Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 3526 tot 3530
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 10 december 2013

Enorme run op GOUD in Turkije

GOUD blijkt niet alleen in Azië sterk in trek, ook Turkije heeft het afgelopen jaar volop geprofiteerd van de lage GOUDprijs. Turkije importeerde een record hoeveelheid van 271 ton GOUD t/m november.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 10 december 2013

Verdere daling verwacht bij de GOUDmijnen

De bodem is nog niet in zicht. GOUDmijnbedrijven hebben het zwaar te verduren schrijft IEXProfs. Veel van deze bedrijven zijn dit jaar de helft of meer van hun waarde kwijtgeraakt. Analisten verwachten een verdere daling in 2014. De koersdaling bij de mijnbedrijven is twee keer zo groot als de prijsdaling van GOUD.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 9 december 2013

GOUDprijs in schemerzone

De GOUDprijs hield afgelopen vrijdag, tegen alle verwachting in, goed stand op een beter dan verwacht banenrapport uit de VS. Toch bevindt de GOUDprijs zich momenteel in een soort schemerzone.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 9 december 2013

COT Data voorspelt bodem GOUDprijs

In juni 2013 bodemde de GOUDprijs voor de eerste keer dit jaar met een koers op het laagste niveau in 2 jaar. Op dat moment stonden de commercial gold futures (de GOUDmijnen) op een zeer laag netto short positie. Ook nu lijkt de GOUDprijs rond hetzelfde niveau een bodem te vinden en staan de commercial gold futures voor het eerst sinds 2001 zelfs netto long - aldus  ...

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 9 december 2013

De krapte op de fysieke GOUDmarkt

Raffinaderijen in Zwitserland draaien 24/7 om GOUDbaren om te smelten met als bestemming China. Volgens Alex Stanczyk is de krapte op de GOUDmarkt nog nooit zo groot geweest, dit blijkt uit getuigenissen ter plaatse. Het is daarom voor hem ook een raadsel waarom het zo lang duur vooraleer de papieren GOUDmarkt reageert. De overdracht van welvaart van west naar oost stopt niet, aldus  ...Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$