Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7987 artikelen gevonden. Artikel 3466 tot 3470
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 27 november 2013

Dit is waarom GOUD en zilver het zo moeilijk hebben

Er zijn er nog veel die geloven dat quantitative easing goed is voor GOUD, de laatste 2 jaar bewijzen echter het tegendeel. Doordat de Fed liet weten dat ze de rentevoet nog lange tijd op 0 % zullen houden - langer dan dat QE loopt - waren de aandelenbeleggers opgelucht. Zo blijft het geld vloeien naar TINA - naar aandelen, weg van al de rest.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 27 november 2013

Wat gebeurt er met de BTW op zilveren munten?

Er gingen de afgelopen week geruchten rond over een BTW-verhoging op zilveren munten per ingang van 2014. Dat blijkt niet van invloed te zijn op de Nederlandse markt, waar zilveren munten reeds voor het hoge 21% BTW-tarief verhandeld worden onder een speciale margeregeling. Lees meer daarover op GOUDstandaard.com.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 27 november 2013

Goldman Sachs koopt GOUD, maar zegt zijn klanten te verkopen

Venezuela heeft een probleem. Onder het vorige regime van Hugo Chavez werden de dollar reserves afgebouwd en de GOUDreserves opgebouwd. Helaas kan je nog steeds niet veel doen met GOUD in de internationale handel, daar heb je nog steeds Amerikaanse dollars voor nodig. En dat heeft Venezuela niet meer zoveel, maar Goldman Sachs wel.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 27 november 2013

Nieuw onderzoek: rommelden banken ook met de GOUDprijs?

De Duitse toezichthouder op de financiƫle markten, Bafin, onderzoekt hoe individuele banken participeren in het vaststellen van GOUD- en zilverprijzen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 27 november 2013

China importeerde in oktober 131,19 ton GOUD uit Hong Kong

China heeft in de maand oktober 131,19 ton GOUD geïmporteerd via Hong Kong, het belangrijkste importkanaal voor de Chinese GOUDmarkt. Al zes maanden op rij importeerde China netto meer dan 100 ton GOUD per maand. De bruto import verdubbelde in de eerste tien maanden van dit jaar ten opzichte van vorig jaar. De dalende GOUDprijs doet de Chinezen niets...Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$