Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 3456 tot 3460
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 2 januari 2014

GOUD maakt zich op voor nieuwe haussefase

Met GOUD was het in de afgelopen maanden kwaad kersen eten. Dat terwijl iedereen begrijpt dat het huidige beleid van de centrale banken uiteindelijk in inflatie moet en zal eindigen.

De GOUDmarkt heeft om één of andere duistere reden echter beslist dat dit inflatiegevaar momenteel niet relevant is. Toch is GOUD (en bij uitbreiding de andere edele metalen) de status van safe haven kwijtgeraakt. Die status zou echter wel eens sneller dan verwacht herwonnen kunnen worden.

Bron: beursplein6.nl
Geplaatst: donderdag 2 januari 2014

GOUD naar 1050 dollar

2013 was op zijn zachtst gezegd geen goed jaar voor GOUD. Sterker nog, het was voor GOUD het slechtste jaar in 30 jaar. Desondanks hoeven beleggers ook komend jaar geen positieve verwachtingen te hebben over de grondstof. GOUD kan namelijk in 2014 verder dalen naar 1050 dollar, zo zegt UBS tegenover CNBC.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 31 december 2013

Bitcoin heeft wel degelijk een waarde

Gisteren was er de post met de vraag of Bitcoin wel enige waarde heeft. De Amerikaanse dollar heeft waarde omdat je er in de Verenigde Staten belastingen mee kan betalen, GOUD heeft waarde omdat je er juwelen mee kan maken, grondstoffen hebben waarde omdat je ze kan gebruiken voor industriële toepassing. Maar hoe zit het met Bitcoin?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 31 december 2013

GOUD en zilver nog NOOIT zo overVERkocht

Als er een ding is dat ik dit jaar (bij)geleerd heb als belegger, dan is het wel dat technische indicatoren de bovenhand halen op fundamentele indicatoren. Het huidige systeem op de beurzen is grotendeels computergestuurd met vooraf bepaalde parameters en technische punten dat technische analyse belangrijker is dan ooit. En wat zegt technische analyse ons, technische analyse zegt ons dat we eens zot moeten doen ...

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 31 december 2013

China importeerde in november 42% minder GOUD

China heeft in november veel minder GOUD geïmporteerd dan in voorgaande maanden, zo blijkt uit cijfers die vandaag gepubliceerd werden. Vergeleken met oktober daalde de import in november met 42 naar iets meer dan 76 ton. China passeert dit jaar India als grootste importeur van GOUD.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$