt import GOUD

Pakistan heeft een importverbod van dertig dagen opgelegd voor GOUD. Het edelmetaal mag het land voorlopig niet binnen komen, omdat een sterke toename in de GOUDimport de betalingsbalans onder druk zet. Pakistan

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 januari 2014

GOUD moet een deel uitmaken van iedere kernportefeuille

Hoewel Jeff Nichols, Managing Director of American Precious Metals Advisors, denkt dat GOUD nog niet volledig uit beren-territorium is, raadt hij toch aan om van GOUD een kerndeel van iedere portefeuille te maken. De kans is groter dat we eerder $ 3.000 gaan zien dan $ 1.000, zo staat op Mineweb.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 20 januari 2014

PODCAST: “Fed wil een geleidelijke stijging van de GOUDprijs”

De Fed wil een geleidelijke stijging van de GOUDprijs. Dat is de overtuiging van Jim Rickards, een mening die hij uitdrukt tijdens een uitgebreid interview met Lars Schall (financieel journalist) namens Matterhorn Asset Management.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs