Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 356 tot 360
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 20 december 2016

U wilde echt al inpakken met GOUD?

Indien Trump aan de macht zou komen, zou GOUD zijn rally van 2016 gestaag doorzetten. Althans, dit waren de voorspellingen van veel analysen, zelfs in de mainstream media. Van $1.082 dollar in januari 2016 doorbrak de prijs van een troy ounce de $1.350 barrière in de zomer, bleef daarna nog enkele maanden stabiel rond de $1.300 hangen waarna de GOUDprijs in reactie op FOMC berichten hard naar beneden tuimelde en nu zelfs rond de $1.130 beweegt, 17% lager dan de zomerpiek van $1.366. Nog altijd $50 hoger dan begin van dit jaar, echter is de psychische klap wel degelijk uitgedeeld aan het vertrouwen in dit beleggingsobject.

Trump gaat de nieuwe president van de Verenigde Staten worden, maar dit heeft de GOUDprijs ‘tot op heden’ nog geen goed gedaan. De vraag begint dan ook steeds meer te rijzen of beleggers het op moeten geven in GOUD. Immers lijkt het vertrouwen in de Amerikaanse economie sterk toe te nemen, heeft de Fed de rente verhoogt en is voornemens de rente in 2017 nog eens drie keer opwaarts bij te stellen.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: dinsdag 20 december 2016

Sharia-compliant GOUD transacties goed voor GOUD?

Financiële experts op het gebied van de islamitische wetgeving (sharia) hebben eindelijk regels voor GOUDtransacties ontwikkeld. Dit opent de weg naar veel actievere GOUD- en zilverhandel door islamitische instellingen, en kan op de lange termijn van aanzienlijke invloed zijn op de fysieke vraag naar de metalen.

Hoewel GOUD in de islamitische wereld zeer in trek is in de vorm van sieraden, heeft het een verwaarloosbare rol in de financiële sector als gevolg van onzekerheid over wat religieus toelaatbaar is. De nieuwe normen, die ook van toepassing zijn op zilver, helpen om dit te veranderen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 20 december 2016

Nieuw: Queens Beast Griffin GOUDen munt

Hollandgold heeft met de Queen’s Beast Griffin een nieuwe GOUDen munt aan haar assortiment toegevoegd. Deze prachtige GOUDen munt is onderdeel van de nieuwe tiendelige Queen’s Beast serie van het Britse munthuis, de Royal Mint. Deze nieuwe reeks munten staan in het teken van de heldhaftige beelden die de wacht hielden bij de kroning van Queen Elizabeth II.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 20 december 2016

De komende maanden worden cruciaal voor de GOUDprijs

De verkoopgolf op de GOUDmarkt is de laatste maanden zo krachtig geweest, dat de nieuwe uptrend gekraakt werd in de voorbije week. Momenteel zit GOUD terug in de neutrale zone. Dit betekent dat de trend onbepaald is, waardoor het volgende momentum opwaarts, maar ook neerwaarts kan worden.

Dit kan natuurlijk implicaties krijgen voor GOUD in de komende maanden en jaren. De vraag die iedere GOUDbelegger vandaag heeft: was dit een eerste correctie binnen de nieuwe stierenmarkt, of was dit een zogenaamde ‘bull trap’?

Om hier een zinvol antwoord op te formuleren, is het goed om eens een stap terug te zetten en diverse episodes te analyseren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 19 december 2016

GOUD: grootste turnaround kandidaat voor 2017

Henry To is een beleggingsadviseur bij CB Capital Partners. Ieder jaar presenteert hij de grootste turnaroud kandidaten voor het volgende jaar. Zijn 3 voorspellingen voor 2016 stegen 21%, 42% en 99%. Voor 2017 heeft hij maar 1 kandidaat: GOUD.

To is een trader met meer dan 20 jaar ervaring. Zijn ervaring leerde hem dat het beter is om een dalend aandeel te shorten dan om een stijgend aandeel te kopen. Dat komt omdat dalingen snel en hevig zijn terwijl stijgingen lang en gemoedelijk gaan. Maar de snelle en hevige dalingen stoppen ooit … en dan ontstaan interessante turnaround verhalen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$