Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8074 artikelen gevonden. Artikel 3466 tot 3470
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 16 december 2013

Tekoa Da Silva praat met Rob McEwen, een blik op de GOUDmijnsector

Rob McEwen van McEwen Mining is een oudgediende in de sector die al vele watertjes heeft doorzwommen. Hij is dan ook perfect geplaatst om de malaise in de GOUDsector te plaatsen. Dat de GOUDmijnen er weer bovenop komen, staat als een paal boven water - dat was in het verleden zo en dat zal nu ook zo zijn. Tekoa Da Silva had een zeer interessant interview met Rob McEwen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 16 december 2013

GOUD: wie bezit wat?

GOUD is hard op weg om voor het eerst in 13 jaar lager te sluiten dan waar het op 1 januari begon. Welke 10 landen beschikken eigenlijk over de grootste GOUDreserves? Wij zochten het voor u uit.

Bron: debitcoin.org
Geplaatst: zondag 15 december 2013

Top in Bitcoin, bodem in GOUD?

In deze editie van De Week van Bitcoin gaan we in op de correctie in de bitcoinprijs (van $1200 naar $800), we bespreken een mogelijke bodem in de GOUDprijs, de dynamiek in de altcoins, GOUDhandelaren die actief worden in de Bitcoinmarket, en de sessie bij Ordina met de discussie tussen Kees de Kort en Tuur Demeester.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 15 december 2013

GOUD en zilver report (Week 50)

Lees het wekelijkse rapport over de GOUDmarkt en zilvermarkt op Marketupdate. Deze week een grafiek van de totale voorraad GOUD in ETF's, fondsen en exchanges. De prijzen van GOUD en zilver blijven vrijwel onveranderd, maar er was opnieuw veel volatiliteit in de markt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 15 december 2013

Jim Rogers: liever zilver dan GOUD

Als Jim Rogers echt zou moeten kiezen, dan opteert hij voor zilver boven GOUD. Dit omdat zilver volgens de goeroe nog meer in waarde heeft verloren dan GOUD het afgelopen jaar.

Jim Rogers sprak in een interview met BullionVault een lichte voorkeur uit voor zilver. Wie naar de zilvergrafiek over de afgelopen twaalf maanden kijkt (zie bijgevoegde grafiek) in euro’s ziet inderdaad een harde daling: begin 2013 noteerde een troy ounce zilver in euro’s nog bijna €25. Diezelfde troy ounce is nu te koop voor circa €14. Dat komt overeen met een daling van meer dan 40 procent. Zelfs GOUD heeft het het afgelopen jaar niet zo bont gemaakt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$