EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3446 tot 3450 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zondag 16 februari 2014

Hier gaat de GOUDprijs naar toe

GOUD is weer helemaal terug in de gratie bij beleggers. En dan wordt het beslist interessant om te eens bezien wat voor toekomstige koersen het edelmetaal allemaal in petto kan hebben voor beleggers.

GOUD is weer helemaal terug in de gratie bij beleggers. En dan wordt het beslist interessant om te eens bezien wat voor toekomstige koersen het edelmetaal allemaal in petto kan hebben voor beleggers.

De GOUDkoers is aardig los. Januari was al een relatief GOUDe maand voor het edelmetaal, maar vooral de laatste dagen gaat het hard. Beleggers lijken hun schroom toch enigszins van zich te hebben afgeschud, al zijn er nog genoeg twijfelaars en natuurlijk de nodige negatieve commentaren van de grootbanken.

Van die laatste categorie raden wij u sowieso aan dat met een flinke korrel zout te nemen. De grootbanken hebben liever niet dat u (fysiek) GOUD aankoopt, want dan kunnen ze niets aan u verdienen. De realiteit is dat terwijl diverse grootbanken om het hardst roepen dat GOUD naar de $1.000 gaat, de koers inmiddels (ruim) boven de 1.300 staat. Maargoed, wat niet is, kán natuurlijk altijd nog komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 14 februari 2014

Gold is back – to stay? (Kijk op de week)

De GOUDprijs lijkt eindelijk zijn demonen te lossen. De GOUDprijs zit sinds begin van dit jaar in een mooie opwaartse trend waarbij enkele technische weerstanden werden doorbroken. Dit heeft natuurlijk zijn effect op de GOUDmijnen, vorig jaar nog voor dood achtergelaten, dit jaar de beste aandelen op de beurs.

Eind december testte de GOUDprijs tot twee keer toe met succes de bodem van eind juni vorig jaar. Perfect op tijd een trend ommekeer voorspellen, is maar weinige gegund.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 14 februari 2014

Onder deze omstandigheden kan de GOUDprijs alleen maar stijgen

Het gaat hard met de GOUDprijs, het lijkt wel alsof alle GOUDbeleggers eindelijk hun frustraties van de laatste 2 jaar van zich afgooien. Naarmate de GOUDprijs stijgt, zullen steeds meer short posities afgewikkeld worden waardoor de prijs zal blijven stijgen. Het lijkt er op dat de fysieke GOUDmarkt grip begint te krijgen op de papieren GOUDmarkt want op de fysieke GOUDmarkt klopt er iets niet, dat bewijst onderstaande tabel.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 14 februari 2014

India, Indonesië, Vietnam en China consumeren steeds meer GOUD

Wanneer het gaat over het kopen van GOUD in het Verre Oosten, zijn het meestal India en China die alle aandacht opslorpen. Beide landen zijn inderdaad de grootverbruikers in de regio. China heeft recent haasje over gespeeld en is India voorbijgestreefd als de grootste consument van GOUD. Maar de regio is groter dan alleen maar deze twee landen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 14 februari 2014

Ook miljonair worden? Miljonairs geven tips!

Iedereen met ook maar een beetje voorliefde voor geld zou het wel willen: miljonair zijn. Want ja, waarom eigenlijk niet? Het zou het leven er in ieder geval niet vervelender op maken niet waar? Toch lijkt miljonair worden voor de meeste mensen een ver van hun bed show. Wij van Beursplein6 zien dit anders en denken dat je niet in een GOUDen wiegje geboren hoeft te zijn om het heft in eigen handen te nemen en financieel succesvol te worden! We vonden een leuk onderzoek dat is gehouden onder miljonairs, waaruit naar voren komt wat volgens hen de belangrijkste oorzaak is dat zij miljonair zijn geworden. En dát willen we je natuurlijk niet onthouden!

Lees verder op
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs