Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 3471 tot 3475
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 25 december 2013

Is het wachten op een nieuwe revaluatie van GOUD?

In de afgelopen honderd jaar is er vier keer een nieuwe GOUDprijs vastgesteld voor de Amerikaanse dollar. Komt er weer een moment waarop de VS een nieuwe GOUDprijs zal afroepen, om de kredietwaardigheid van het dollarsysteem een boost te geven? Lees de analyse van 24 karaat op Marketupdate.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 24 december 2013

10.000 bitcoins voor 2 pizza’s

Bitcoins zijn het afgelopen jaar toch wel hét ultieme financiële instrument geweest om vermogensgroei te realiseren. Een ‘get rich fast‘ sprookje voor sommigen, terwijl anderen GOUD in handen hadden maar zich dit pas achteraf realiseerden.

We lieten u eerder dit jaar kennis maken met de Noor Kristoffer Koch: de man die in 2009 voor een schamele $27 zijn hand wist te leggen op 5.000 bitcoins. En Koch had geluk, véél geluk. Hij vergat dat hij ze had, totdat de media zich volop op bitcoins stortte. Eindelijk eens iemand die een foutje maakt en daar niet duur voor moet boeten, maar daar juist een fortuin aan over hield. Niet iedereen is zo gelukkig…

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 24 december 2013

GOUD: secular bull market zal zich hervatten

Bar en boos, zo kan de storm worden samengevat die over de GOUD markt is getrokken. De GOUDprijs kreeg geen enkele strohalm om zich aan vast te klampen, maar werd genadeloos onderuit gehaald. Iedereen vraagt zich of hoe lang de malaise bij GOUD nog kan duren.

Mark O’Byrne, executive director in Dublin GoldCore, heeft als verkoper van GOUDen baren en munten een jarenlange ervaring met de markt opgebouwd. Voor hem is het sentiment bij de GOUDhandelaren van doorslaggevend belang en wanneer we ons daarop baseren lijkt het ergste leed geleden.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 24 december 2013

Explosieve toename GOUDsmokkel in India

Dit jaar is er naar schatting zeven keer zoveel GOUD gesmokkeld als vorig jaar, het gevolg van importbeperkingen van de Indiase overheid. De importheffing werd stapsgewijs verhoogd van 2% naar 10%, maar dat heeft vooral meer illegale invoer van GOUD in de hand gewerkt. De smokkel wordt geschat op 150 tot 200 ton GOUD, tegenover een officiële import van 900 ton.

Bron: beursplein6.nl
Geplaatst: dinsdag 24 december 2013

GOUD onder de 1000 dollar in 2014

GOUD is volgens Nations verder van huis geraakt. ‘Met ‘huis’ bedoel ik dan ‘waarde’. Dit komt door het kwantitatieve verruimingsprogramma. GOUD hoort niet op de huidige 1200 dollar te staan en had nooit op 1500 dollar mogen staan.’Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$