EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3501 tot 3505 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

GOUD beschermt tegen geldontwaarding

GOUD wordt vaak bestempeld als een hedge tegen inflatie, maar daar valt het nodige op af te dingen. Zo is de GOUDprijs in euro's en dollars  vorig jaar fors onderuit gegaan, terwijl de inflatie niet opeens sterk veranderd is. GOUD is eigenlijk een hedge tegen geldontwaarding, want in verschillende vreemde valuta werd GOUD het afgelopen jaar nauwelijks goedkoper. Een grafiek op Marketupdate laat dat zien.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

Hedge funds steeds positiever op GOUD

Hedge funds breiden hun long posities in GOUD gestaag uit en minstens zo belangrijk: de grote short posities worden teruggedraaid. Het sentiment rond het edelmetaal verbetert, gesteund door onrust bij de Emerging Markets.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

FED mag, door fraude en oplichting, geen GOUD meer verhandelen

Al jarenlang houdt de media stil wat ik u nu ga vertellen. Iedereen hoort te weten wat er hem en haar financieel boven het hoofd hangt. De dollar is zijn eminente positie in de financiële wereld aan het verliezen en Amerika stevent op een heus faillissement af. Alle landen die hun munt hebben gekoppeld aan de dollar zullen mee worden getrokken in de Amerikaanse ellende indien ze op lokale schaal, dus in hun eigen land, geen orde op zaken gaan stellen en dollars gaan dumpen op de markt. Ook de euro en Britse pond zijn gekoppeld aan de dollar.

Lees verder op weebly.com
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

Nog goede redenen om GOUD te kopen

Met de crisis op de aandelenbeurzen, horen we weer steeds meer berichten dat GOUD een veilige haven is. GOUD is dan ook een van de best presterende activa in 2014 - wat een contrast met vorig jaar. Gisteren gaven we al 4 goede redenen om GOUD te kopen en Casey Research ziet nog meer goede redenen om nu GOUD te kopen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

GOUD: Chinese vraag explodeert

China is India definitief en ‘officieel’ voorbij gestreefd als grootste consument van GOUD. De vraag naar het edelmetaal is in China maar liefst vervijfvoudigd ten opzichte van tien jaar geleden. Wanneer wordt het Westen eens wakker?

De vraag naar GOUD in China blijft overweldigend groot, zo groot zelfs dat veel waarnemers hadden voorspeld dat het land in 2013 de grootst consument van het edelmetaal in de wereld zou worden. Daar is inmiddels ook al het bewijs van geleverd, meer bepaald in de vorm van het Thomson Reuters GFMS GOUDrapport.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs