Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8069 artikelen gevonden. Artikel 3471 tot 3475
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 december 2013

GOUD prijs krijgt wederom een boost

Heeft u recent nog GOUD gekocht? Misschien hebben we hier een domme vraag gesteld, want het lijkt alsof niemand momenteel geïnteresseerd is om nog het edelmetaal te kopen. De GOUDprijs hangt uitgeteld ergens in de touwen en de scheidsrechters zijn volop aan het tellen tot 10. Maar het knock-out moment zal niet worden bereikt.

We weten allemaal dat bewegingen in de GOUDprijs bijzonder krachtig zijn. Dat was in het verleden zo en dat zal in de toekomst ongetwijfeld zo blijven. Op 28 juni bereikte de GOUDprijs een dieptepunt van de afgelopen 34 maanden. Op dat moment kostte een troy ounce nog $1.180.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 december 2013

GOUD eind 2013 op $1.350

GOUD ligt er de afgelopen dagen, eigenlijk sinds vrijdag, tamelijk sterk bij. Volgens één aandelenstrateeg ligt een slotkoers per jaareinde van $1.350 voor de hand. Dat zou toch nog een aardige opsteker zijn voor de GOUD bulls.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 11 december 2013

Waarom zou je GOUD kopen?

Waarom zou je iets kopen wat in prijs daalt en geen dividend of rente oplevert? Je koopt het in elk geval niet om te speculeren op de korte of lange termijn. Maar wat moet je er dan wel mee? Een analyse van gastschrijver 24 karaat.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 11 december 2013

GOUD is uit de gratie, contraire beleggers weten dan genoeg

Met GOUD wil het maar niet lukken, het edelmetaal heeft een belabberd jaar achter de rug. Jan en alleman loopt zelfs met een grote boog om GOUD heen. Maar in zo’n situatie gaat bij ons juist een lampje branden.

Waarnemers op de GOUDmarkt zien momenteel geen enkel lichtpuntje meer aan de horizon. Met de regelmaat van een klok wordt de GOUDprijs neer gehamerd, waarbij het opvalt dat dit steeds gebeurt onder grote verhandelde volumes. Wie de verkopers zijn is bepaald onduidelijk.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 11 december 2013

Chinese vraag naar GOUD met 30 procent gestegen

GOUD wordt gedumpt door Westerse beleggers en opgepikt door landen als China, India en Turkije. De jongste cijfers van de World Gold Council laten weinig te raden over.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$