EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3466 tot 3470 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

Nog goede redenen om GOUD te kopen

Met de crisis op de aandelenbeurzen, horen we weer steeds meer berichten dat GOUD een veilige haven is. GOUD is dan ook een van de best presterende activa in 2014 - wat een contrast met vorig jaar. Gisteren gaven we al 4 goede redenen om GOUD te kopen en Casey Research ziet nog meer goede redenen om nu GOUD te kopen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

GOUD: Chinese vraag explodeert

China is India definitief en ‘officieel’ voorbij gestreefd als grootste consument van GOUD. De vraag naar het edelmetaal is in China maar liefst vervijfvoudigd ten opzichte van tien jaar geleden. Wanneer wordt het Westen eens wakker?

De vraag naar GOUD in China blijft overweldigend groot, zo groot zelfs dat veel waarnemers hadden voorspeld dat het land in 2013 de grootst consument van het edelmetaal in de wereld zou worden. Daar is inmiddels ook al het bewijs van geleverd, meer bepaald in de vorm van het Thomson Reuters GFMS GOUDrapport.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

US Mint ziet verkoop GOUD en zilver dalen

De US Mint verkocht in de eerste maand van het nieuwe jaar minder GOUDen munten en zilveren munten dan een jaar eerder. Wist het munthuis vorig jaar in januari nog 222.500 troy ounce aan GOUD te verkopen, dit jaar bleef de teller steken op 133.000 troy ounce. Dat is een daling van ongeveer 40%.

Lees verder op
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

US Mint ziet verkoop GOUD en zilver dalen

Het Amerikaanse munthuis heeft in januari minder GOUDen en zilveren munten verkocht dan in de eerste maand van vorig jaar. De verkoop van GOUD viel 40% lager uit, terwijl de verkoop van zilver met 36% daalde. Verschillende munthuizen haalden in 2013 recordverkopen, maar het is de vraag of 2014 dat zal overtreffen...

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

Fred Hickey: ‘Tijd om GOUDmijnen in te slaan’

Fred Hickey, bekend van de High Tech Stategist, heeft ook een boon voor GOUD, meer bepaald GOUDmijnen.

Fred Hickey, bekend van de High Tech Stategist, heeft ook een boon voor GOUD, meer bepaald GOUDmijnen.

‘Wat moet een technologie analist met GOUDmijnaandelen?’ horen we u al luidop denken. Maar voor Hickey is dit segment van de markt geen onbekende. GOUD is een cruciaal actief binnen de financiële wereld en daarom volgt Hickey ook al zijn hele carrière de GOUDprijs op.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs