EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
40
kliks
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
25
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3481 tot 3485 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 29 januari 2014

Is dit een valse uitbraak voor de GOUDmijnen?

Zoals u weet, willen we bij beurs.com graag alle kanten van de medaille tonen. We geloven sterk in GOUD en GOUDmijnen, maar het kan nooit kwaad om eens naar berichten te luisteren die onze thesis niet ondersteunen. Volgens Swing Trade is de huidige stijging van GOUD en GOUDmijnen dan ook een valse uitbraak, een dead-cat-bounce.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 28 januari 2014

Ron Paul: “Hierom is GOUD weer een veilige haven”

Ron Paul heeft een uitgesproken mening over GOUD, dat is inmiddels algemeen bekend. Zelfs na twee moeilijke jaren blijft GOUD voor Ron Paul dé absolute veilige haven in de turbulente financiële markten.

Ron Paul heeft dan ook minder aandacht voor de prijsbewegingen van GOUD op de korte termijn. Over de langere termijn zal immers blijken dat de recente prijsdaling slechts een minimale correctie was binnen de langetermijn opwaartse trend.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 28 januari 2014

Duitsland is erg GOUD minded

Duitsland behoort in Europa tot de koplopers op het gebied van fysieke GOUDaankopen. Daarom is men daar ook extra gevoelig voor geluiden over al dan niet vermeende manipulatie op de GOUDmarkt. Waar blijft verdere informatie?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 28 januari 2014

GOUDprijs daalt in aanloop naar de FOMC

Morgen weten we meer over het monetaire beleid van de Federal Reserve, want dan zal Bernanke voor de laatste keer in de rol van voorzitter een FOMC toelichting geven. Verschillende valuta, maar ook aandelenmarkten en edelmetalen, staan hierdoor onder druk. Beleggers wachten in spanning af of de tapering een vervolg krijgt.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 28 januari 2014

Duitsland: onrust over lot Duitse GOUDvoorraad groeit

Duitsland wil zijn GOUD deels terug. Het in de VS, het VK en Frankrijk opgeslagen GOUD komt echter maar zeer moeizaam richting de ‘Heimat.’ Waarom moet het jaren duren voor het Duitse GOUD weer in de kluizen van de Bundesbank komt te liggen?

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs