Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8099 artikelen gevonden. Artikel 3486 tot 3490
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 17 december 2013

Bitcoins door veel beleggers gebruikt om GOUD en zilver mee te kopen

Terwijl de discussie rond bitcoins nog in volle hevigheid woedt, kan de digitale ‘munt’ toch enkele opmerkelijke succesjes boeken. Ondanks de opkomst van een aantal concurrenten, met Litecoin voorlopig als meest bekende, blijft Bitcoin toch de meeste aandacht naar zich toetrekken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 17 december 2013

GOUDmijnen naderen bodem

GOUDmijnen worden over dezelfde kam geschoren als de GOUDprijs, maar terwijl er voor de GOUDprijs technisch gezien nog ruimte is om verder te dalen - lijken de GOUDmijnen op een bodem af te stevenen. Het is dan ook belangrijk om een onderscheid te maken, het is niet omdat de GOUDprijs daalt - dat GOUDmijnen ook moeten dalen. Historisch gezien herstellen GOUDmijnen zelfs enkele maanden voor de GOUDprijs.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 17 december 2013

GOUD: geen tapering in december, dan een herstel naar $1.300

Een spannende week voor beleggers die GOUD bezitten. De Fed zal deze week besluiten of zij vrolijk volop geld blijft printen, of dat er eindelijk een begin wordt gemaakt met het afbouwen van quantitative easing.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 16 december 2013

Dit is dé belangrijkste grafiek voor GOUD

Er is geen gebrek aan analyses over GOUD dezer dagen, sinds de fatale crash in april staat GOUD weer volop in de spotlight - helaas niet om positieve redenen. Volgens de Daily Reckoning is er echter slecht 1 grafiek voor GOUD die er echt toe doet, namelijk de Dow/Gold ratio.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 16 december 2013

Waar liggen de technische steun en weerstand van de GOUDprijs

Op weekbasis ligt er een stevige weerstand rond $ 1.265/70 en een sterke steun op $ 1.195. Op kortere termijn ligt er een weerstand tussen $ 1.245 - 55, indien de GOUDprijs $ 1.269 zou kunnen doorbreken, zou dit het technische plaatje minder negatief maken. Als deze weerstand overwonnen kan worden, kan de GOUDprijs naar $ 1.295 - $ 1.300.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$