Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 3511 tot 3515
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 12 december 2013

GOUDmijnaandelen koop je best NU!!

Het risico om de wind van voor te krijgen voor deze artikels is enorm, maar GOUDmijnaandelen noteren nu eenmaal ENORM goedkoop. Waarom beleggers iets kopen dat duur is en negeren wat goedkoop is - blijft een raadsel. Wie tegendraads wil beleggen en daarmee tegen de massa in gaat, moet wel enig geduld aan de dag leggen - een onderwaardering wordt niet van de ene op de andere dag weggewerkt.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 12 december 2013

Noord-Korea verkoopt GOUD aan China?

Volgens persbureau Yonhap heeft Noord-Korea dit jaar veel GOUD verkocht aan China. Het communistische land zou in economische crisis verkeren en om die reden GOUD verkocht hebben. Volgens de Zuid-Koreaanse overheid heeft haar geisoleerde noorderbuur een GOUDvoorraad van ongeveer 2.000 ton.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 december 2013

Arabische oliesjeiks zetten petrodollars maar al te graag om in GOUD

Blijkbaar zijn we hier in het Westen de waarde van het GOUD compleet vergeten. GOUD wordt hier beschouwd als een speculatief investeringsinstrument, goed om een stevige winst op te leveren wanneer de GOUDprijs toevallig een stijgende trend vertoont. Investeren voor de lange termijn in GOUD is hier ‘not done’.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 december 2013

GOUD prijs krijgt wederom een boost

Heeft u recent nog GOUD gekocht? Misschien hebben we hier een domme vraag gesteld, want het lijkt alsof niemand momenteel geïnteresseerd is om nog het edelmetaal te kopen. De GOUDprijs hangt uitgeteld ergens in de touwen en de scheidsrechters zijn volop aan het tellen tot 10. Maar het knock-out moment zal niet worden bereikt.

We weten allemaal dat bewegingen in de GOUDprijs bijzonder krachtig zijn. Dat was in het verleden zo en dat zal in de toekomst ongetwijfeld zo blijven. Op 28 juni bereikte de GOUDprijs een dieptepunt van de afgelopen 34 maanden. Op dat moment kostte een troy ounce nog $1.180.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 december 2013

GOUD eind 2013 op $1.350

GOUD ligt er de afgelopen dagen, eigenlijk sinds vrijdag, tamelijk sterk bij. Volgens één aandelenstrateeg ligt een slotkoers per jaareinde van $1.350 voor de hand. Dat zou toch nog een aardige opsteker zijn voor de GOUD bulls.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$