Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8005 artikelen gevonden. Artikel 3546 tot 3550
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 10 november 2013

GOUD en zilver report (Week 45)

De laatste nieuwtjes en cijfers uit de GOUDmarkt en de zilvermarkt lees je iedere zondag op Marketupdate. De prijzen van beide edelmetalen gingen de afgelopen week opnieuw onderuit, voornamelijk door het Amerikaanse banencijfer. Ondertussen blijft de vraag naar fysiek edelmetaal groot, zo blijkt uit cijfers van de Amerikaanse en Australische munthuizen.

Bron: nos.nl
Geplaatst: zaterdag 9 november 2013

Einde recessie, hoera op de beurs

Einde recessie, hoera op de beurs

"Op Wall Street gaat het goed, nu de rest van de VS nog" Alex Proimos / Wikimedia / Creative Commons

Terwijl de economie nog met de naweeën zit van de crisis, beleven de beurzen GOUDen tijden. De Dow Jones Index, de belangrijkste graadmeter op Wall Street, bereikte gisteren zelfs de hoogste stand uit zijn geschiedenis. Vijf vragen over dit 'goede nieuws'.

Bron: rtvnh.nl
Geplaatst: zaterdag 9 november 2013

GOUDhandelaar opgepakt in Amsterdam

De FIOD heeft GOUDhandelaar Patrick O. aangehouden in zijn bedrijfspand in het Westelijk Havengebied in Amsterdam. De 49-jarige eigenaar van European Central Mint (ECM), dat GOUD en zilver levert aan onder meer banken, beleggers en pensioenfondsen, is samen met zakenpartner donderdag opgepakt, meldt De Telegraaf.

[...]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 9 november 2013
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 8 november 2013

Amerikaanse grootbanken zetten sterk in op een stijgende GOUDprijs

De netto long positie op GOUDfutures die de Amerikaanse grootbanken aanhouden, is tussen 3 september en 1 oktober gestegen met 13.101 contracten naar 58.007. Het is de op één na grootste netto long positie die de 3 tot 5 grootste Amerikaanse banken hebben aangehouden sinds ze afgelopen juni voor het eerst netto long gingen op GOUDfutures.  Het is dus duidelijk dat de Amerikaanse grootbanken een stijging van de GOUDprijs verwachten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$