EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3526 tot 3530 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 30 januari 2014

Waar is ons GOUD gebleven

De Nederlandsche Bank zegt 613 ton GOUD te bezitten. 11% daarvan is opgeslagen in Amsterdam. 20% van het GOUD is naar verluidt in Ottawa ondergebracht. Het ligt er al sinds de Tweede Wereldoorlog. Een andere 20% van het Nederlandse GOUD is in Londen.

[...]

Lees verder op BeursBox.nl
Geplaatst op: woensdag 29 januari 2014

Deze miljardairs kopen nu GOUD!

Je krijgt niet iedere dag enkel miljardairs aan eenzelfde tafel verzameld. Cambridge House kreeg het toch klaar. Ze hadden enkele klinkende namen uit de financiële industrie in hun panel.

Te gast waren Frank Giustra, Rick Rule, Frank Holmes en Murray John. Deze goeroes gaven hun mening over de stand van de globale economie en de financiële markten. Er is alvast een zaak waar de heren het over eens zijn: je moet GOUD hebben, nu meer dan ooit!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 29 januari 2014

Deflatie: slecht voor aandelen – goed voor GOUD?

Deflatie lijkt het sleutelwoord te worden in 2014. Volgens vele is deflatie ook slecht voor de GOUDprijs, maar Financial Sense ziet een scenario waarbij deflatie slecht zal zijn voor de aandelenbeurzen, maar goed voor de GOUDprijs. Deflatie zorgt voor onrust op de markten waar de GOUDprijs van zou kunnen profiteren. De laatste 10 tot 15 jaar profiteerden obligaties en GOUD zelfs meer van deflatie dan van inflatie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 29 januari 2014

Speculatie over India ondersteunt de GOUDprijs

India blijft een belangrijke rol op de GOUDmarkt spelen. Dat is eigenlijk helemaal niet naar de zin van de regering in New Delhi, want de GOUDhonger van haar landgenoten is haar langer een doorn in het oog. Die GOUDhonger is namelijk zo groot dat ze de lopende rekening helemaal scheef trekt.

De traditie wil dat in India zowel bij huwelijken als bij de grote najaarsfeesten cadeautjes worden gegeven. Wat kan een vrouw meer plezier doen dan GOUDen sieraden? De Indiase mannen aarzelen niet om diep in de buidel te tasten om GOUDen juwelen te kopen. Maar daarbij doet zich één groot probleem voor.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 29 januari 2014

Nu weet u waarom Turken GOUD kopen

Turken hebben een bijzondere voorkeur voor GOUD en de volgende grafiek laat precies zien waarom dat zo is. We weten dat valuta over een lange termijn aan koopkracht verliezen, maar de snelheid waarmee dat gebeurt kan per land wel behoorlijk verschillen.

Turken hebben een bijzondere voorkeur voor GOUD en de volgende grafiek laat precies zien waarom dat zo is. We weten dat valuta over een lange termijn aan koopkracht verliezen, maar de snelheid waarmee dat gebeurt kan per land wel behoorlijk verschillen.

De grafiek laat de ontwikkeling van de GOUDprijs zien in 19 verschillende valuta, waarbij de prijs in iedere valuta geïndexeerd is naar 1 januari 1999. Op die manier is het mogelijk om de prijsontwikkeling van GOUD in verschillende valuta te vergelijken. Zoals u ziet is de GOUDprijs in de meeste valuta over de afgelopen 15 jaar drie tot tien keer over de kop gegaan. Dat lijkt veel, maar het is niet is vergelijking met de GOUDprijs in Turkse lira.

Lees verder op
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs