EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3461 tot 3465
Geplaatst op: donderdag 23 januari 2014

Japanse Beleggers vluchten in GOUD (+63%)

De grootste Japanse bullion retailer, Tanaka Kikinzoku Kogyo, verkocht in 2013 63% meer GOUD en boekte daarmee het beste cijfers sinds 5 jaar. Beleggers vluchten in GOUD uit angst voor inflatie en een verzwakking van de Yen. Het beleid van Minister President Abe om uit de deflatiezone te geraken door inflatie te creëren (Abenomics) duwt beleggers richting GOUD

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: woensdag 22 januari 2014

Grant Williams: “Bewijs onderdrukking GOUDprijs is overal”

In zijn januari editie van "Things That Make You Go Hmmm. ..." gaat Grant Williams dieper in op de onderdrukking van de GOUDprijs door de centrale banken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 22 januari 2014

De beste beleggingen van de afgelopen dertien jaar

De beste beleggingen sinds 2001 waren aandelen in opkomende markten, GOUD en vastgoed. Deze categorieën haalden elk een gemiddelde rendement van meer dan 10% per jaar. De S&P 500 index en grondstoffen haalden het minste rendement.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 22 januari 2014

John Najarian: Nu is het moment om op de GOUDmijnen te springen

John Najarian is een trader die het snelle geld volgt. Maar hij schetst wel een perfect beeld hoe je tegen de GOUDmarkt moet aankijken. Je koopt fysiek GOUD als een soort verzekering tegen financieel onheil. Dat is net als een brandverzekering: je hoopt het nooit nodig te hebben, maar je zult blij zijn als het toch zover is. Wil je echt handelen in GOUD, dan moet je bij de GOUDmijnen zitten en het moment is daar om mee te zijn.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs