EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
30
kliks
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3446 tot 3450 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 30 januari 2014

FED gaat 10 miljard “taperen”, GOUDprijs reageert nauwelijks

Gisteren heeft de FED bekend gemaakt dat er nog eens 10 miljard getaperd gaat worden. Vorige maand werd de start gemaakt met de tapering. De geldcreatie wordt terug gebracht van 75 miljard naar 65 miljard per maand. De GOUDprijs steeg na het nieuws. De markt had al rekening gehouden met deze afbouw. De valuta-onrust in de opkomende landen gaf de GOUDprijs extra steun. De prijs van 1 troy ounce GOUD steeg gisterenavond zelfs naar $1269. GOUD is de safe haven wanneer een valuta in korte tijd veel van zijn waarde verliest. 

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: donderdag 30 januari 2014

We gaan niet terug naar een GOUDstandaard

Het vertrouwen in valuta is tanende, zie daarvoor de populariteit van alternatieven als GOUD, zilver en bitcoin. Daarom verlangen sommige mensen terug naar een GOUDstandaard. Dit artikel van gastschrijver 24 karaat legt uit waarom de koppeling van GOUD aan geld niet meer zal terugkeren.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 30 januari 2014

Is Wall Street opnieuw verkeerd over GOUD?

De Wall Street banken hebben niet zo'n goede track record wat het voorspellen van de GOUDprijs betreft. Na een berenmarkt van meer dan 2 jaar met een scherpe neerwaartse correctie en een brede basis voor een bodem, blijven de grote Amerikaanse banken negatief over de GOUDprijs. Net als ze de top niet zagen aankomen, zien ze nu de bodem ook niet passeren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 30 januari 2014

Waar is ons GOUD gebleven

De Nederlandsche Bank zegt 613 ton GOUD te bezitten. 11% daarvan is opgeslagen in Amsterdam. 20% van het GOUD is naar verluidt in Ottawa ondergebracht. Het ligt er al sinds de Tweede Wereldoorlog. Een andere 20% van het Nederlandse GOUD is in Londen.

[...]

Lees verder op BeursBox.nl
Geplaatst op: woensdag 29 januari 2014

Deze miljardairs kopen nu GOUD!

Je krijgt niet iedere dag enkel miljardairs aan eenzelfde tafel verzameld. Cambridge House kreeg het toch klaar. Ze hadden enkele klinkende namen uit de financiële industrie in hun panel.

Te gast waren Frank Giustra, Rick Rule, Frank Holmes en Murray John. Deze goeroes gaven hun mening over de stand van de globale economie en de financiële markten. Er is alvast een zaak waar de heren het over eens zijn: je moet GOUD hebben, nu meer dan ooit!

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs