Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8165 artikelen gevonden. Artikel 351 tot 355
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 januari 2017

Dit is een zeer sterk koopsignaal voor edelmetalen

Wanneer we over edelmetalen lezen, denken we steeds aan GOUD en zilver. Maar er zijn nog 2 edelmetalen: palladium en platina. Beide metalen kennen een knallende start van 2017. Dit is dan ook een zeer sterk koopsignaal voor edelmetalen in het algemeen.

Palladium is in de eerste 2 weken van het jaar de best presterende grondstof. In de eerste week alleen al steeg palladium 11%. En wie naar onderstaande grafiek kijkt, kan zien dat de grondstof in een gezonde opwaartse trend zit. We kunnen dus nog meer verwachten van palladium.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: donderdag 12 januari 2017

Is herwaardering GOUD oplossing voor monetaire crisis?

Centrale banken kunnen hun GOUDvoorraden herwaarderen om het financiële systeem te herkapitaliseren. Door GOUD tegen een hogere waarde op de balans te zetten kan er meer geld in omloop worden gebracht, bijvoorbeeld om de staatsschulden te verlagen, de economie te stimuleren en de bankensector te herkapitaliseren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 12 januari 2017

Prince: geen fan van aandelen, wel van GOUD!

Funklegende Prince was een bijzonder talentrijke artiest. Vooral omdat hij er niet voor terug schrok om volledig zijn eigen ding te doen. Ook op financieel vlak deed hij dat.

Details over de financiële situatie van Prince werden deze week bekend gemaakt. Een eerste inventaris werd opgemaakt om de vele activa van de zanger in kaart te brengen en de erfenis te regelen.

Uit deze documenten blijkt dat de artiest allesbehalve een conventionele belegger was. Zijn excentrieke karakter leidde tot een heel opmerkelijke beleggingsportefeuille.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: donderdag 12 januari 2017

Kruissnelheid terug voor GOUDmijnaandelen!

We kregen in de voorbije weken wel vaker de vraag/opmerking of we GOUD nog wel volgden, want is was ‘zo akelig stil’. Maakt u zich vooral geen zorgen, bij Slim Beleggen blijft GOUD een fundamenteel actief dat constant in ons vizier staat.

Echter, wat de meeste beleggers moeten leren, is om niet iedere dag naar de GOUDprijs te kijken. En vooral niet ieder uur van de dag.

Je zit dan in een figuurlijke achtbaan, waar je emoties maar moeilijk vat op krijgen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 januari 2017

Beleggers verliezen het vertrouwen in GOUD

De GOUDprijs heeft er een bewogen beursjaar opzitten. In het jaar 2016 wist het gele edelmetaal tijdens de eerste maanden van het jaar flink in waarde te stijgen en het edelmetaal was zelfs even het best presterende product binnen de financiële markten.

Sinds de zomer zijn de rollen echter omgedraaid. De GOUDprijs zit sinds augustus in een dalende trend en steeds meer beleggers beginnen hun vertrouwen in het edelmetaal te verliezen. Per saldo wist de GOUDprijs in 2016 in waarde te stijgen, maar gezien de winsten die er in de zomer nog op de borden stonden, is dat slechts een schrale troost.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$