Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8029 artikelen gevonden. Artikel 3436 tot 3440
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 10 december 2013

Denkt u dat de GOUDprijs nog verder kan dalen als u dit leest?

Het sentiment op de GOUDmarkt is bedroevend, technisch zien de grafieken voor GOUD er verschrikkelijk uit en heel de financiële wereld verteld de ene na de andere onwaarheid over GOUD. Daarom dat GOUD terug gaat stijgen, zegt Turd Ferguson. Om nu in GOUD te stappen heb je moed en overtuiging nodig.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 10 december 2013

Marc Faber doet enkele gepeperde uitspraken II

Marc Faber ging in een interview gisteren aardig los en kwam met enkele opmerkelijke, stevige uitspraken. Meer dan interessant genoeg voor beleggers om mee te krijgen. En daarom vandaag dan ook zelfs twee items aan Faber besteed.

Faber liet zich in deel I vooral uit over de geopolitieke spanningen in Azië, de dollar en de euro, GOUD en de Emerging Markets. In deel II komen de rijken ter aarde ter sprake, het geld printen van de centrale banken, (wederom) GOUD, mogelijk nare verrassingen in 2014 en zeepbellen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 10 december 2013

Wil Australië haar GOUDvoorraad ook terug?

In Australië is een petitie gestart om de GOUDvoorraad terug te halen naar eigen land. De tweede grootste GOUDproducent ter wereld heeft een voorraad van 80 ton, die vrijwel volledig in Londen opgeslagen ligt. Volgens de initiatiefnemer is de GOUDvoorraad een belangrijke reserve in crisistijd, een reserve die je liever op eigen bodem hebt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 10 december 2013

Duitsland is verantwoordelijk voor de daling van de GOUDprijs

De zwakte van de papieren GOUDprijs, werkt paradoxaal genoeg de vraag naar fysiek GOUD in de hand zegt Tocqueville fund manager John Hathaway. “

The paper tail is wagging the physical dog in the gold market,”. De vraag naar GOUD buiten de Verenigde Staten en vooral de vraag van Duitsland heeft de fysieke bodem van onder de GOUDmarkt getrokken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 10 december 2013

GOUD kopen met Bitcoin gaat in Europa steeds makkelijker

Gisteren opende de Rotterdamse GOUDhandelaar ZilverGOUDwinkel.nl haar deuren voor Bitcoin. Eigenaar Rik Roorda stelt in het persbericht:

"Wij accepteren bitcoins omdat hiermee wereldwijd snel, eenvoudig en veilig betaald kan worden... De technologie achter bitcoins maakt het volgens ons tot een interessante betaaleenheid. Daarnaast kan het gezien worden als een interessante belegging. Gezien de sterke koerschommelingen kan er volop gespeculeerd worden."Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$