EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3546 tot 3550 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 20 januari 2014

COMEX GOUDvoorraden op laagste niveau ooit

De GOUDvoorraden op de COMEX zijn inmiddels teruggelopen tot een gevaarlijk laag niveau. Waar is al dat GOUD eigenlijk gebleven en wie gaat al die verdwenen GOUDvoorraad weer aanzuiveren?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 20 januari 2014

Levering van Duitse GOUD ver achter op schema

De Duitse Bundesbank is vorig jaar gestart met het terughalen van 700 ton GOUD. Zo’n 20% van het totale GOUD dat aanwezig is in het buitenland. Aanleiding van deze beslissing was dat de FED een audit op de opslag van het Duitse GOUD niet toeliet. Hierop werd door Duitsland besloten om het GOUD deels terug te halen. 

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: zondag 19 januari 2014

Het wordt spannend op de Comex

Op de Comex is sinds medio 2013 een grote verandering opgetreden. Het aantal termijncontracten ten opzichte van de beschikbare hoeveelheid GOUD op de Comex is drastisch gewijzigd. Het aantal claimbewijzen  per eenheid beschikbaar GOUD op de Comex was de afgelopen jaren gemiddeld 15. Deze verhouding is de afgelopen maanden opgelopen naar 100!

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: zondag 19 januari 2014

GOUD en zilver report (Week 3)

De prijzen van GOUD en zilver komen de laatste twee weken nauwelijks van hun plaats. Afgelopen vrijdag noteerde GOUD in euro's €926 per troy ounce, een plus van 1,42%. De zilverprijs steeg met 1,65% naar €482 per kilo. Belangrijk zijn de nieuwe ontwikkelingen op de Chinese GOUDmarkt, de grootste afnemer van GOUD ter wereld. Ook waren er nieuwe ontwikkelingen inzake de Londen fixing van de GOUDprijs.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zondag 19 januari 2014

GOUDmarkt in februari in vuur en vlam

Miljardair Eric Sprott spreekt enkele verwachtingen uit over de GOUDmarkt die, als ze uitkomen, een explosief karakter zullen hebben en de GOUDmarkt op haar grondvesten zal doen schudden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs