EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3456 tot 3460 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 13 februari 2014

GOUD kust 1300 dollar!

De kogel is door de GOUDen kerk: de GOUDprijs neemt de zware technische barrière op 1300 dollar uit. Reden? Slecht economisch nieuws, Yellen die haar kruisverhoor uitsteld, u noemt het maar… GOUD is bezig om een trendwijziging in te zetten, zoveel is duidelijk. Het volgende punt van aandacht voor GOUD ligt op 1304 dollar, waar het 200-daags gemiddelde gekruist kan worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 februari 2014

Ratio GOUD/zilver is in beweging

De US Mint heeft in 2013 een recordhoeveelheid zilver verkocht. Wanneer we kijken naar de verhouding tussen de verkopen van zilver en GOUD dan verkocht het munthuis in 2013 54 keer meer zilver dan GOUD in de vorm van de American Eagle en gemeten in ounces. In het jaar 2012 lag deze verhouding op 1/45. In 2011 werd er 40 keer meer zilver verkocht dan GOUD. De trend in de ratio is dat er steeds meer zilver wordt verkocht dan er GOUD wordt verkocht. 

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: donderdag 13 februari 2014

China speelt het spel slim in de valutaoorlog

Het Westen heeft nooit goed begrepen wat er zich allemaal afspeelt in China. Maar China weet wel degelijk waar ze mee bezig zijn, zo staat op In  Gold We Trust. Door de jaren heen heeft China ook noodgedwongen zijn spelregels aangepast omdat het anders te veel in zijn kaarten liet kijken. Maar de opbouw van de Chinese GOUDreserves is veel groter dan de meeste nu durven vermoeden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 13 februari 2014

Grootbanken blijven negatief op GOUD

GOUD blijft bij de grote zakenbanken uit de gratie. Eerder deze week kwam de Zwitserse zakenbank Credit Suisse al met een sombere visie, en zowel Morgan Stanley als Goldman Sachs sluiten zich daarbij aan.

GOUD blijft bij de grote zakenbanken uit de gratie. Eerder deze week kwam de Zwitserse zakenbank Credit Suisse al met een sombere visie, en zowel Morgan Stanley als Goldman Sachs sluiten zich daarbij aan.

Sommige zakenbanken staan bijzonder sceptisch tegenover de kansen die GOUD te bieden heeft. Ondanks de stijging van de GOUDprijs in de afgelopen weken, worden er met de regelmaat van een klok negatieve rapporten over GOUD gepubliceerd. En die zijn dan inderdaad vaak afkomstig van zeer gerenommeerde zakenbanken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 februari 2014

GOUDprijs stijgt ruim 7%

Het jaar 2014 is goed begonnen voor de belegger in GOUD. De GOUDprijs steeg in de eerste 45 dagen met 7%, gemeten in Amerikaanse Dollars. De stijging in Euro’s was nog beter met 7,8%. Sinds het taperen (afbouwen van de geldcreatie) is gestart door de FED is de GOUDprijs juist gestegen. Een belangrijke rol in de stijging was de onrust in de zogenaamde opkomende markten. Deze onrust vertaalde zich in vallende valuta’s en een grotere vraag naar safe havens, zoals GOUD.

Lees verder op wordpress.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs