Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 3446 tot 3450
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 5 januari 2014

GOUD en zilver report (Week 1)

De GOUDprijs steeg afgelopen week met 3,15% naar €910 per troy ounce, een goed begin van het nieuwe jaar. De prijs van een kilo zilver steeg met 1,5% naar €476,78 per kilogram. Ander nieuws van de afgelopen week: China importeerde in november minder GOUD dan in de maanden daarvoor en de Perth Mint verkocht in het afgelopen jaar 41% meer GOUD dan in 2012.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 4 januari 2014

De vreemde wereld van GOUD

GOUD heeft een ronduit dramatisch slecht jaar achter de rug. Anders kunnen we een daling met 28 procent over 2013 niet omschrijven. En toch, tóch klopt er iets niet.

Liefhebbers van GOUD,  en die zijn er toch genoeg, zullen allicht met verbazing naar de GOUDprijs ontwikkeling van het afgelopen jaar hebben gekeken. Even slikken: het edelmetaal werd ‘zomaar’ in een jaar tijd 28 procent minder waard. Als u de neiging heeft de geschiedenisboekjes in te duiken, kunnen we u die moeite besparen: dit is het slechtste jaar voor GOUD sinds 1981. Met die constatering rest de vraag: waarom? Waarom is de GOUDprijs zó hard gedaald?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 3 januari 2014

GOUD zal een epische comeback maken

De kans is groot dat de Amerikaanse aandelen het dit jaar opnieuw goed gaan doen. Sinds de jaren '80 waren er 6 periodes waarin de aandelen zo sterk stegen als in 2013, in al die zes keren volgde een nieuwe stijging van gemiddeld 15 procent. Maar er zal een ander actief zijn dat verrassend uit de hoek zal komen dit jaar, aldus Yahoo Finance.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 3 januari 2014

Het portret van een GOUDkever pur sang

Ron Paul geldt als een echte GOUDkever. Zijn geloof in het edelmetaal gaat ver, heel ver. Een portret van een man die zich niet uit het veld laat slaan door de gedaalde GOUDprijs.

Je hebt mensen die simpelweg bullish zijn voor de edele metalen en je hebt Ron Paul. Dit voormalig Congreslid heeft zijn voorliefde voor de edelmetalen nooit onder stoelen of banken gestoken. Zelfs voor sommige van zijn geestesverwanten gaat de voorliefde van Paul voor GOUD zelfs iets te ver.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 3 januari 2014

Hier liggen de kansen in 2014

De GOUDmijnen hadden in december wat last van tax-loss selling.

Amerikanen kunnen de verliezen aftrekken van hun belastingen en dat motiveert heel wat beleggers om tegen het einde van het jaar deze verliezen ook effectief te realiseren.



Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$