Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 3546 tot 3550
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 10 december 2013

Duitsland is verantwoordelijk voor de daling van de GOUDprijs

De zwakte van de papieren GOUDprijs, werkt paradoxaal genoeg de vraag naar fysiek GOUD in de hand zegt Tocqueville fund manager John Hathaway. “

The paper tail is wagging the physical dog in the gold market,”. De vraag naar GOUD buiten de Verenigde Staten en vooral de vraag van Duitsland heeft de fysieke bodem van onder de GOUDmarkt getrokken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 10 december 2013

GOUD kopen met Bitcoin gaat in Europa steeds makkelijker

Gisteren opende de Rotterdamse GOUDhandelaar ZilverGOUDwinkel.nl haar deuren voor Bitcoin. Eigenaar Rik Roorda stelt in het persbericht:

"Wij accepteren bitcoins omdat hiermee wereldwijd snel, eenvoudig en veilig betaald kan worden... De technologie achter bitcoins maakt het volgens ons tot een interessante betaaleenheid. Daarnaast kan het gezien worden als een interessante belegging. Gezien de sterke koerschommelingen kan er volop gespeculeerd worden."

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 10 december 2013

Premie op GOUD stijgt naar $180 in India

De premie op GOUD is in India gestegen tot $180 per troy ounce, zo schrijft Mineweb. Door de importbeperkende maatregelen is het aanbod van nieuw GOUD sterk teruggevallen. Ook het aanbod van sloopGOUD loopt terug, waardoor er steeds hogere premies betaald worden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 10 december 2013

Het volgende land dat zijn GOUD terug wil

Het was enige tijd stil rond de repatriatie van GOUD. Na Venezuela zette vooral Duitsland de toon om het fysieke GOUD dat zij in bezit hebben, terug binnen de eigen landsgrenzen te brengen. Daarna volgde ook nog Nederland, Finland en Zwitserland. Nu gaan er ook steeds meer stemmen op dat Australië zijn GOUD wil terughalen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 10 december 2013

Enorme run op GOUD in Turkije

GOUD blijkt niet alleen in Azië sterk in trek, ook Turkije heeft het afgelopen jaar volop geprofiteerd van de lage GOUDprijs. Turkije importeerde een record hoeveelheid van 271 ton GOUD t/m november.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$