Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 3481 tot 3485
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 31 december 2013

GOUD en zilver nog NOOIT zo overVERkocht

Als er een ding is dat ik dit jaar (bij)geleerd heb als belegger, dan is het wel dat technische indicatoren de bovenhand halen op fundamentele indicatoren. Het huidige systeem op de beurzen is grotendeels computergestuurd met vooraf bepaalde parameters en technische punten dat technische analyse belangrijker is dan ooit. En wat zegt technische analyse ons, technische analyse zegt ons dat we eens zot moeten doen ...

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 31 december 2013

China importeerde in november 42% minder GOUD

China heeft in november veel minder GOUD geïmporteerd dan in voorgaande maanden, zo blijkt uit cijfers die vandaag gepubliceerd werden. Vergeleken met oktober daalde de import in november met 42 naar iets meer dan 76 ton. China passeert dit jaar India als grootste importeur van GOUD.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 30 december 2013

John Paulson maakt zich totaal niet druk om GOUDprijs

De legendarische hedge fund manager John Paulson ligt ‘s nachts niet wakker van de flink gedaalde GOUDprijs. Dat de GOUDprijs fors is gecorrigeerd, is een gegeven. Paulsen is categoriek: aan de bull case voor GOUD is wat hem betreft niets gewijzigd.

Niemand wordt op de financiële markten zo geassocieerd met GOUD als Paulson, die zijn reputatie verwierf door subprime mortgages te shorten vlak voor de grote crisis van 2008 en 2009 in alle hevigheid toesloeg. Hij gold en geldt nog als iemand die goed markttrends kan voorspellen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 30 december 2013

De wraak van GOUD

Het is een dramatisch jaar geweest voor de GOUDprijs en de GOUDmijnaandelen. Na 12 opeenvolgende jaarstijgingen zal jaar 13 het ongeluksjaar worden met een daling van meer dan een kwart. Maar volgens Arabian Money zal de GOUDprijs zijn wraak kennen in 2014 waarbij we naar de laatste fase van de stierenmarkt gaan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 30 december 2013

Wie gelooft in Bitcoin, moet deze vraag eens beantwoorden

De bodemwaarde van GOUD kan je stellen als hetgeen er over blijft in de financiële wereld als al de rest faalt. De bodemwaarde van een Amerikaanse dollar ligt in het gebruik om er belastingen mee te kunnen betalen in de Verenigde Staten en het feit dat de Federal Reserve garant staat om dollars op te kopen en ze te vernietigen als de waarde ervan meer dan 2 % per jaar daalt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$