Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 3461 tot 3465
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 30 december 2013

John Paulson maakt zich totaal niet druk om GOUDprijs

De legendarische hedge fund manager John Paulson ligt ‘s nachts niet wakker van de flink gedaalde GOUDprijs. Dat de GOUDprijs fors is gecorrigeerd, is een gegeven. Paulsen is categoriek: aan de bull case voor GOUD is wat hem betreft niets gewijzigd.

Niemand wordt op de financiële markten zo geassocieerd met GOUD als Paulson, die zijn reputatie verwierf door subprime mortgages te shorten vlak voor de grote crisis van 2008 en 2009 in alle hevigheid toesloeg. Hij gold en geldt nog als iemand die goed markttrends kan voorspellen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 30 december 2013

De wraak van GOUD

Het is een dramatisch jaar geweest voor de GOUDprijs en de GOUDmijnaandelen. Na 12 opeenvolgende jaarstijgingen zal jaar 13 het ongeluksjaar worden met een daling van meer dan een kwart. Maar volgens Arabian Money zal de GOUDprijs zijn wraak kennen in 2014 waarbij we naar de laatste fase van de stierenmarkt gaan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 30 december 2013

Wie gelooft in Bitcoin, moet deze vraag eens beantwoorden

De bodemwaarde van GOUD kan je stellen als hetgeen er over blijft in de financiële wereld als al de rest faalt. De bodemwaarde van een Amerikaanse dollar ligt in het gebruik om er belastingen mee te kunnen betalen in de Verenigde Staten en het feit dat de Federal Reserve garant staat om dollars op te kopen en ze te vernietigen als de waarde ervan meer dan 2 % per jaar daalt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 30 december 2013

De weg van het fysieke GOUD

Op zich heeft de fysieke GOUDmarkt totaal geen invloed op de papieren GOUDmarkt. Hoeveel GOUD er ook van West naar Oost verhuist, het zal de speculanten op de GOUDmarkt worst wezen. De GOUDprijs wordt dus voornamelijk gestuurd door technische signalen. Maar een blik op de fysieke GOUDmarkt kan nooit kwaad, want ooit moet de aap uit de mouw komen en dán is het wel belangrijk te weten waar het GOUD is. En er is niemand beter dan Koos Jansen die dit kan uitleggen:

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 29 december 2013

'Scherpste daling GOUDprijs in dertig jaar'

GOUD was dit jaar een van de slechtste beleggingscategorieën. Een daling van de GOUDprijs van 28 procent tot circa 1200 dollar (873 euro) per troy ounce (31,1 gram) is de sterkste waardevermindering in bijna dertig jaar.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$