EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3481 tot 3485 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 10 februari 2014

Chinezen kochten in 2013 recordhoeveelheid GOUD

Vorig jaar zijn de verkopen van GOUD in China naar recordhoogte gestegen. In totaal werd er 1176 ton GOUD gekocht. De verkopen van GOUDen sieraden steeg met 43%. De verkopen van beleggingsGOUD, zoals GOUDbaren en GOUDen munten, steeg met 57%. 2013 was het eerste jaar dat de verkopen de 1000 ton overstegen.

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: zondag 9 februari 2014

GOUD en zilver report (Week 6)

De GOUDprijs kwam afgelopen week voor het eerst in meer dan twee maanden weer boven de €30.000 per kilo. De zilverprijs klom met 3,44% naar €472 per kilo. Volgens Citigroup is de bodem in GOUD wellicht bereikt. Wil je weten waarom ze dat denken, lees dan het wekelijkse rapport op Marketupdate.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 februari 2014

GOUD trekt steeds meer welgestelde Chinese kopers aan

GOUD blijft een hot item onder Chinezen: met het stijgen van de inkomens neemt de vraag naar het edelmetaal hand over hand toe. Nog even, en de wereld kijkt aan tegen China als grootste GOUDbezitter.

GOUD blijft een hot item onder Chinezen: met het stijgen van de inkomens neemt de vraag naar het edelmetaal hand over hand toe. Nog even, en de wereld kijkt aan tegen China als grootste GOUDbezitter.

Het verhaal is inmiddels welbekend: beleggers dumpten vorig jaar 869 ton via GOUD ETF’s in zowel de VS als Europa. De uitstroom uit deze fondsen is één van de redenen waarom de GOUDprijs vorig jaar met een forse 28 procent is gedaald. Het verkochte GOUD verhuisde grotendeels naar China.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 7 februari 2014

Hoeveel junior GOUDmijnen gaan dit overleven?

De sterke stijging van de GOUDprijs begin dit jaar heeft de GOUDmijnsector weer hoop gegeven. Maar sinds kort consolideert de GOUDprijs rond $ 1.250 met enkele kleine uitschieters naar boven en beneden. Tot op heden hebben de meeste GOUDmijnen de slachting in de sector overleefd, maar dit gaat niet blijven duren, zegt Michael Kosowan van Sprott Global Resource Investments.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 7 februari 2014

VrijGOUD: GOUD is geen geld

De relatie tussen geld en GOUD heeft altijd zeer gevoelig gelegen. De meningen zijn vandaag de dag misschien wel meer dan ooit verdeeld over dit onderwerp. We zien allemaal de tekortkomingen van ons geldsysteem, maar ook de terugkeer naar een GOUDstandaard wordt als onwenselijk gezien. Is er een andere optie?

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs