Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8026 artikelen gevonden. Artikel 3496 tot 3500
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 29 november 2013

Marketupdate lezers laten zich niet afschrikken door daling GOUDprijs

De Marketupdate lezers laten zich niet afschrikken door een verdere daling van de GOUDprijs. Als de GOUDprijs nog 20% zakt denkt bijna 70% eraan om meer GOUD te kopen. Slechts 3% geeft aan te willen verkopen na een dergelijke prijsdaling. Een op de vijf zal niet kopen of verkopen of weet het nog niet.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

Wil Venezuela GOUD ruilen voor dollars?

Venezuela heeft een tekort aan dollars en daarom is de inflatie behoorlijk uit de hand gelopen. In oktober stegen de prijzen op jaarbasis met meer dan 50%. Goldman Sachs en Bank of America reiken Venezuela de helpende hand toe, zo lang ze maar wat GOUD als onderpand in willen leggen. Maar zit Venezuela daar wel op te wachten?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

GOUDprijs is klaar voor een kleine bear-market rally

De meeste GOUDanalyses zijn negatief. De mogelijkheid tot tapering in december speelt de GOUDprijs parten zodat de GOUDprijs onderdrukt blijft tot hier meer duidelijkheid over bestaat. Maar vanuit een Elliott Wave perspectief lijkt de GOUDprijs klaar om een mini bear-market rally neer te zetten, aldus Ramki Ramakrishnan op MarketWatch.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

Liever bitcoins dan GOUD?

Bitcoins stegen gisteren tot ruim boven de $1.000. Tussen beleggers woedt inmiddels een felle discussie of bitcoins de plaats van GOUD als hét alternatief voor fiat geld hebben overgenomen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

Is Bitcoin de doodsteek voor GOUD?

Een alternatief voor fiatgeld, waar je overal ter wereld mee kan betalen, dat dient als veilige haven en wat niet oneindig bijgemaakt kan worden; deze omschrijving is van toepassing op GOUD,... maar ook op Bitcoin zegt MarketWatch.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$