Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7985 artikelen gevonden. Artikel 3486 tot 3490
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 22 november 2013

Top hedge fund manager over de beurs, aandelen en GOUD

Sommige hedge fund managers hebben een track record om U tegen te zeggen. Kijk mee in de portefeuille van één van ‘s werelds allerbeste hedge fund managers.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 22 november 2013

Is de GOUDprijs op weg naar $ 1.000?

GOUD en zilver zitten weer in een dalende lijn en komen weer dicht in de buurt van de laagste niveaus eind juni. Vele beleggers vragen zich dan ook af of de GOUDprijs verder kan dalen naar de magische grens van$ 1.000. Met een mogelijke 'tapering' in december door de Federal Reserve, zou dat best eens kunnen - aldus Yahoo Finance.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 22 november 2013

Goldman Sachs verwacht verdere daling GOUDprijs

Het goddelijke Goldman Sachs verwacht dat de GOUDprijs nog verder naar beneden gaat. Voor 2014 rekenen analisten van de bank op een verdere prijsdaling van 15%. Dit jaar is de prijs van GOUD al met een kwart gezakt. Ondertussen blijven landen als China, India en Rusland GOUD kopen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 22 november 2013

Hoe heeft de GOUDmarkt de piek van 2011 kunnen missen?

Eric Sprott van Sprott Asset Management LP is een van de grootste voorstanders van GOUD en zilver. Sinds het begin van deze eeuw heeft Sprott dan ook ontzettend veel geld verdiend met GOUD, zilver, GOUD- en zilvermijnen te kopen. De laatste 2 jaar heeft dit echter niet gebracht wat ervan verwacht werd. Hoe komt het dat de meeste de piek en de daling van de GOUDprijs niet zagen aankomen?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 november 2013

Dit is hoe wanhopig men is naar GOUD in India

De Indiase beperkingen op de import van GOUD missen hun effect niet. Officiële import van GOUD in India daalde de laatste maanden. Het zorgde er echter ook voor dat de zwarte GOUDmarkt floreert en dat de Indiase bevolking steeds creatiever wordt om GOUD het land in te smokkelen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$