EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
Bron: Express.live
29
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 3551 tot 3555 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 10 januari 2014

Koop GOUDmijnen, zelfs als de GOUDprijs nog daalt!

Je zou het niet direct zeggen, maar de GOUDmijnaandelen zijn zeer in trek bij de (grote) beleggers. The Direxion Daily Gold Miners Bull 3x Shares (NUGT) ETF verloor 90 % van zijn waarde de laatste 12 maanden, maar zag zijn activa groeien van $ 460 miljoen naar $ 642 miljoen. De Market Vectors Gold Miners ETF (GDX) verloor meer dan 50 % van zijn waarde, maar zag zijn activa toenemen van $ 2,5 miljard naar $ 6,7 miljard. De grote jongens lusten nog steeds GOUDmijnen.

In feite is het niet zo moeilijk om te begrijpen waarom de GOUDmijnen nog steeds in trek zijn. GOUDmijnen zijn veel meer in waarde gedaald dan de GOUDprijs. Hierdoor is het gat tussen GOUD en GOUDmijnen alleen maar toegenomen. Delen we de Philadelphia Gold and Silver miner index door de GOUDprijs, geeft dit een ratio van 0,07 tegenover een historisch gemiddelde van 0,2.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 10 januari 2014

De obligatiekoning koopt… GOUD

Obligaties en GOUD zijn twee compleet verschillende asset classes. Waarom koopt de koning van de obligaties, Jeffrey Gundlach, dan ineens GOUD? De wereld op zijn kop!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 10 januari 2014

GOUD springt hoger op het slechte banenrapport

Het is alweer een tijd geleden dat GOUD reageerde op het banencijfer in de VS, maar vandaag was het weer eens goed raak. De GOUDprijs schoot prompt de lucht in!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 10 januari 2014

China passeert VS als grootste handelsnatie ter wereld

China heeft in 2013 meer goederen en diensten verhandeld met het buitenland dan de Verenigde Staten. De optelsom van de import en de export kwam uit op $4.160 miljard, terwijl de teller voor de Verenigde Staten na elf maanden op $3.570 miljard staat. China werd in 2013 ook de grootste importeur van ruwe olie en GOUD.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 januari 2014

De GOUDprijs en Goldman Sachs’ dubbele tong

De GOUDprijs is diverse malen door Goldman Sachs naar beneden gepraat in 2013. Tegelijk opereerde de zakenbank zélf hoofdzakelijk aan de koopkant, zo blijkt uit markt data.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs