Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8128 artikelen gevonden. Artikel 3521 tot 3525
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 16 december 2013

GOUD: wie bezit wat?

GOUD is hard op weg om voor het eerst in 13 jaar lager te sluiten dan waar het op 1 januari begon. Welke 10 landen beschikken eigenlijk over de grootste GOUDreserves? Wij zochten het voor u uit.

Bron: debitcoin.org
Geplaatst: zondag 15 december 2013

Top in Bitcoin, bodem in GOUD?

In deze editie van De Week van Bitcoin gaan we in op de correctie in de bitcoinprijs (van $1200 naar $800), we bespreken een mogelijke bodem in de GOUDprijs, de dynamiek in de altcoins, GOUDhandelaren die actief worden in de Bitcoinmarket, en de sessie bij Ordina met de discussie tussen Kees de Kort en Tuur Demeester.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 15 december 2013

GOUD en zilver report (Week 50)

Lees het wekelijkse rapport over de GOUDmarkt en zilvermarkt op Marketupdate. Deze week een grafiek van de totale voorraad GOUD in ETF's, fondsen en exchanges. De prijzen van GOUD en zilver blijven vrijwel onveranderd, maar er was opnieuw veel volatiliteit in de markt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 15 december 2013

Jim Rogers: liever zilver dan GOUD

Als Jim Rogers echt zou moeten kiezen, dan opteert hij voor zilver boven GOUD. Dit omdat zilver volgens de goeroe nog meer in waarde heeft verloren dan GOUD het afgelopen jaar.

Jim Rogers sprak in een interview met BullionVault een lichte voorkeur uit voor zilver. Wie naar de zilvergrafiek over de afgelopen twaalf maanden kijkt (zie bijgevoegde grafiek) in euro’s ziet inderdaad een harde daling: begin 2013 noteerde een troy ounce zilver in euro’s nog bijna €25. Diezelfde troy ounce is nu te koop voor circa €14. Dat komt overeen met een daling van meer dan 40 procent. Zelfs GOUD heeft het het afgelopen jaar niet zo bont gemaakt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 14 december 2013

Experts verwachten een snelle bounce van de GOUDprijs

De GOUDprijs zal volgens diverse experts vroeg in 2014 een stevige bounce laten zien. Welnu, dat werd na een belabberd 2013 ook hoog tijd. Lees hier waarom die experts zo bullish draaien op het edelmetaal.

Experts lieten op CNBC gisteren weten te rekenen op een snelle bounce in de GOUDprijs. En wel zo vroeg als begin volgend jaar. We kunnen u bijna horen denken dat dit ook wel eens tijd werd. Nu is de wens wellicht de vader van de gedachte, maar wij zijn toch erg benieuwd wáárom diverse expert van mening zijn dat een snelle draai begin volgend jaar opportuun is.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$