Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 346 tot 350
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 15 januari 2017

De favoriete grondstof van Donald Trump!

Zoals u wellicht weet, volgen we niet enkel edelmetalen: we volgen het brede grondstoffencomplex. En hebben altijd een boontje voor de afgestrafte, achtergebleven activa. Vast abonnees van het Grondstoffen Rapport weten dat uranium al enige tijd op het verlanglijstje staat. Een grondstof die, net zoals GOUD, jaren in een diepe depressie zat. Maar ook hier keerde het tij, toen Trump zeker was van de zege…

Bron: Marketupdate
Geplaatst: zaterdag 14 januari 2017

Sheik Imran Hosein over de petrodollar en GOUD

De afgelopen honderd jaar is GOUD steeds verder weggedrukt uit het monetaire systeem en heeft de dollar de rol van het edelmetaal overgenomen. Tot 1971 werd de dollar gedekt door GOUD, daarna begon het tijdperk van de petrodollar waarin de dollar gedekt werd door de gigantische olievoorraden van Saoedi-Arabië.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 januari 2017

Dit is een zeer sterk koopsignaal voor edelmetalen

Wanneer we over edelmetalen lezen, denken we steeds aan GOUD en zilver. Maar er zijn nog 2 edelmetalen: palladium en platina. Beide metalen kennen een knallende start van 2017. Dit is dan ook een zeer sterk koopsignaal voor edelmetalen in het algemeen.

Palladium is in de eerste 2 weken van het jaar de best presterende grondstof. In de eerste week alleen al steeg palladium 11%. En wie naar onderstaande grafiek kijkt, kan zien dat de grondstof in een gezonde opwaartse trend zit. We kunnen dus nog meer verwachten van palladium.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: donderdag 12 januari 2017

Is herwaardering GOUD oplossing voor monetaire crisis?

Centrale banken kunnen hun GOUDvoorraden herwaarderen om het financiële systeem te herkapitaliseren. Door GOUD tegen een hogere waarde op de balans te zetten kan er meer geld in omloop worden gebracht, bijvoorbeeld om de staatsschulden te verlagen, de economie te stimuleren en de bankensector te herkapitaliseren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 12 januari 2017

Prince: geen fan van aandelen, wel van GOUD!

Funklegende Prince was een bijzonder talentrijke artiest. Vooral omdat hij er niet voor terug schrok om volledig zijn eigen ding te doen. Ook op financieel vlak deed hij dat.

Details over de financiële situatie van Prince werden deze week bekend gemaakt. Een eerste inventaris werd opgemaakt om de vele activa van de zanger in kaart te brengen en de erfenis te regelen.

Uit deze documenten blijkt dat de artiest allesbehalve een conventionele belegger was. Zijn excentrieke karakter leidde tot een heel opmerkelijke beleggingsportefeuille.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$