Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8125 artikelen gevonden. Artikel 3486 tot 3490
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 24 december 2013

GOUD: secular bull market zal zich hervatten

Bar en boos, zo kan de storm worden samengevat die over de GOUD markt is getrokken. De GOUDprijs kreeg geen enkele strohalm om zich aan vast te klampen, maar werd genadeloos onderuit gehaald. Iedereen vraagt zich of hoe lang de malaise bij GOUD nog kan duren.

Mark O’Byrne, executive director in Dublin GoldCore, heeft als verkoper van GOUDen baren en munten een jarenlange ervaring met de markt opgebouwd. Voor hem is het sentiment bij de GOUDhandelaren van doorslaggevend belang en wanneer we ons daarop baseren lijkt het ergste leed geleden.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 24 december 2013

Explosieve toename GOUDsmokkel in India

Dit jaar is er naar schatting zeven keer zoveel GOUD gesmokkeld als vorig jaar, het gevolg van importbeperkingen van de Indiase overheid. De importheffing werd stapsgewijs verhoogd van 2% naar 10%, maar dat heeft vooral meer illegale invoer van GOUD in de hand gewerkt. De smokkel wordt geschat op 150 tot 200 ton GOUD, tegenover een officiële import van 900 ton.

Bron: beursplein6.nl
Geplaatst: dinsdag 24 december 2013

GOUD onder de 1000 dollar in 2014

GOUD is volgens Nations verder van huis geraakt. ‘Met ‘huis’ bedoel ik dan ‘waarde’. Dit komt door het kwantitatieve verruimingsprogramma. GOUD hoort niet op de huidige 1200 dollar te staan en had nooit op 1500 dollar mogen staan.’

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 23 december 2013

GOUD: het kan nóg gekker

Wie dacht dat het niet gekker kon op de GOUD markt, doet er goed aan hier verder te lezen. De al eerder gesignaleerde scheve posities zijn inmiddels compleet uit het lood geslagen.

Enige tijd geleden signaleerden we dat er een tamelijk ongezonde situatie was ontstaan op de Comex GOUD markt, waarbij iedereen hetzelfde spelletje speelde: short GOUD. Dat leidde ertoe dat er 69 ‘eigenaren’ één en dezelfde troy ounce gold claimen. Een uiterst ongezonde situatie wat tot ongelukken kan leiden. Echter, wie dacht dat het niet gekker kon, komt nu toch bedrogen uit.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 23 december 2013

Neemt China binnenkort de volledige GOUDmarkt over?

Lange tijd liepen de GOUDvoorraden op Comex leeg, met de kluis van JP Morgan op kop. De laatste 2 maanden is er echter 20 ton fysiek GOUD bijgekomen in de kluis van JP Morgan. Volgens Silver Doctors kan het wel eens zijn dat dit allemaal GOUDbaren van 1 kg zijn, zoals ze graag hebben in China. Werkt JP Morgan in opdracht van China?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$