Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 3441 tot 3445
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

Faber: “De bubbel zal barsten” en “Geef mij maar GOUD i.p.v. Bitcoins”

In een interview met Bloomberg TV praat de legendarische belegger Marc Faber over de desastreuze gevolgen van het beleid van de Federal Reserve.

Dit beleid zorgt voor problemen over heel de wereld. De rubberen band is zo ver uit elkaar getrokken, dat ze ieder moment kan knappen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

China stelt GOUDmarkt verder op

De ANZ bank en HSBC hebben eind vorig jaar toestemming gekregen om GOUD te importeren op de Shanghai Gold Exchange. China houdt nog stevig controle op de GOUDmarkt, maar wil deze langzaam maar zeker openstellen voor buitenlandse banken.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

Hedge funds stappen in GOUD

De waardering van GOUD heeft inmiddels zo’n laag punt bereikt dat hedge funds het metaal nu beginnen te zien als een goede investering. Vermillion Asset Management, dat deel uitmaakt van de Carlyle Group, zal binnenkort een fonds oprichten dat zich uitsluitend focust op investeringen in metalen. De investeringen zullen vooral gericht zijn op GOUD, aangezien Vermillion wil profiteren van een herstel van de GOUDprijs na de grootste jaarlijkse daling in 32 jaar, vorig jaar. Het bedrijf sluit zich aan bij collega hedge fund Passport Capital, die al enige tijd koper is van het metaal.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

GOUD: seculiere bull market springlevend

GOUD is aangeslagen geraakt in 2013, maar verre van knock-out. De seculiere bull market zal de GOUDprijs uiteindelijk opdrijven naar koersniveaus bóven de $3.000. Die stellige overtuiging komt van het eeuwenoude, gerespecteerde Cazenove Capital.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

Wie zit er short op GOUD?

De GOUDmarkt zou gemanipuleerd worden door enkele grootbanken, maar concreet bewijs is niet voor handen. Wel veel wilde speculaties: soms interessant, soms compleet doorslaand. Grote vraag is wie er nu echt short zit op het edelmetaal.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$