Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7983 artikelen gevonden. Artikel 3531 tot 3535
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 8 november 2013

Perth Mint ziet verkoop GOUD stijgen

De Australische Perth Mint heeft in oktober weer wat meer GOUDen munten en GOUDbaren verkocht, zo blijkt uit de laatste cijfers van het munthuis. Vergeleken met vorig jaar verkocht het Australische munthuis dit jaar al 47,5% meer GOUD en 30,5% meer zilver. Australië heeft na China de grootste GOUDmijnproductie ter wereld en produceert veel GOUDstaven en munten voor de Chinese markt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 8 november 2013

Kan Bitcoin een wereldreservemunt worden?

Volgens vele is GOUD nog steeds de enige waardevolle globale reservemunt. Maar kan een virtuele munt ook een wereldreservemunt worden?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

Een verrassende ontdekking over de GOUD-ETF’s

Er is veel te doen dit jaar over de uitstroom van fysiek GOUD uit de GOUD-ETF GLD. Hoewel GLD veruit de grootste GOUD-ETF is, is het zeker niet de enige.

vond het eens interessant om te kijken wat er met de GOUDvoorraad van de andere grote GOUD-ETF's is gebeurd.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

DOCU : Uw persoonlijke data zijn GOUD waard

Wie we zijn, onze voorkeuren op tal van gebieden, onze leefsituatie – het wordt allemaal met maar meest zonder ons eigen medeweten verzameld, in kaart gebracht en…verkocht! Verkocht aan bedrijven en al wie er maar belang in stelt en ervoor wil betalen (en ook de overheid kan als zij dat wil er in snuisteren).  Blijkbaar zijn onze persoonlijke data GOUD waard…  Via ons belgedrag, ons surfgedrag, zeker ook via de sociale media zoals Facebook en Twitter geven we vrijwillig, eigenlijk zonder het te beseffen vaak, ons privéleven vrij.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

GOUD en het monetaire systeem: Het conflict tussen de VS en de EU

Na de ontkoppeling van de dollar aan GOUD in 1971 kwam de vraag op of GOUD nog wel een rol moest spelen in het internationale monetaire systeem. De VS wilde de rol van GOUD compleet uitfaseren, terwijl de Europeanen graag de disciplinerende werking van GOUD in het systeem wilden houden. Deze discussie werd (en wordt nog steeds) op het allerhoogste niveau gevoerd. Lees er meer over op Marketupdate...Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$