Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7985 artikelen gevonden. Artikel 3536 tot 3540
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

DOCU : Uw persoonlijke data zijn GOUD waard

Wie we zijn, onze voorkeuren op tal van gebieden, onze leefsituatie – het wordt allemaal met maar meest zonder ons eigen medeweten verzameld, in kaart gebracht en…verkocht! Verkocht aan bedrijven en al wie er maar belang in stelt en ervoor wil betalen (en ook de overheid kan als zij dat wil er in snuisteren).  Blijkbaar zijn onze persoonlijke data GOUD waard…  Via ons belgedrag, ons surfgedrag, zeker ook via de sociale media zoals Facebook en Twitter geven we vrijwillig, eigenlijk zonder het te beseffen vaak, ons privéleven vrij.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

GOUD en het monetaire systeem: Het conflict tussen de VS en de EU

Na de ontkoppeling van de dollar aan GOUD in 1971 kwam de vraag op of GOUD nog wel een rol moest spelen in het internationale monetaire systeem. De VS wilde de rol van GOUD compleet uitfaseren, terwijl de Europeanen graag de disciplinerende werking van GOUD in het systeem wilden houden. Deze discussie werd (en wordt nog steeds) op het allerhoogste niveau gevoerd. Lees er meer over op Marketupdate...

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

CEO Delhaize krijgt GOUDen handdruk van 7,6 miljoen euro

Pierre-Olivier Beckers, de CEO van voedingsdistributiegroep Delhaize die aan zijn laatste dag als topman bezig is, krijgt een opzegvergoeding van 7,6 miljoen euro. Dat blijkt uit het kwartaalbericht dat de groep vandaag publiceerde en wordt bevestigd door een woordvoerder.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 7 november 2013

World Gold Council wil witte vlag voor GOUD niet strijken

Beleggers in GOUD hebben het het afgelopen jaar behoorlijk lastig gehad. De aandelenmarkten stegen vrolijk verder, de GOUDprijs stond stevig onder druk. Wat zijn de perspectieven?

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 6 november 2013

Sentiment in de GOUDmarkt laat verbetering zien

Er bestaat zelfs een index voor het sentiment in de GOUDmarkt... Handelaar BullionVault meet de verhouding tussen het aantal klanten dat GOUD koopt en GOUD verkoopt en maakt daar een index van. Bij een cijfer boven de 50 zijn er meer kopers dan verkopers. In oktober kwam het cijfer uit op 54,3, het hoogste niveau in zes maanden. Het record was in september 2011, toen de index uitsloeg naar 71,1.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$