Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7984 artikelen gevonden. Artikel 3436 tot 3440
Bron: beursplein6.nl
Geplaatst: dinsdag 3 december 2013

UBS verlaagt koersdoel voor GOUD naar $1,200

UBS is nog een beetje negatiever geworden op GOUD en zilver. De Zwitserse bank heeft het koersdoel voor GOUD verlaagd naar $1,200 per ounce, terwijl de bank eerder nog uitging van een koersdoel rond de $1,325.

Volgens de bank kan de GOUDprijs verder dalen, omdat de verkoopdruk blijft aanhouden en er daarnaast weinig positieve katalysatoren zijn om de GOUDprijs te stuwen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 3 december 2013

Komt er een GOUD gedekte digitale munt?

Het is of het was slechts een kwestie van tijd vooraleer het succes van Bitcoin overgedaan zal worden door een digitale munt die gedekt is door fysiek GOUD, zilver of een andere "store of value". Die dag lijkt stilaan aangebroken...

Bron: bitcoinweb.nl
Geplaatst: dinsdag 3 december 2013

Record aan Bitcointransacties bij betaalsysteem BitPay

BitPay, ‘s werelds meest gebruikte betaalsysteem voor virtuele munteenheden, maakte vandaag bekend dat ze afgelopen maand meer dan 55.000 transacties hebben verzorgd. Dit betekend een groei van 165% ten opzichte van de maand oktober. Een groot aantal van de transacties werd uitgevoerd voor KnCMiner (leverancier van asic miners), Gyft (populaire leverancier van cadeaukaarten in Amerika) en Amagi Metals (verkoper van GOUD en zilver). BitPay heeft naast vestigingen in Amerika, Canada en Engeland, ook een vestiging in Amsterdam. In Nederland maakt onder andere Thuisbezorgd gebruik van het systeem van BitPay om bitcoins als betaalmiddel te accepteren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 3 december 2013

We geven u nog een goede reden om (fysiek) GOUD te bezitten

Er is duidelijk enige manipulatie aan de gang op de GOUDmarkt, indien er 1.500 contracten ter waarde van $ 184 miljoen op de markt gedumpt worden op een illiquid moment, dan spreekt je niet over een normale marktwerking. Maar in China zien ze het graag gebeuren. De drang naar GOUD vanuit China is een ware paradigma verschuiving. Silver Doctors legt uit waarom GOUD zo populair is in China en waarom dit niet direct zal stoppen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 3 december 2013

Deze 9 factoren houden een stijging van de GOUDprijs tegen

Met GOUD is nog altijd het moeilijk kersen eten. Het gezond verstand zegt dat alle marktomstandigheden wijzen in de richting van een sterke prestatie van het edelmetaal, maar in de praktijk is daar nog niets van terecht gekomen. Waarnemers vragen zich af waarom dat zo is. Duidelijke antwoorden hebben we echter nog niet gekregen.

Welke factoren houden een stijging van de GOUDprijs uiteindelijk tegen? Gluskin Sheff’s David Rosenberg trok in zijn ‘Breakfast With Dave Note‘ op zoek naar wat zich eigenlijk afspeelt op de GOUDmarkt. Zijn uitgangspunt was dat er toch een verklaring moest zijn voor een prijsdaling van ruim 25 procent dit jaar.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$