Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7984 artikelen gevonden. Artikel 3451 tot 3455
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 29 november 2013

Iran gaat weer GOUD handelen met Turkije

Vanwege de sancties tegen Iran betaalde Turkije vorig jaar met GOUD voor de import van aardgas. Maar daar kwam begin dit jaar een einde aan, toen de sancties tegen Iran verscherpt werden. Nu de sancties weer wat zijn versoepeld kunnen Iran en Turkije weer rechtstreekse transacties in GOUD doen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 29 november 2013

Bitcoins zijn meer waard dan GOUD

De prijs van Bitcoin kwam vandaag in China voor het eerst op gelijke hoogte met de GOUDprijs. De virtuele munt is de afgelopen weken ongelooflijk hard in waarde gestegen en kan in China al ingewisseld worden voor een troy ounce GOUD. Is Bitcoin een nieuwe tulpenmanie of zien we de totstandkoming van een alternatief geldsysteem?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 29 november 2013

Manipulatie GOUDprijs volledig op rekening van China

Het lot van de Amerikaanse dollar ligt in Chinese handen en is gebonden aan GOUD, zo staat op Silver Doctors.

China heeft 20 keer zoveel reserves als het ESF en POMO. China bespeelt de GOUDmarkt alsof het niets is om de prijs zo laag mogelijk te houden en zoveel mogelijk goedkoop GOUD in te slaan.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 29 november 2013

Marketupdate lezers laten zich niet afschrikken door daling GOUDprijs

De Marketupdate lezers laten zich niet afschrikken door een verdere daling van de GOUDprijs. Als de GOUDprijs nog 20% zakt denkt bijna 70% eraan om meer GOUD te kopen. Slechts 3% geeft aan te willen verkopen na een dergelijke prijsdaling. Een op de vijf zal niet kopen of verkopen of weet het nog niet.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

Wil Venezuela GOUD ruilen voor dollars?

Venezuela heeft een tekort aan dollars en daarom is de inflatie behoorlijk uit de hand gelopen. In oktober stegen de prijzen op jaarbasis met meer dan 50%. Goldman Sachs en Bank of America reiken Venezuela de helpende hand toe, zo lang ze maar wat GOUD als onderpand in willen leggen. Maar zit Venezuela daar wel op te wachten?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$