Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 3441 tot 3445
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 10 januari 2014

James Turk: ‘Ik volg drie elementen voor GOUD in 2014′

Het is alweer een tijdje geleden dat we nog iets hoorden van James Turk, de oprichter van Goldmoney. De uitgesproken topman in de GOUDsector geniet dan ook van een verdiend pensioen in het diepe zuiden van Spanje.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 9 januari 2014

GOUD consumptie in Azië stijgt verder

De sterk gedaalde GOUD prijs lokt in Azië steeds meer vraag uit. BlackRock heeft inmiddels in een rapport bevestigd dat vooral China fors aan de koopkant opereert.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 9 januari 2014

India importeerde in 2013 40% minder GOUD

India heeft in 2013 ongeveer 515 ton GOUD geimporteerd, een daling van 40% ten opzichte van vorig jaar. Het is tevens het laagste importcijfer in tien jaar tijd. De oorzaak is het importquotum, in combinatie met zeer hoge invoerheffingen op edelmetalen. De smokkel van GOUD neemt ondertussen steeds grotere vormen aan.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 9 januari 2014

Overzicht: Verwachting GOUDprijs van verschillende banken

GOUDstandaard heeft de verwachting voor de GOUDprijs van verschillende banken op een rij gezet. Daarbij valt op dat banken sterk van mening verschillen over de richting van de GOUDmarkt. De voorspellingen lopen uiteen van $1.450 tot $900 per troy ounce in 2014, met een gemiddelde van $1.220 per troy ounce.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 9 januari 2014

GOUD: er breken betere tijden aan voor beleggers

GOUD heeft het in 2013 zwaar gehad en dat geldt ook voor beleggers die een deel van hun vermogen in het edelmetaal hebben geïnvesteerd. Er breken echter betere tijden aan.

Is GOUD op de huidige koersniveaus al dan niet aantrekkelijk geprijsd? De vraag stellen is gemakkelijk, het antwoord geven een stuk moeilijker. Meestal huilen de waarnemers in koor met elkaar mee zonder enige zin voor nuancering. Wie het hardst schreeuwt, heeft het meeste kans om gelijk te krijgen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$