EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3496 tot 3500 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

Heeft Europa nog GOUD om de Petrodollar uit de dagen

Is de euro nog een valabel alternatief voor de petrodollar? Dat er de komende jaren iets moet veranderen op het internationaal monetair toneel, dat staat als een paal boven water. De kans is groot dat diegene met het meeste GOUD, het meeste te zeggen zal hebben. Dit is onder andere de reden waarom de Chinezen zoveel GOUD inslaan. Maar hoe zit het met het Europese GOUD?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

GOUD dient opnieuw als veilige haven

Het is opvallend met welk gemak de GOUDprijs in de eerste weken van 2014 een herstel heeft laten zien. De technische weerstand op $1.250 leek nauwelijks problemen op te leveren, hoewel veel waarnemers hadden vermoed dat het een zware klus zou worden om die te ronden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

Golden Cross voor junior GOUDmijnen?

Junior GOUDmijnen op de Canadese beurs zitten stevig in de lift de laatste weken. Sinds begin dit jaar steeg de S&P/TSX Venture Composite Index van 890 punten naar 980 punten om daarna terug te vallen naar 940. In dit proces werd het 50-daags en 200-daags gemiddelde opwaarts doorbroken. Er is zelfs een 'golden cross' in de maak, dit is een zeer bullisch signaal.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

Koperprijs op het laagste niveau in twee maanden

Op de markten voor grondstoffen is het sentiment nogal wisselvallig te noemen. De koperprijs staat op het laagste niveau van de afgelopen twee maanden terwijl de GOUDprijs de afgelopen weken weer in wat betere doen was, hoewel de grote doorbraak voorlopig nog is uitgebleven. Veel waarnemers zijn echter van mening dat GOUD krachten aan het verzamelen is om die doorbraak te forceren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

GOUD beschermt tegen geldontwaarding

GOUD wordt vaak bestempeld als een hedge tegen inflatie, maar daar valt het nodige op af te dingen. Zo is de GOUDprijs in euro's en dollars  vorig jaar fors onderuit gegaan, terwijl de inflatie niet opeens sterk veranderd is. GOUD is eigenlijk een hedge tegen geldontwaarding, want in verschillende vreemde valuta werd GOUD het afgelopen jaar nauwelijks goedkoper. Een grafiek op Marketupdate laat dat zien.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs