Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 346 tot 350
Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 27 december 2016

Beleggers verwachten in 2017 goed rendement voor edelmetalen

Beleggers verwachten dat GOUD en zilver in 2017 opnieuw goed zullen presteren, zo blijkt uit een eindejaarsenquête van broker LYNX. Beleggers verwachtingen voor volgend jaar het meeste van technologie-aandelen en financials, maar noemen ook edelmetalen als beleggingscategorie die goed zal presteren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 25 december 2016

Volgens deze grafiek kan de GOUDprijs nog verder dalen

Voor de GOUDmarkt is het een bewogen jaar geweest. Aan het begin van dit jaar was de GOUDsector de absolutie uitblinker, maar de afgelopen maanden weet deze sector met name in negatieve zin op te vallen. De GOUD- en zilverprijs hebben zelfs bijna al hun winst van dit beursjaar moeten inleveren.

Steeds meer beleggers vragen zich af of de opleving van de GOUD- en zilverprijs slechts een opgaande beweging was binnen de lange termijn dalende beweging. De afgelopen tijd zijn er daarnaast genoeg analisten geweest die opnieuw lagere koersen voor de edelmetalen voorspelden. De laatste keer toen deze analisten ook al zo negatief gestemd waren, wisten de edelmetalen juist enorm veel aan waarde te winnen. Het is dus maar de vraag of we deze keer de kenners wel serieus moeten nemen.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zondag 25 december 2016

GOUD zag langste daling sinds 2004

GOUD heeft een van de slechtste periodes in twaalf jaar tijd achter de rug. Ondanks dat de GOUDprijs......

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 23 december 2016

Rusland blijft GOUD kopen: 31 ton in november

Rusland heeft in november 31 ton GOUD aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit de laatste cijfers van de centrale bank. Daarmee groeit de totale GOUDreserve naar 1.614,27 ton, goed voor een zesde plaats op de ranglijst van landen met de grootste GOUDvoorraden. Sinds het begin van dit jaar heeft Rusland al bijna 200 ton van het edelmetaal aan haar reserves toegevoegd, vergelijkbaar met de totale aankopen van heel 2015.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 22 december 2016

EU wil aan grens GOUD en cash in beslag nemen

Er is net een zoveelste terroristische aanslag geweest en die opportuniteit moet aangegrepen worden om nieuwe regels door te drukken. Regels die onze financiële privacy en vrijheid nog verder op de helling zetten.

Deze keer komt de Europese Commissie met het voorstel om aan de grenzen te niet enkel te controleren op explosieven en andere wapens maar ook op GOUD en cash!

Mensen die bij het reizen meer dan €10.000 meenemen moeten dit nu al aangeven. Maar onder de nieuwe regels kunnen kleinere bedragen ook in beslag genomen worden als er een VERMOEDEN is van criminele activiteit!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$