Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 3501 tot 3505
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 23 december 2013

Positief scenario voor GOUD is ongewijzigd

GOUD: de laatste weken hebben we er tientallen rapporten over gelezen. De feiten liegen er niet om: de GOUDprijs is sinds het begin van dit jaar met ruim een kwart gedaald.

Credit Suisse, HSBC, Morgan Stanley en Goldman Sachs: allemaal ze hun voorspellingen voor de GOUDprijs naar beneden aangepast. Je zou voor minder de handdoek in de ring gooien. Jim Rickards, auteur van de ‘Currency Wars‘ en senior managing director in New York bij Tangent Capital, laat er de slaap niet voor. Het positief scenario voor GOUD is volgens hem ongewijzigd gebleven. Hij weigert mee te huilen met de wolven die GOUD dood en begraven hebben verklaard.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 23 december 2013

Hedge funds ruiken bloed op de GOUDmarkt

Het zijn rustige tijden op de financiële markten, het volume ligt veel lager dan normaal door de feestdagen. Maar door de daling van de GOUDprijs naar $ 1.200 ruiken de hedge funds bloed waarbij ze de GOUDprijs door de stops van $ 1.179 zullen proberen te duwen, aldus ilver Doctors.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 22 december 2013

GOUD en zilver report (Week 51)

De GOUDprijs zakte afgelopen week met 2,37%, terwijl de prijs van zilver met iets meer dan 1% onderuit ging. Beleggers reageerden deze week op de tapering door GOUD in de verkoop te doen. Ook de obligatierentes liepen een beetje op door het besluit van de Federal Reserve. Steeds meer beleggers doen hun positie in GOUD van de hand, lees alle details op Marketupdate.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 20 december 2013

China wil geen dollars meer … maar GOUD!!

Voglens Bloomberg's Ken Goldman heeft China de meeste analisten altijd een hak gezet, zeker op het gebied van grondstoffen - kijk maar naar ijzererts, koper,... China was altijd de drijvende kracht achter de prijsevolutie. De prijs van GOUD gaat dan wel omlaag, maar China is de drijvende kracht achter de schermen van de GOUDmarkt. China wil geen Amerikaanse dollars meer, het wil GOUD.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 20 december 2013

Voor iedere ounce GOUD op de Comex circuleren 79 claims

Op de Comex worden termijncontracten voor GOUD verhandeld, een markt waar GOUDhandelaren en producenten het prijsrisico van hun fysieke voorraad kunnen afdekken. Op deze termijnmarkt circuleren 79 claims op elke troy ounce fysiek GOUD, een nieuw record.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$