EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3531 tot 3535 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 22 januari 2014

De beste beleggingen van de afgelopen dertien jaar

De beste beleggingen sinds 2001 waren aandelen in opkomende markten, GOUD en vastgoed. Deze categorieën haalden elk een gemiddelde rendement van meer dan 10% per jaar. De S&P 500 index en grondstoffen haalden het minste rendement.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 22 januari 2014

John Najarian: Nu is het moment om op de GOUDmijnen te springen

John Najarian is een trader die het snelle geld volgt. Maar hij schetst wel een perfect beeld hoe je tegen de GOUDmarkt moet aankijken. Je koopt fysiek GOUD als een soort verzekering tegen financieel onheil. Dat is net als een brandverzekering: je hoopt het nooit nodig te hebben, maar je zult blij zijn als het toch zover is. Wil je echt handelen in GOUD, dan moet je bij de GOUDmijnen zitten en het moment is daar om mee te zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 22 januari 2014

Singapore zet plannen GOUDprijs fixing in de ijskast

Singapore heeft haar plannen voor een Aziatische versie van de GOUDprijs fixing op standby gezet. Door het onderzoek van de Duitse toezichthouder is de fixing in een negatief daglicht gekomen. Singapore wil een eigen fixing opzetten die beter aansluit bij de Aziatische handelsuren. China en India zijn met afstand de grootste afnemers van fysiek GOUD in de wereld.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 22 januari 2014

GOUDprijs fixing gaat op de schop

De vijf banken die betrokken zijn bij de fixing van de GOUDprijs hebben een commissie opgestart om advies te geven over verbeteringen in de procedure. Dat zegt een goed ingevoerde bron tegenover Bloomberg. De GOUDprijs fixing staat ter discussie, omdat het de betrokken handelaren voorkennis geeft over de GOUDmarkt.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs