Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 3536 tot 3540
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 12 december 2013

Noord-Korea verkoopt GOUD aan China?

Volgens persbureau Yonhap heeft Noord-Korea dit jaar veel GOUD verkocht aan China. Het communistische land zou in economische crisis verkeren en om die reden GOUD verkocht hebben. Volgens de Zuid-Koreaanse overheid heeft haar geisoleerde noorderbuur een GOUDvoorraad van ongeveer 2.000 ton.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 december 2013

Arabische oliesjeiks zetten petrodollars maar al te graag om in GOUD

Blijkbaar zijn we hier in het Westen de waarde van het GOUD compleet vergeten. GOUD wordt hier beschouwd als een speculatief investeringsinstrument, goed om een stevige winst op te leveren wanneer de GOUDprijs toevallig een stijgende trend vertoont. Investeren voor de lange termijn in GOUD is hier ‘not done’.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 december 2013

GOUD prijs krijgt wederom een boost

Heeft u recent nog GOUD gekocht? Misschien hebben we hier een domme vraag gesteld, want het lijkt alsof niemand momenteel geïnteresseerd is om nog het edelmetaal te kopen. De GOUDprijs hangt uitgeteld ergens in de touwen en de scheidsrechters zijn volop aan het tellen tot 10. Maar het knock-out moment zal niet worden bereikt.

We weten allemaal dat bewegingen in de GOUDprijs bijzonder krachtig zijn. Dat was in het verleden zo en dat zal in de toekomst ongetwijfeld zo blijven. Op 28 juni bereikte de GOUDprijs een dieptepunt van de afgelopen 34 maanden. Op dat moment kostte een troy ounce nog $1.180.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 december 2013

GOUD eind 2013 op $1.350

GOUD ligt er de afgelopen dagen, eigenlijk sinds vrijdag, tamelijk sterk bij. Volgens één aandelenstrateeg ligt een slotkoers per jaareinde van $1.350 voor de hand. Dat zou toch nog een aardige opsteker zijn voor de GOUD bulls.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 11 december 2013

Waarom zou je GOUD kopen?

Waarom zou je iets kopen wat in prijs daalt en geen dividend of rente oplevert? Je koopt het in elk geval niet om te speculeren op de korte of lange termijn. Maar wat moet je er dan wel mee? Een analyse van gastschrijver 24 karaat.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$