Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8145 artikelen gevonden. Artikel 3461 tot 3465
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 8 januari 2014

TA Louise Yamana: “GOUD kan naar $ 1.000″

Hedge funds bouwen steeds meer long posities op voor de GOUDprijs (+ 19 % tot 34.000 contracten) en bouwen hun short posities af (- 4,6 % tot 72.000 contracten). Op korte termijn wordt de GOUDprijs naar verschillende richtingen geduwd en getrokken, maar Technical Research's analist Louise Yamada ziet de GOUDprijs nog 19 % dalen tot $ 1.000.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 8 januari 2014

De illusie van het opraken van GOUDvoorraden

Veel ‘experts’ in de GOUDmarkt beweren dat de ondergrondse GOUDreserves binnen afzienbare tijd op zullen raken, maar hun theorie is gebaseerd op halve waarheden. Lees op Marketupdate het hele verhaal.

Bron: stopdebankiers.nl
Geplaatst: woensdag 8 januari 2014

Banken blijven het volk manipuleren ook in 2014

Manipulaties met Libor, Euribor, gesecuritiseerde hypotheek gedekte beleggingen, metaal goederenopslag, zilver en GOUD, en vrijwel alles van waarde, hebben hun vruchten afgeworpen. HSBC was winstgevend met bijna $ 700 miljard mede door het witwassen van geld voor terroristen en drugskartels. “De zes grootste banken in de Verenigde Staten – JP Morgan Chase, Bank of America, Citigroup, Wells Fargo, Goldman Sachs en Morgan Stanley – zijn gezamenlijk 37% groter geworden sinds de recessie in 2007 die zij zelf hebben veroorzaakt. Het Amerikaanse bankensysteem heeft $ 14.400 miljard aan totale activa. Deze zes grootste banken bezitten hiervan 67%.” De werkelijkheid is dat deze instellingen nauwelijks nog banken zijn.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 7 januari 2014

Beschikbare GOUD voorraad is over 18 jaar op

De bestaande bekende GOUD voorraden zijn genoeg om nog 18 jaar aan de huidige vraag te voldoen. De schaarste neemt toe, de prijs zal zeker volgen.

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: dinsdag 7 januari 2014

De Black Hills Gold Rush

mountrushmoreMet uitzicht op de Great Plains zijn de met bossen bezaaide Black Hills in South Dakota een mooie plek om je zomervakantie door te brengen. Dit ‘eiland van bomen in een zee van gras’ – zoals door menig toeschouwer wordt beschreven – staat vooral bekend om het Mount Rushmore monument en het stadje Blackwood met de gelijknamige televisieserie. Ook vind je daar het Wind Cave National Park en monumenten zoals de Devils Tower en het Crazy Horse memorial. In 1874 werd er ook GOUD gevonden en dat veranderde veel voor de geschiedenis van deze omgeving en de Lakota en Cheyenne Indianen die daar oorspronkelijk woonden.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$