Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8146 artikelen gevonden. Artikel 3551 tot 3555
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 11 december 2013

GOUD is uit de gratie, contraire beleggers weten dan genoeg

Met GOUD wil het maar niet lukken, het edelmetaal heeft een belabberd jaar achter de rug. Jan en alleman loopt zelfs met een grote boog om GOUD heen. Maar in zo’n situatie gaat bij ons juist een lampje branden.

Waarnemers op de GOUDmarkt zien momenteel geen enkel lichtpuntje meer aan de horizon. Met de regelmaat van een klok wordt de GOUDprijs neer gehamerd, waarbij het opvalt dat dit steeds gebeurt onder grote verhandelde volumes. Wie de verkopers zijn is bepaald onduidelijk.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 11 december 2013

Chinese vraag naar GOUD met 30 procent gestegen

GOUD wordt gedumpt door Westerse beleggers en opgepikt door landen als China, India en Turkije. De jongste cijfers van de World Gold Council laten weinig te raden over.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 10 december 2013

Denkt u dat de GOUDprijs nog verder kan dalen als u dit leest?

Het sentiment op de GOUDmarkt is bedroevend, technisch zien de grafieken voor GOUD er verschrikkelijk uit en heel de financiële wereld verteld de ene na de andere onwaarheid over GOUD. Daarom dat GOUD terug gaat stijgen, zegt Turd Ferguson. Om nu in GOUD te stappen heb je moed en overtuiging nodig.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 10 december 2013

Marc Faber doet enkele gepeperde uitspraken II

Marc Faber ging in een interview gisteren aardig los en kwam met enkele opmerkelijke, stevige uitspraken. Meer dan interessant genoeg voor beleggers om mee te krijgen. En daarom vandaag dan ook zelfs twee items aan Faber besteed.

Faber liet zich in deel I vooral uit over de geopolitieke spanningen in Azië, de dollar en de euro, GOUD en de Emerging Markets. In deel II komen de rijken ter aarde ter sprake, het geld printen van de centrale banken, (wederom) GOUD, mogelijk nare verrassingen in 2014 en zeepbellen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 10 december 2013

Wil Australië haar GOUDvoorraad ook terug?

In Australië is een petitie gestart om de GOUDvoorraad terug te halen naar eigen land. De tweede grootste GOUDproducent ter wereld heeft een voorraad van 80 ton, die vrijwel volledig in Londen opgeslagen ligt. Volgens de initiatiefnemer is de GOUDvoorraad een belangrijke reserve in crisistijd, een reserve die je liever op eigen bodem hebt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$